Skip to main content

Jõutõstmisvõistluste eelne puhkus

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Jõutõstmisvõistluste eelne puhkus

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Proffa
    Member

Soovin teada kuidas tuleks treeningut muuta ja millise koormusega peaks treenima vahetult (paar nädalat) enne jõutõstmis võistlusi. Kas oleks mõtekas planeerida enne võistlusi nädalane puhkus. Ootan asjatundjate nõuandeid. Ette tänades

rusikas
    Member

Nädal võiks enne puhata. Hoida hästi kergelt toonust. Viimased paar-kolm päeva täitsa vaikselt võtma. Sõltub ka kas tahad kaalu võtta jne.

Proffa
    Member

Treenin püramiidkava järgi, see mida kunagi siin foorumis lahkelt jagasid, pean ütlema , et kava on super, progress on pidev, probleem on selles , et max teen neli nädalat enne võistlusi, milliste koormustega peaksin treenima need neli nädalat. Tõmmbe max peaks tulema sinna 250-260 kg kanti. Kaal on norm ja sellega pole probleeme. Äkki oskad mulle midagi konkreetsemat soovitada (nt mis % seeriaid teha jne.). Ootan kõigi asjatundjate kommentaare.

rusikas
    Member

Alati proovi säätida, et max. oleks võistlustel. Lased nii oma tippvormi mööda. Väike kõikumine võib olla – näit. max. on esm. ja võistlus 6p. pärast pühap.

Sa ei saa kogu aeg püsida tippvormis. ise olen kogu aeg aeg püüdnud püramiidid tipu ajastada võistlustega ja peaaegu alati (vigastus segas ükskord) on rekord tulnud.

Alar
    Member

Äkki oleks võimalik saata ka mulle seda paljukiidetus püramiidikava: all85@hot.ee. Ette tänades!

henry
    Member

rusikas kui sulle see väga tyli ei tee võid mulle kah oma kava saata: henry.puur@mail.ee Tänan!

mart666
    Member

Oleks ka huvitatud sellest püramiidikavast, äkki keegi lahke saadab. ha2@hot.ee

Tänan !

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.