Mul on selline küsimis,et kuidas ma peaks oma lihaseid treenima,et sirgelt jõutõusu teha saaksin.
Lõuatõmbamine on mulle kerge ning jõutõusu teen ka ära aga vasak käsi läheb ennem paindesse ja siis vean keha järgi…tahaks mõlema käega korraga ennast üles tõmmata.
Mul on selline küsimis,et kuidas ma peaks oma lihaseid treenima,et sirgelt jõutõusu teha saaksin.
Lõuatõmbamine on mulle kerge ning jõutõusu teen ka ära aga vasak käsi läheb ennem paindesse ja siis vean keha järgi…tahaks mõlema käega korraga ennast üles tõmmata.
MIs lihaseid see vajab
Ehk oskad seletada mis see jõutõus on
Sain aru. Eks peamiselt triitseps, küünarvarred, rind ja lailihas veidi vähem
Triitseps ja Lailihas põhilised minu arust. Neid kahte lihasgruppi peaksid kindlasti tegema. Ja lõuga tõmba laia haardega, siis on raskem ja treening on maksimaalselt suunatud lailihasele.
Alguses siis tõmbad ju ennast lailihase ja biitsepsi abil üles (nagu lõua tõmbamine) ning siis surud triitsepsi ja rinnalihase abil üles.
Treeni lõuatõmbeid ja siis väga hea on rööbaspuude vahel surumine (täitsa põhja lase keha). Võib suruda ka kangi kitsa haardega (kahe käe vahel siis 15….30 cm). Raskus siis selline, et jõuad teha seerias 3….6 korda. Rööbaspuude vahel surudes võid lisada ka mõne raskuse, kui vajadust, et ei jõuaks rohkem kui 6 korda suruda.