Skip to main content

JUTUKAS !!!!!!!!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » JUTUKAS !!!!!!!!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Sacatini
    Member

Tule raffa sekka siit samast -> AMAZON_CHAT

Sacatini
    Member

Enne kui siia paned teema või üldse vaatad midagi tule CHAT –> seal saad oma küsimustele vastuse kohe kui raffas on sees ( usu mind raffast on kõvasti)

–>AMAZON CHAT – vilgub sinisene siin ääres—>

Jõudu kõigile minu poolt!

BlackEye
    Member

See on tõesti hea jutukas ! Ma saan sealt pidevalt kasulikku infot. Soovitan kõigil sinna tulla!!!!!!!!

monton
    Member

Jutukal võiks CGI variant ka olla, mõne minuti töö!

Rocky
    Member

Juba kuu aega ei ole õnnestunud mul siseneda siia jutukasse- lihtsalt ei ava jutukat. Algul arvasin, et on viga minu arvutis kuna teistel pidavat see töötama, aga ühelgi teisel saidil ega jutukal mul probleeme ei ole.

Sacatini
    Member

Rocky proovi nii —> Tools/Internet Options/Privacy/Edit/ ja siina kus on add web site pane http://www.amazon.ee

Või kui see ei tööta on teine võimalus on läbi delfi… ehk http://chat.delfi.ee/ ja sinna channel #noortekas pane asemele #channel Amazon

Kui ikka sisse ei saa, eks anna siis teada!

Sacatini
    Member

Õhtuti ika õhtuti raffas sekke jutukasse suhtlema!!

Ja ära ennast ära ehmatada kui seal, kus vilgub CHAT, näed sa ka vahest Rate.ee –> siin on 2 võimalust

1 Paned amazoni portaali kinni ja tuled uuesti sisse ja ongi chat seal olemas või siis —->

2 Vaatad siin üleval Foorum all on —>CAHT<--- kust saab väga edukalt jutukasse sisse.

Kui on küsimusi eks küsige siis julgelt.. Jõudu!

Sacatini
    Member

külamehed ja külanaised –> tulge chatti ka külastama!!!!

BlackEye
    Member

See parim jutukas! Väga lahe raffas seal! Soovitan, tulge kõikk!!!!!

mr.muscle
    Member

Sorry, et üks op sind välja lennutas. Tegin talle selgeks, et emotsioonid on meil lubatud ja et pole vaja kõike tsensuurida. Nii et hüppa ikka vahest sisse:)

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.