Skip to main content

Jõutõstmise EM

Viewing 9 posts - 46 through 54 (of 54 total)
  • Autor
    Postitused

isegi minul on kykk parem kui tõmme:) hetkel kyll 5kilo vahet:D Olen Sagoriga nõus…. tõmbes ei anna trikoo tõesti palju juurde ja seal tuleb mehe tegelik jõud välja.

Olen tähele pannud, et paljud mehed ei kasuta tõmbes mitte minngisugust tehnikat……lähevad lihtsalt k****a lehma seljaga tõmbama.

susim
    Member

hullumeelsed tulemused ju

Kustamees
    Member

Kui mees on tugev ja treenitud, siis on ilmaselgelt kergem kükkida kui tõmmta, esiteks oskavad mehed hästi varustust kasutada ja ka tehnikad on head.’

Aga jõutõmme näitab puhtalt palju rammu mehel sees on ja paljudele on jõutõmme ebamugav, kuna ei saa täielikult jalgu kasutada vaid ka selg tuleb mängu.

Isiklilult on mu lemmik jõutõmme..

täitsa usun, et jõutõmme sinu lemmik on,

kui juba praegu peaaegu 352,5kg, siis vist 10 aasta pärast +400kg kindlasti ???

Rait Sagor
    Member

täitsa usun, et jõutõmme sinu lemmik on,

kui juba praegu peaaegu 352,5kg, siis vist 10 aasta pärast +400kg kindlasti ???

kas nüüd 400

Sulev
    Member

-100 KG annavad praegu tuld, kükis piiripealsed sügavused saavad kindlalt nullid

Rait Sagor
    Member

-100 KG annavad praegu tuld, kükis piiripealsed sügavused saavad kindlalt nullid

kunagised konkurendid

Sulev
    Member

Kindlamad sooritused on nendel kükkijatel, kes laskuvad kiirelt alla ja ei otsi seda sügavust

võimalik, et TOIVO KURG sai 900kg kätte, kuid silbaum.net seda küll ei kajasta

(seal peaks olema kõik Eesti rekordid kirjas)

Sellele asjale on lihtne selgitus. Toivo Kurg tegi sellise kogusumma 1979. aastal, kategoorias +125kg. Seekord oli see Nõukogude Eesti rekord. Silbaum.net aga kajastab Eesti rekordeid mida hakati arvestama aastast 1993.

Kustamees
    Member

Sellele asjale on lihtne selgitus. Toivo Kurg tegi sellise kogusumma 1979. aastal, kategoorias +125kg. Seekord oli see Nõukogude Eesti rekord. Silbaum.net aga kajastab Eesti rekordeid mida hakati arvestama aastast 1993.

selge. suured tänud vastuse eest

Viewing 9 posts - 46 through 54 (of 54 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.