jõutõstmine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » jõutõstmine
- This topic has 12 replies, 5 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
veebruar 19, 2010 at 9:05 p.l. #21670
salumaa
Membertere kus toimub mõni jõutõstmis võistlus ja kas on sinna võimalik kanditeerida kui olen 15 aastat vana.
veebruar 19, 2010 at 9:23 p.l. #257576Janno R.
Membertere kus toimub mõni jõutõstmis võistlus ja kas on sinna võimalik kanditeerida kui olen 15 aastat vana.Tere, siit saad info
veebruar 22, 2010 at 12:24 e.l. #258205matjusm
MemberSelline küsimus: kas jõutõstmise võistlustel üldiselt lubadakse kasutada jõutõmbes “wrist strap”‘e? (ei tea täpset eestikeelset nimetust nendele)
Umbes sellised näevad välja:
veebruar 22, 2010 at 1:03 e.l. #258208emmimees
MemberRandmesidemed, miks ei peaks tohtima…
veebruar 22, 2010 at 7:32 e.l. #258221Jarmo Oberst
MemberRandmesidemed, miks ei peaks tohtima…Need pole randmesidemed, need on rihmad millega käed kangi küljest ära ei libise.
veebruar 22, 2010 at 7:34 e.l. #258222Alexander Andrusenko
ModeratorEi lubata.
veebruar 22, 2010 at 8:42 e.l. #258261matjusm
MemberEi lubata.See on võibolla veidi loll küsimus minupoolt aga kuidas siis tohib kasutada teisi abivahendeid nagu surumissärke mis su sooritusvõimet tõstavad aga rihmasid mitte?
veebruar 22, 2010 at 8:44 e.l. #258262Jarmo Oberst
MemberSee on võibolla veidi loll küsimus minupoolt aga kuidas siis tohib kasutada teisi abivahendeid nagu surumissärke mis su sooritusvõimet tõstavad aga rihmasid mitte?Särgid on tegelikult algselt mõeldud selleks, et vigastusi vältita mitte, et nüüd rohkem suruda/tõmmata/kükkida.
veebruar 22, 2010 at 8:54 e.l. #258267matjusm
MemberSärgid on tegelikult algselt mõeldud selleks, et vigastusi vältita mitte, et nüüd rohkem suruda/tõmmata/kükkida.Ok. Mulle alguses tundus see kuidagi veider et surumises on selline abivahend lubatud, tõmbamises aga mitte.
Kas vahest tehakse ka selliseid jõutõstmise võistluseid kus võib ka rihmasid kasutada?
veebruar 22, 2010 at 8:58 e.l. #258270Jarmo Oberst
MemberOk. Mulle alguses tundus see kuidagi veider et surumises on selline abivahend lubatud, tõmbamises aga mitte.Kas vahest tehakse ka selliseid jõutõstmise võistluseid kus võib ka rihmasid kasutada?
Tõmbamises on ka trikood ja kükkimises samuti.
veebruar 22, 2010 at 9:23 e.l. #258273Alexander Andrusenko
ModeratorSee on võibolla veidi loll küsimus minupoolt aga kuidas siis tohib kasutada teisi abivahendeid nagu surumissärke mis su sooritusvõimet tõstavad aga rihmasid mitte?Noh, me võime paljude IPF reeglite üle vaielda, et miks ei ole lubatud see ja miks on lubatud too jne. Miks ei või surumisel jalg sentimeetritki liikuda või miks ei tohi pead tõsta… Aga reeglid on reeglid, ja meie neid muuta ei saa. Minu arust ei vii need vaidlused kuhugi, fakt jääb ikka faktiks – tõsterihmad on keelatud.
veebruar 22, 2010 at 11:31 e.l. #258317matjusm
MemberNoh, me võime paljude IPF reeglite üle vaielda, et miks ei ole lubatud see ja miks on lubatud too jne. Miks ei või surumisel jalg sentimeetritki liikuda või miks ei tohi pead tõsta… Aga reeglid on reeglid, ja meie neid muuta ei saa. Minu arust ei vii need vaidlused kuhugi, fakt jääb ikka faktiks – tõsterihmad on keelatud.Ok selge. Tuleb siis lihtsalt haarde tugevust hakata treenima kui on soov kunagi võistlustelt osa võtta.
veebruar 22, 2010 at 11:58 e.l. #258322Alexander Andrusenko
ModeratorOk selge. Tuleb siis lihtsalt haarde tugevust hakata treenima kui on soov kunagi võistlustelt osa võtta.Just, täpselt!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.