Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes!
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes!
- This topic has 271 replies, 64 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
november 15, 2009 at 2:07 p.l. #234821
-renku
Memberkui palju kohtunikele maksti ?
november 15, 2009 at 2:07 p.l. #234822runts
Memberkes võitis?nr.93?
november 15, 2009 at 2:20 p.l. #234823samuil
MemberSuurvõistlustel hakkab konkurents pihta saabumispäeval, kohtunike banketist.Seal vaadakse”õunte” pealt kes võitjaks tuleb ja ülejäänud kohad selguvad võistluse käigus.
november 15, 2009 at 2:22 p.l. #234824Siim Kelner
MemberMa kartsin seda, sest nr. 93 oli tuhar oluliselt triibulisem.
november 15, 2009 at 2:29 p.l. #234825vend vähk
ModeratorKui keegi leiab kusagilt, siis pange üles link Miku finaali piltidega! Päris huvitav oleks võrrelda esikolmikut.
november 15, 2009 at 2:30 p.l. #234826vend vähk
ModeratorMa kartsin seda, sest nr. 93 oli tuhar oluliselt triibulisem.Ega siis triibulise tuhara järgi medaleid ei jagata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui nii oleks, siis ma usun, et minu kannikas oleks järgmistel võistlustel nagu sebra unenäga
november 15, 2009 at 2:51 p.l. #234830martviisitamm
MemberMaailma kolmas koht on väga võimas tulemus!!! Parimad soovid Mikule ja treener Otile ning usun, et terve eesti kulturismipere täna pidutseb! Arvestades, et sellel võistlusel on kohal ka dopingukontrollid, siis on veel võimalus Mikul kõrgemale tõusta kui tema konkurendid peaksid olema ebaausad.Veelkord suured tänud Eesti koondisele selle põneva esituse eest!

Paadunud optimist näeb ka surnuaial plusse. Mikk oleks pidanud selgelt võitma!
november 15, 2009 at 3:15 p.l. #23483247
MemberOotan väga suure huviga esikolmiku pilte. Need mehed, kes Oti eelmistel piltidel olid, ei saa loogiliselt võttes sinna küll kuuluda.
MM medal on aga selgelt kordaminek! Palju-palju õnne!
november 15, 2009 at 3:30 p.l. #234834tomster
MemberMikk, suured õnnitlused Tartu poolt sulle teele! Viis pluss esitlus.
november 15, 2009 at 3:52 p.l. #234839J.J
MemberPole midagi põdeda! Esimest korda välisvõistlus ja kohe medal…….super tulemus!
Nagu ma eile hoiatasin, pole mõtet enne põppvõistlust medaleid kaela riputada………. staasikad võistlejad teavad, et kõike võib juhtuda.
Näiteks…. minu andmetel Kaliningradi eelvõistlustel edestas Imre tulevast maailmameistrit aga järgmisel päeval oli kaalukauss teisele poole……..
Igal juhul SUPER TULEMUS!
november 15, 2009 at 4:06 p.l. #234844Ott Kiivikas
MemberOleme hotellis tagasi ja annan ka oma esimese emotsiooni, mis meil peale võistlust on. Asjal on kaks külge, kindlasti tuleb väga rahul olla sellega, et Mikk sai esimesel suurvõistlusel kohe medali. Samas eelvõistluse põhjal oli selge, et Mikk näeb selles seltskonnas -parim välja!!!
Kulturismi hindamises on kolm oluslist komponenti: Lihasmass, proportsioonid ja vorm (madal rasvaprotsent), kahes esimese komponendis ületas Mikk kaasvõistlejaid kõvasti, millega kaotas oli rasvaprotsent, kuid selle allajäämus oli väiksem kui vahe proportsioonide ja lihasmassi osas.
Kindlasti olime valmis selleks, et üks mees kes võistleb oli maailmameister eelmisest aastast, seda aga, et suudetakse veel üks seltsimees ettepoole panna, see tuli üllatusena, kuid mis parata, oluline on see – et minu silmis oli Mikk selle kategooria maailmameister ja küsimus on ainult ajas kui ta seda seltskonda nuhtleb ja siis juba nagu (kutsikas kaltsu….
)Ootused said õigustatult üles köetud, sest Miku vorm andis selleks põhjuse – pole ju mõtet vaka all hoida kui ta hea välja näeb, ülejäänud ei olnud ju meie võimuses. Olen olnud kohal 24 suurvõistlusel ja piisavalt kogenud, et mitte tühje sõnu teha – Mikk väärinuks võitu!
Kuid nii lihtsalt nad meie käest ei päääse – juba kevadel nuhtleb Mikk neid Euroopakatel.
Igal juhul on praeguseks hetkeks kõukesed jäätist täis söödud ja ka sünnipäeva šampus avatud – kellel on need võtame!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahjaa – pildid on ju ka ja ootavad enne banketti ülespanemist.
Tänud kõigile, kes kaasa elasid ja kõik selle aja mõtetes meiega oli – toetus oli tuntav!
Ps. Kas lakse kuulda ka oli…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2009 at 4:10 p.l. #234845vend vähk
ModeratorPole midagi põdeda! Esimest korda välisvõistlus ja kohe medal…….super tulemus!Nagu ma eile hoiatasin, pole mõtet enne põppvõistlust medaleid kaela riputada………. staasikad võistlejad teavad, et kõike võib juhtuda.
Näiteks…. minu andmetel Kaliningradi eelvõistlustel edestas Imre tulevast maailmameistrit aga järgmisel päeval oli kaalukauss teisele poole……..
Igal juhul SUPER TULEMUS!
Nii ongi! Niikaua kui tänaseid finaalipilte näinud ei ole, ei maksa kedagi poliitikas ja tont teab milles süüdistada. Päevad pole vennad
november 15, 2009 at 4:19 p.l. #234847JACKO
MemberJah, lakse oli kuulda ja ootame siis ka pilte ülesse!
november 15, 2009 at 4:35 p.l. #234852Lexusl
MemberNo nii.
Sain ka nüüd lõpuks mitu lehekülge järjest läbi loetud.
Eile kahjuks ei õnnestunud jälgida asja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neid alguse pilte vaadates ei olnud jah küsimustki, et Mikk on peajagu teistest meestest üle.
Minu arvates on Miku trumbid: mass, jalad ja kõht. Ja need on nagu tõsiselt teisest dimensioonist võrreldes, konkurentidega.
Saaks veel rohkem triibutama ja kuivemaks, siis poleks enam kellelgi midagi vastu panna!
Ju siis hinnatakse ikkagi seda kuivust rohkem, kuigi Mikul oli ju kaks kolmest hiilgavad??
Igal juhul väga vinge tulemus, isegi tagant järgi lugedes oli tunne nagu oleks live’s
Minu õnnitlused MM-i medali ja juubeli puhul
november 15, 2009 at 5:04 p.l. #234854Ott Kiivikas
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.