Skip to main content

Jõutõstmise EM

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 54 total)
  • Autor
    Postitused
    shreku
    Member

Tõmbes tuli küll kõva eneseületus. Kugi see polnu küll veel piir

kalevfit
    Member

Silbaum,Päll jaLille-suurepärane esinemine väikese Eesti kohta.

timo116
    Member

Tublid mehed, Eesti Raskesport ikka päris heal tasemel minu arust

Sellise väikse riigikohta nagu Eesti on meil palju healtasemel tegijaid. Aga kahjuks on selline suletud ring, inimesed kes fitness.ee kasutajad v külastajad ei oel ei pruugi teada mis alaga üldse tegu on.

Et tuleb veel kõvasti teha tööd, et seda ala tunnustama hakataks:)

Palju õnne Margusele ja teistele poistele ka!

Marguselt kindlasti eluvõistlus!! Näha on, et kaotustest on järeldused tehtud ja need on meest ainult tugevamaks muutnud!

Ma usun, et ala tunnustamine peaks hakkama pihta teineteise tunnustamisest. Kui me ise ka üksteise heade tulemuste üle rõõmu ei tunne, siis miks peaks keegi kõrvaltvaataja seda tegema.

Palju õnne ka treenerile Marko Terasmaale!

Indrek K
    Member

Super mehed on ikka Eestimaal olemas! Palju õnne!

Jarmo Oberst
    Member

Õnnesoovid ka minu poolt !

Sulev
    Member

Mõningad tulemused on ikka eriti müstilist laadi, tundub nii, et viimasel paaril aastal on jõutõstmine uuele lainele saanud ja tulemused liiguvad järsult ülesse:

– 67,5 KG – kaks meest kükivad 290 KG !!!

– võitja surub 190 KG

Arusaamatu on ikkagi see, et kui kükkida 290 KG ja tõmme on ainult 237 KG, siis kas tõmbe tehnika on olematu või milles asi !? Või vigastas kükis selga, igatahes imelik tulemus, minu arvates.

– 75 KG – üldvõitja kükk 350 KG , ja selle mehe tõmme on jällegi lahjem kui kükk, st siis 312,5 KG ?!

Selliseid näiteid on mitmeid, kus eriti kõvad kükimehed tõmbavad 40 – 70 KG vähem üles kui kükis ?

Vaid mõned üksikud tipud, nagu Silbaum tõmbad rohkem kui kükivad.

Lugesin kokku, 18 -st medali võitnud mehest 5 tõmbasid maast lahti rohkem kui kükkisid:D

Igatahes huvitav, sest meil siin Eestis on enamasti vastupidi.

noPAINnoGAIN
    Member

Õnnitlused ka minu poolt Eesti vägilastele

shreku
    Member

Mõningad tulemused on ikka eriti müstilist laadi, tundub nii, et viimasel paaril aastal on jõutõstmine uuele lainele saanud ja tulemused liiguvad järsult ülesse:

– 67,5 KG – kaks meest kükivad 290 KG !!!

– võitja surub 190 KG

Arusaamatu on ikkagi see, et kui kükkida 290 KG ja tõmme on ainult 237 KG, siis kas tõmbe tehnika on olematu või milles asi !? Või vigastas kükis selga, igatahes imelik tulemus, minu arvates.

– 75 KG – üldvõitja kükk 350 KG , ja selle mehe tõmme on jällegi lahjem kui kükk, st siis 312,5 KG ?!

Selliseid näiteid on mitmeid, kus eriti kõvad kükimehed tõmbavad 40 – 70 KG vähem üles kui kükis ?

Vaid mõned üksikud tipud, nagu Silbaum tõmbad rohkem kui kükivad.

Lugesin kokku, 18 -st medali võitnud mehest 5 tõmbasid maast lahti rohkem kui kükkisid:D

Igatahes huvitav, sest meil siin Eestis on enamasti vastupidi.

Kükitrikood annab rohkem tulemusele juurde kui tõmbetrikoo õige suuruse korral.

ja 82s võitja alles juunior.

eelmine aasta ukrainas juunioride EM-il tegi Miller 757,5 kg kokku nyyd ligi 100 kilo rohkem.

renku
    Member

Palju palju õnne, Margus!

Sulev
    Member

Kükitrikood annab rohkem tulemusele juurde kui tõmbetrikoo õige suuruse korral.

Mulle tundub siiski, et rohkem ikka treeningute rõhuasetuse taga asi olevat ?!

Saarlastele küsmus siit ? mida arvate teie selle anolmaalia kohta?

Goleteral
    Member

Mulle tundub siiski, et rohkem ikka treeningute rõhuasetuse taga asi olevat ?!

Saarlastele küsmus siit ? mida arvate teie selle anolmaalia kohta?

Usun kah et lihtsalt üks on rohkem treenitud ja ehk ka lemmikum kui teine, pealegi oleneb ju inimesest samuti palju – kehatüüp ja valuläve jms..

Rait Sagor
    Member

Kui mees on tugev ja treenitud, siis on ilmaselgelt kergem kükkida kui tõmmta, esiteks oskavad mehed hästi varustust kasutada ja ka tehnikad on head.’

Aga jõutõmme näitab puhtalt palju rammu mehel sees on ja paljudele on jõutõmme ebamugav, kuna ei saa täielikult jalgu kasutada vaid ka selg tuleb mängu.

Isiklilult on mu lemmik jõutõmme..

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 54 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.