juua siis või mitte juua
Avaleht » Forums » Arhiiv » Fat Burner Club » juua siis või mitte juua
- This topic has 17 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
LB.
-
AutorPostitused
-
juuli 20, 2006 at 9:34 p.l. #8042
kaysu
MemberMulle meeldib väga fat burner.Loen siin,kes joob seda enne trenni,kes pärast,kes tahab kaalust alla võtta.Mina trenni ei tee ja rasvaprotsent mu kehas on olematu.Jama aga selles,et tunnen,et olen sellest joogist täitsa sõltuvuses.Tunnen,et ta annab mulle energiat ja see annab ka hea enesetunde.Aga vot aru ma ei saa,kui ma seda joon (nt.avalikus kohas)kohas,siis inimesed vaatavad pika pilguga ja väga viltuse näoga ja kõik tuttavad mainivad ka ikka ära,et mida sinul ka põletada on (minu kaal ju aint 40-45).Sellest küsimus ka,et kas ma teen sellega endale liiga kui joon rasvapõletajat.Kust midagi võtta pole,sealt ju pole.Joon hea maitse pärast,energia pärast eriti ja üleüldse annab ta ju ka päevase vitamiinivajaduse.
juuli 20, 2006 at 9:42 p.l. #87769MEE
MemberMulle meeldib väga fat burner.Loen siin,kes joob seda enne trenni,kes pärast,kes tahab kaalust alla võtta.Mina trenni ei tee ja rasvaprotsent mu kehas on olematu.Jama aga selles,et tunnen,et olen sellest joogist täitsa sõltuvuses.Tunnen,et ta annab mulle energiat ja see annab ka hea enesetunde.Aga vot aru ma ei saa,kui ma seda joon (nt.avalikus kohas)kohas,siis inimesed vaatavad pika pilguga ja väga viltuse näoga ja kõik tuttavad mainivad ka ikka ära,et mida sinul ka põletada on (minu kaal ju aint 40-45).Sellest küsimus ka,et kas ma teen sellega endale liiga kui joon rasvapõletajat.Kust midagi võtta pole,sealt ju pole.Joon hea maitse pärast,energia pärast eriti ja üleüldse annab ta ju ka päevase vitamiinivajaduse.Joo kui maitseb. Vitamiini vajadust ta Sul küll ei korva, sest tegu on nö sünteetiliste vitamiinidega, need on poole vähema väärtusega kui “päris” vitamiinid ( puu- ja juurviljad )
Halba ta Sulle ei tee, niiet kui meeldib siis joo ja ära pane teisi tähele.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 20, 2006 at 10:49 p.l. #87771kaysu
MemberJoo kui maitseb. Vitamiini vajadust ta Sul küll ei korva, sest tegu on nö sünteetiliste vitamiinidega, need on poole vähema väärtusega kui “päris” vitamiinid ( puu- ja juurviljad )Halba ta Sulle ei tee, niiet kui meeldib siis joo ja ära pane teisi tähele.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tnx! Loobuda ma vist tõesti ei suuda.Eriti praegu,suvel,kui pidevalt janu kimbutab.
juuli 21, 2006 at 5:13 e.l. #87774smitser
Membervaatasin siis teema pealkirja ja mõtlesin et uurin kah kuidas selle kesvamärjukese tarbimisega siis on aga vot sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
juuli 21, 2006 at 7:14 e.l. #87775salver
MemberOtt Kiivikas joob ka enne ja ka trenni ajal fat burnerit, mis lisaks rasvapõletamisele aitab kaasa ka lihaste taastumisele L-karnitiini kaudu. Kui enam rasva pole, mida põletada, siis lihas selle joogi manustamisel vast ikka kaduma ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 21, 2006 at 8:35 e.l. #87780Raivo Piiber
Membervaatasin siis teema pealkirja ja mõtlesin et uurin kah kuidas selle kesvamärjukese tarbimisega siis on aga vot sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sama siin, muideks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2006 at 7:12 p.l. #90202Coco Monkey
MemberOlen kõiki maitsta saanud…
Kõige parem on punane!!Aga ma eriti seda osta ei saa ,sest kohe hakatakse narrima ,et kas see ikka põletab rasva ka….
Aga maitse on super heaseptember 25, 2006 at 1:39 p.l. #91292icebrker
MemberTarbisin seda oma dieedi ajal n2dala… vahet ei olnud… kaalust v6tsin sama palju alla nii enne kui peale n2dalast tarbimist
produkte on miljoneid. ei tasu ennast petta. dieet on ainuke lahendus, mis kindlasti toimib.
september 25, 2006 at 1:48 p.l. #91293greenu
Memberex see rohkem platseebo effektis kinni ole ….
september 25, 2006 at 2:23 p.l. #91298Hoyt
MemberEi tea, mulle sellised asjad ei meeldi. Peale selle, et on kallis, sisaldab ka aineid, mida oleks parem mitte tarbida.
september 25, 2006 at 3:20 p.l. #91310antonhansen
Member“ei suuda loobuda” “joon kogu aeg”
Kuidagi kahtlaselt reklaami moodi või mis?
aprill 17, 2008 at 9:26 e.l. #150621estguy84
Member“ei suuda loobuda” “joon kogu aeg”Kuidagi kahtlaselt reklaami moodi või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja samas tundub ka et nimetatud jook siis sisaldab mingeid narkootilisi aineid mis sind soltuvusse massivad. kas siis ikka see jook ongi nii hea? kas ta mitte hoopis tervisele kahjulik pole kui soltuvust tekitab?
aprill 17, 2008 at 10:03 e.l. #150625gmaster
Memberja samas tundub ka et nimetatud jook siis sisaldab mingeid narkootilisi aineid mis sind soltuvusse massivad. kas siis ikka see jook ongi nii hea? kas ta mitte hoopis tervisele kahjulik pole kui soltuvust tekitab?tark jutt…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?aprill 17, 2008 at 10:04 e.l. #150626Anonüümne
Guestja samas tundub ka et nimetatud jook siis sisaldab mingeid narkootilisi aineid mis sind soltuvusse massivad. kas siis ikka see jook ongi nii hea? kas ta mitte hoopis tervisele kahjulik pole kui soltuvust tekitab?Ma olen söömisest sõltusest, kas ma olen ka narkomaan?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2008 at 1:58 p.l. #150672Kägu
MemberSattusin just paar nädalat tagasi lugema Tartu Ülikoolis tehtud uuringut L-Karnitiini kohta ja selles uuringus leiti, et L-Karnitiini manustamine suu kaudu ei avalda praktiliselt mingit mõju selle tasemele lihastes. Vähemalt inimestel mitte, mõju oli mingil roti liigil olemas. Ma ei oska hinnata kui pädev see uurning on..
Mina ise arvan, et pidevalt Fat Burneri jooki tarvitada ei tasu, sest lisaks L-Karnitiinile on seal igasugu muud sodi, nagu kunstlikud magustajad, toiduvärvid, jne.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.