Juuksed nõrgad!
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Juuksed nõrgad!
- This topic has 52 replies, 17 voices, and was last updated 18 years, 7 months tagasi by
eufooria.
-
AutorPostitused
-
mai 27, 2007 at 5:34 p.l. #116350
ebyem
MemberMinul varem oli see,et juuksed olid nõrgad ja ,noh,ausalt öeldes,mõned neist otsustasid mu koguni maha jätta.:DAGa abi sain ma küll,aga ma usun,et sinule selline abi ei meeldi,kohe üldse.Nimelt läksid mu juuksd tugevaks ja paksuks siis,kui ma vahetasin soengut,hakkasin kiilaspeaks.Nüüd olen kiilaspea olnud ligi 9 aastat ja kõik imestavad,kuidas mul nii tugevad juuksed on.Hea nõuanne, aga jah, kui sõjaväkke lähen siis ajan maha
mai 27, 2007 at 6:28 p.l. #116352anelka
MemberMu naisel on kah nõrgad juuksed, langeb palju…. Ta on kah palju uurinud ja katsetanud aga pole palju abi saanud
mai 27, 2007 at 6:59 p.l. #116354Kissumirri
MemberAga võimalus ka juuksuris ära käia, teha kuumakääri lõikus nt ja siis hooldavaid tooteid.
Ise võtan Futura Silicia (Hair Skin Nail) ja juuksed on palju tervemad
mai 27, 2007 at 7:09 p.l. #116355jorsik
Memberaga äkki on hoopis nii, et kuna sa oled alati lihaseline olnud, järelikult toodab sinu keha rohkem testosterooni kui tavalistel naistel ja see põhjustabki liigset juuste väljalangemist?
mai 27, 2007 at 7:12 p.l. #116356hehee
MemberMa ei tea, kuidas kuumad käärid väljalangemise vastu aitavad, aga juukseotsad on küll pärast kuumi kääre ligi pool aastat terved ja uut lõikust ei vaja.
Väljalangemise vastu aitavat ühe mu naabrinaise sõnul (kõlab küll stiilis naised saunas rääkisid) üsna jälk protseduur, mis aga olevat tõhusaim üleüldse, nimelt uriinimask
mai 27, 2007 at 10:21 p.l. #116369Archangel
MemberKorralik mitmekesine toitumine, lisaks mõned valikulised vitamiinid ja mineraalid mida Old Man soovitas. Pese juukseid korralikult ning kasuta head balsamit ning unusta pidev värvimine ja liigne kammimine.
Tulemuseks on head juuksed.
Paljud naised kurdavad, et meestel on juuksed tugevamad ja paksemad kui naistel. Endal on juuksed poolde selga ning iga naine kes neid katsub kukub kadedusest hädaldama.
Samas pean tunnistama, et ei ole kunagi juuste peale eriti mõelnud. Ja võibolla selle pärast nad tugevad ongi. Ma ei piina neid igapäevaste pesudega, pidevate värvimistega ega piina keha diietidega, mis ka kindlasti juustele mõjuvad.
Niiet, ma arvan, et meeste lihtsakoelisest juuste hooldamisest on nii mõndagi õppida. Meestel kukuvad juuksed välja enamasti geenide tagajärjel, olenemata kas juuksed on pikad või lühikesed, hooldatud või mitte. Sageli on mõnel juba 20 aastaselt skalp sile.
Naistel enamasti ikka kurnatusest.
Aga edu igal juhul! Kuula soovitusi ja loodan, et kõik saab korda.
mai 28, 2007 at 2:01 e.l. #116375Xero
MemberArchangel, minu meelest kah, täiesti õige jutt! See on enam-jaolt nii nagu kirjeldasid. Mul samamoodi.
mai 28, 2007 at 4:26 e.l. #116379hehee
MemberJuuste värvimine on juuste mõrv küll. Selleks, et värvist väljakasvav juus oma elujõu taastaks, läheb ikka üsna kaua aega ja seda tean ma omast kogemusest. Enam ei kavatse ma neid kunagi värvida.
