Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes!
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes!
- This topic has 271 replies, 64 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
november 14, 2009 at 3:34 p.l. #234581
Bonsuna
MemberMjah,KULD, ei muud. Ma sooviks ka juba õnne Mikule tiitli puhul. Teised on lihtsalt rääbakad ta kõrval, st , et Mikk on lihtsalt niipalju üle. Või siis, nii, et teised on head aga Mikk on vilikolepno!
november 14, 2009 at 3:38 p.l. #234583philh
MemberMjah,KULD, ei muud. Ma sooviks ka juba õnne Mikule tiitli puhul. Teised on lihtsalt rääbakad ta kõrval, st , et Mikk on lihtsalt niipalju üle. Või siis, nii, et teised on head aga Mikk on vilikolepno!T2pselt nii!
november 14, 2009 at 3:38 p.l. #234584Samakamees
MemberGOOOO , MIIKKKK , GOOO
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ülbe vorm !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2009 at 3:39 p.l. #234585Raivo Piiber
MemberAla subjektiivsust arvestades oleks ma natuke ettevaatlikum kulla kaelariputamisega, kuid tõele au andes – kui nüüd Ott ikka kõikide konkurentide pildid üles on pannud, siis pole muud, kui tuleb Marekiga nõustuda! Pöidlad pihku!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2009 at 3:44 p.l. #234589J.J
MemberTõesti on Mikk piltide järgi teistest kõvastiüle………
Laskmata karu nahka pole mõtet jagada sest päevad pole vennad! Ehk tõmmatakse mulle foormis nüüd vesi peale kuid senised kogemused on näidanud, et kunagi pole kindlat midagi. Loodan tõesti, et Mikk saab väärilise sünnipäeva kingi……..
november 14, 2009 at 3:50 p.l. #23459247
MemberKusjuures ka Miku jalg tundub tšehhi vöötoravast tänu reljeefsusele parem.
Nendele piltidele toetudes võib hakata kuldmedalit kaela riputama küll. Suurepärane töö Mikult ja Otilt!
november 14, 2009 at 3:52 p.l. #234593Mikk Raudsepp
MemberSain ka vahepeal pulti, kuna Ott läks jõusaali rauaga mürama. Kõigepealt tänan kõiki toetajaid ja kaasaelajaid. Tõesti, fotolt ei saa ikka midagi välja lugeda, kui lähed ikka mehe kõrvale siis on näha mis seal on ja mida mitte. Enesetunne hakkab vaikselt paremaks minema, kuidagi tühi tunne on lihastes veel natuke. Eks see ole eilsest, kus sai viimase vindi peale tõmmatud. Ennem kaalumist oli juba selline tunne, et hingamine võtab ka jube palju energiat. Täna teeb veel poose läbi ja siis peaks see tunne ka paremaks minema. Natukene vaja liigutada, et see toit kõik lihasteni jõuaks.
november 14, 2009 at 4:00 p.l. #234596Leneanoor
MemberSUPER vorm! Võiks öelda, et ulmeline lausa. Suu jäi lahti pilte vaadates (ehk siis Mikku vaadates, sest tõepoolest teistele silmi enam ei jätkunud)
Väga tubli töö!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2009 at 4:16 p.l. #234597Janno R.
MemberSuper Mikk!
Ülihea vorm lihtsalt!
november 14, 2009 at 4:32 p.l. #234601Hulkki
MemberBased on the pictures, Mikk should clearly win the CBB junior class. Topinka is a bit dryer in the glutes and hams, but Mikk looks better pretty much in everything else. Especially in the front poses Mikk dominates the class.
BTW. It looks like the lighting isn’t too bright, so it might be a good idea to use a little bit less Dream Tan tomorrow for the finals. Good luck!
november 14, 2009 at 4:51 p.l. #234604vend vähk
ModeratorMiku vorm oli super! Hetkel ei hakka ma veel kohtasid ennustama ja kuna mulle endale on viimastel aastatel korduvalt enne finaali medaleid kaela riputatud ja järgmisel päeval on selgunud tõsiasi, et konkurendid on ühe ööga oluliselt paisunud(eriti andekad slovakid, tsehhid jne), siis esialgu soovin, et Mikk vähemalt esikolmikusse saab. Meie erinevus slovakkide, t€sehhide jne sportlastega seisneb selles, et nemad läksid võistlustele juba favoriitidena ja neil on väga tugevad koondised ning ülitäpne ajastus, aga meie meestega on alati 50/50- kas saab finaali või ei saa ning finaalipäevaks võime teinekord alt minna. Ma tõin küll näited klassikalisest kulturismist ja väga tahaksin loota, et kulturismis kõik teisiti on ja homme saame šampust juua
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igal juhul tugevat närvi ja vastupidavust eesti koondisele ja pöidlad pihku!
november 14, 2009 at 4:52 p.l. #234605M.M.
MemberMa arvan ka, et kui Mikk ei võida siis on küll talle ülekohut tehtud.
november 14, 2009 at 6:58 p.l. #234622Bonsuna
MemberMiku vorm oli super! Hetkel ei hakka ma veel kohtasid ennustama ja kuna mulle endale on viimastel aastatel korduvalt enne finaali medaleid kaela riputatud ja järgmisel päeval on selgunud tõsiasi, et konkurendid on ühe ööga oluliselt paisunud(eriti andekad slovakid, tsehhid jne), siis esialgu soovin, et Mikk vähemalt esikolmikusse saab. Meie erinevus slovakkide, t€sehhide jne sportlastega seisneb selles, et nemad läksid võistlustele juba favoriitidena ja neil on väga tugevad koondised ning ülitäpne ajastus, aga meie meestega on alati 50/50- kas saab finaali või ei saa ning finaalipäevaks võime teinekord alt minna. Ma tõin küll näited klassikalisest kulturismist ja väga tahaksin loota, et kulturismis kõik teisiti on ja homme saame šampust juua
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Igal juhul tugevat närvi ja vastupidavust eesti koondisele ja pöidlad pihku!
Ei seal paisu keegi homseks Mikust paremaks. Saate näha! Minu silm on kuningas ja nii on nagu kunn ütleb.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga sealsetele, et kui Mikk ka täna öösel karuund tõmbab siis võite talle ka meesteklassi MM tiitli juba ette ära broneerida. Jääb valida vaid mis aasta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> EI VÕIMAS-VÕIMAS-VÕIMAS!november 14, 2009 at 7:29 p.l. #234633Laura Reisalu
MemberMikk ma avasin sinu puhuks küll juba shampuse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2009 at 7:51 p.l. #234635renku
MemberOtt on õpetanud sulle peale kõige muu ka seda, kuidas just laval efektne ja suur välja paista. Igatahes väga hea näed välja võrreldes teistega. Edu ja õnne juba ette- hea tulemus on garanteeritud ja loodan ning usun, et see on KULD.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.