Skip to main content

Jutukas

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused

Tere. Mõtlesin praegu, et võiks #amazon jutukat külastada, tulin sisse. Sees on paar inimest peale minu, needki vaikivad. Selle peale mõtlesin, et teeks ettepaneku, et rahvas rohkem jutukas käiks või siis teha uus kanal serveris, mida rahvas rohkem külastab. Foorum on küll hea, aga võiks vahelduseks jutukas ka juttu ajada. Mis rahvas arvab sellest?

Mob
    Member

ise olen sees.

Ja kes veel ei tea, siis jutukasse saab lingi pealt, mis asub yleval paremas nurgas, seal, kus Abi, Otsi, Kasutajad, kalender ja k6rval CHAT. Selleks on vaja JVM(Java Virtual Machine), mida saab http://www.sun.com kodukalt. V6i siis suvalise IRC kliendiga(n2iteks mIRC). serveriks on chat.delfi.ee ja kanal #amazon.

Kurupt
    Member

ma arvan, et asjalikumad inimesed sinna oma aega raiskama ei tule.

Miks sa nii arvad? Asjalikud inimesed suhtlevad ka teiste asjalike inimestega.

theONE1
    Member

enamus asju aetakse ära siin foorumis!

alr89
    Member

ma küll ei viitsiks jutukas passida foorum ajab ka ju ideaalselt asja ära

Training
    Member

pole kordagi jutukat külastanud ja pole tekkinud tahtmist kah,saab kõik asjad siin ära aetud

no jutukas v6ib niisama juttu ajada, ei pea alati probleemidest r22kima. Ja jutukas saaks real-time r22kida, mitte ootama vastuseid tunde v6i p2evi.

Rihostern
    Member

Külastasin ka siis jutuka ära , iseenesest jättis hea mulje kui VA see , et inimesi võiks seal kõvasti rohkem käia

Fürer
    Member
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.