mai 28, 2007 at 6:41 e.l. #116380ebyem
MemberAga võimalus ka juuksuris ära käia, teha kuumakääri lõikus nt ja siis hooldavaid tooteid.Ise võtan Futura Silicia (Hair Skin Nail) ja juuksed on palju tervemad
mai 28, 2007 at 6:43 e.l. #116382ebyem
Memberaga äkki on hoopis nii, et kuna sa oled alati lihaseline olnud, järelikult toodab sinu keha rohkem testosterooni kui tavalistel naistel ja see põhjustabki liigset juuste väljalangemist?Paneb mõtlema!
mai 28, 2007 at 6:47 e.l. #116383ebyem
MemberKorralik mitmekesine toitumine, lisaks mõned valikulised vitamiinid ja mineraalid mida Old Man soovitas. Pese juukseid korralikult ning kasuta head balsamit ning unusta pidev värvimine ja liigne kammimine.Tulemuseks on head juuksed.
Paljud naised kurdavad, et meestel on juuksed tugevamad ja paksemad kui naistel. Endal on juuksed poolde selga ning iga naine kes neid katsub kukub kadedusest hädaldama.
Samas pean tunnistama, et ei ole kunagi juuste peale eriti mõelnud. Ja võibolla selle pärast nad tugevad ongi. Ma ei piina neid igapäevaste pesudega, pidevate värvimistega ega piina keha diietidega, mis ka kindlasti juustele mõjuvad.
Niiet, ma arvan, et meeste lihtsakoelisest juuste hooldamisest on nii mõndagi õppida. Meestel kukuvad juuksed välja enamasti geenide tagajärjel, olenemata kas juuksed on pikad või lühikesed, hooldatud või mitte. Sageli on mõnel juba 20 aastaselt skalp sile.
Naistel enamasti ikka kurnatusest.
Aga edu igal juhul! Kuula soovitusi ja loodan, et kõik saab korda.
Ei ole kunagi dieeti pidanud, söön mitmekesiselt, rohkem liha peaks jah sööma nagu siin varem sai mainitud. Ma ei keera ega silenda neid kuumade aparaatidega. Lasen ise kuivada või siis jaheda fööniga. Samuti ei pese igapäev juukseid. Aga uurin korralikult järgi, mis mineraale võtta, annan teada hiljem kas aitas.
mai 28, 2007 at 7:07 e.l. #116384hehee
MemberMis see kuumkääri lõikus endast kujutab? Mis see teeb?Vaata siit http://www.hair.ee/index.php?m=91&l=1 Ise lõikan samas salongis ja olen rahul, aga seda ma tõesti ei tea, kas see lõikus väljalangemise vastu aitab.
mai 28, 2007 at 8:58 e.l. #116395Sirkku
MemberVaata siit http://www.hair.ee/index.php?m=91&l=1 Ise lõikan samas salongis ja olen rahul, aga seda ma tõesti ei tea, kas see lõikus väljalangemise vastu aitab.Väljalangemise vastu ei pidavat kuumakäärid aitama (mu juuksuri sõnade järgi). Pigem asi toitmises kinni või on kilpnäärme probleemid. Aga põhjuseid võib veel olla – mul näiteks kadus probleem peale mandlioppi ära.
mai 28, 2007 at 1:16 p.l. #116406Liinu
MemberRauda sisaldavad ka maasikad… õige pea on maasika hooaeg ka algamas, nii et soovitan.
ära ainult poest maasikaid osta…
pigem turu pealt või tee äärsetelt lettidelt.. siis võib kindel olla, et maasikad ikka 1. kodumaa põllult on 2. loomulikul teel valminud on (nii naljakas kui see väljend ka ei tundu
mai 28, 2007 at 2:00 p.l. #116411Aile
MemberOlen olnud nyydseks 10 aastat n8 pika juukse kandja (umb 70 cm kuklapiirist).
Juustele m6jub k6ik…Stress, toitumine, hoolduvahendid jne. Minu juuste kasv paranes oluliselt, kui hakkasin tegelema kulturismi, kui v6istlusspordiga, st minu toitumine muutus.
Leia oma juuksele sobiv shampoon ja palsam (ka v2rv, kui meeldib…). Ma usun, et meil on v2ga h2id kergv2rve. Ise kasutan Wella Colour Touch i ja shampoonidest ning palsamitest olen “sisse v6etud” Sebastianist.
Juuksed ei taha liigset pesemist, liigset p2ikest, f88nitamist, modelleerimisvahendeid jne.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.