Skip to main content

Juku juust

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Juku juust

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 45 total)
  • Autor
    Postitused
    biic50
    Member

juku juust pidi olema 5% rasva ja 40% valku, ei tea mis ta tegelt sisaldab? see rasvaprotsent pidi vale olema ei tea kuidas valguga on?

Marek Kalmus
    Member

Tõsi ta vist on, et vähe eksiti. Kontrollid said selleks näiduks 7,5%, Mis tõsi küll ei vähenda selle juustu tarbimist minu poolt. Ega ma ju seda endale kilodena sisse ei aja. Vast siis ainult vahel maitseks. Mina sain seda juustu maitsta esimest korda hiljuti Otil külas käies, Ootasin juba ammu, et millal eestimaa piimatöösturid sellise juustuga välja tulevad. Usun, et see maitseb paljudele. Igaljuhul proovige, saada ka 10-ne %-lisena.

biic50
    Member

siis on väike vahe marek kas valk ikka on 40?

Marek Kalmus
    Member

Kes seda täpselt teab kui ei ole kontrollitud. Reeglina küll juustudel see näit kõrge on, aga kas nii kõrge???

Cronus
    Member

Huvitav on see et mõlema juustu – nii 10% kui ka 5% – kalorsuseks on märgitud sama suurus.

VDO
    Member

Kui mina ükskord sõin rõõmustasin ka, et nii palju valku, nii vähe rasva. Ma ei tea kas see on tõsi või mitte.

Igatahes üks asi, mis häirib on selle juustu suur soolasisaldus. Kui viimati sõin oli nii soolane, et ei tahtnud hästi alla minna. Sellest ajast pole seda enam söönud. Kas see soolaprotsent on ikka seal kahe lähedal?

biic50
    Member

misasja soolane see on mulle kyll üllatus kust otsast tal suur soolasisaldus on minuarust on ta jumala mage ju omale mul meeldib terav maitsestatud ja soolasem toit liha näitex a see juust küll soolane pole kas seal on siis sool sees vää???

ercman
    Member

ei seal ei ole soola. kohe nje gramm. seetõttu tuleb soola juurde lisada. tavaliselt panen kuhjaga juustutüki pääle. siis neelan selle alla. megahää. pärast käin 5 päeva kraanikausivahet a pohh. mis sa hädaga ikka teed.

muksel
    Member

Hiljuti avastasin poest veel ühe lahja juustu. Nime ei mäleta. Tootja oli võru piimakombinaat. Rasva sisaldas 4%. IMHO maitse parem kui jukul.

joey
    Member

sool teeb ka paksuks kui seda palju süüa, seal on Na ja kui seda palju on ei hakka enamus neerudesse minema ja läheb kohe naha alla.

biic50
    Member

irff, mitte paxux vaid ikka vett hoiab kinni

joey
    Member

paksuks teeb ka kui liiast palju seda värki on…

o111
    Member

huvitav kas selle 5%-lise tootmine on ära lõpetatud vä? äkki on kõikidelt lettidelt kadund aint 10% on järel ja saaremaamidaiganeskombinaadi kodukal ka seda 5%list polnud. mure kohe päris suur

ROtter
    Member

Juustu ei ole soovitav üldse palju süüa ,kuna sisaldab palju Na ja kolesterooli.

o111
    Member

Juustu ei ole soovitav üldse palju süüa ,kuna sisaldab palju Na ja kolesterooli.

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 45 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.