Skip to main content

Juuksed nõrgad!

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Juuksed nõrgad!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 53 total)
  • Autor
    Postitused
    ebyem
    Member

Olen neiu, keda on õnnistatud parajalt lihaselise kehaga. Olin sportlik juba kooli aegadest saati. Armastan ka jõusaali ( hetkel küll tervislikel põhjustel ei ole käinud jõusaalis oma aasta). Kuna juuksed nagu me teame koosnevad peamiselt proteiinist, siis vajavad juuksed tugevad olemiseks proteiine. Panin tähele, et kuni 9nda eluaastani olid mul tugevad paksud juuksed, aga siis hakkas juukseid vähenema. No kohe juurtest langesid, mitte ei läinud keskelt katki. Kas arvan õieti, et kuna mu kehas on päris suur osa lihast, mis kasutab mu proteiini toidust ära ning see ei jõua enam lihtsalt juusteni. Kui hakkasin, jõusaali trenni tegema, siis langes juukseid veel rohkem välja. Kas on ka Teil, kallid foorumi külastajad, samasuguseid tähelepanekuid? Ja kas lahenduseks oleks süüa toidulisana proteiini juurde või on mingit muud lahendust sellele. Suvel olen alati rohkem liikuvam ja kaalun ka jõusaali uuesti oma plaanidesse paigutada ( ei suuda lihtsalt eemal olla). Küüned on tugevad ja ilusad alati olnud!!! Kui kellelgi on lisa küsimusi, mis aitaks siin lahendust leida, küsige julgelt

matti
    Member

Peale proteiini on ka teisi asju ,mis juukseid tugevana hoiavad.Võib olla on sul hoopis neist puudus?

ebyem
    Member

Peale proteiini on ka teisi asju ,mis juukseid tugevana hoiavad.Võib olla on sul hoopis neist puudus?
    matti
    Member
    ebyem
    Member

Tänud info eest. Leidsin sealt põhjused, mis ma kindlasti omaks võtan. Kehvveresus, rauda veres vähe. See oli ka põhjus, miks olen pidanud pausi trennist. Olen inimene, kes ei tarvita ravimeid põhimõtteliselt. Peab siis üles leidma B12 ja raua parimaid, puhtamaid toidulisandeid või, mis iganes kujul nad on.

matti
    Member

Kas sa liha sööd ikka piisavalt?Sealt saaks ka omajagu rauda,eriti loomalihast.Palju on su päevane lihaannus?Vasta ausalt

ebyem
    Member

Kas sa liha sööd ikka piisavalt?Sealt saaks ka omajagu rauda,eriti loomalihast.Palju on su päevane lihaannus?Vasta ausalt
    ROtter
    Member

Tänud info eest. Leidsin sealt põhjused, mis ma kindlasti omaks võtan. Kehvveresus, rauda veres vähe. See oli ka põhjus, miks olen pidanud pausi trennist. Olen inimene, kes ei tarvita ravimeid põhimõtteliselt. Peab siis üles leidma B12 ja raua parimaid, puhtamaid toidulisandeid või, mis iganes kujul nad on.

Ferromax ja Berocca.

ebyem
    Member

Ferromax ja Berocca.

Berroccas on ju muid vitamiine ka sees. Kas ei peaks erinevaid lisandeid erinevatel aegadel manustama, päeva jooksul? Kõik mis algab sõnaga Multi ei veena mind nende heas toimes. On öeldud, et magneesiumit peaks ka võtma raua lisandi kuuri ajal, muidu ei jää raud püsima.

ROtter
    Member

Berroccas on ju muid vitamiine ka sees. Kas ei peaks erinevaid lisandeid erinevatel aegadel manustama, päeva jooksul? Kõik mis algab sõnaga Multi ei veena mind nende heas toimes. On öeldud, et magneesiumit peaks ka võtma raua lisandi kuuri ajal, muidu ei jää raud püsima.

Paljusid vitamiine ja mineraalaineid tuleb võtta kombineeritult, et tagada vastavate raku ainevahetusprotsesside süsteemne biokeemiline mõjutamine.

B12 -vitamiini peaks tarvitama koos C-vitamiini, foolhappe, inositooli, püridoksiini kaltsiumi, raua ja kaaliumiga.

alr89
    Member

Ma pesen juukseid 3x päevas ja 2x päevas föönitan nii juba 2 aastat ja juuksed on ikka hästi paksud ja tugevad samuti ei ole probleemi, et juuste otsad katki läheksid.

Xero
    Member

Juuste värvimisega ei tohi samuti üle pingutada ( juhul kui teema algataja värvib ).

ebyem
    Member

Juuste värvimisega ei tohi samuti üle pingutada ( juhul kui teema algataja värvib ).

Ei värvi juba pea aasta. Lasen puhata. Enne seda värskendasin värvi nii iga kolme kuu tagant. Ei ole tihti.

ebyem
    Member

Aga kas siis kellelgi ei ole olnud või on praegugi sarnast muret. Kuidas olete abi saanud, kas üldse???

matti
    Member

Aga kas siis kellelgi ei ole olnud või on praegugi sarnast muret. Kuidas olete abi saanud, kas üldse???
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 53 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.