Skip to main content

jõutõstmine

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » jõutõstmine

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    maza
    Member

nii…tglt oleks hirmus tahtmine saada jõutõste kava,kuid siit foorumitest ei leidnud yhtegi linki kust seda leida <_<“>…äkki oskate aidata?

Aitäh!

prikull
    Member

Sa saad tellida endale j6ut6stmis kava mai usu et keegi sulle niizama annab kava.

maza
    Member

Kelle käest ma seda tellida saan? <_<“>

Makaveli
    Member

Kelle käest ma seda tellida saan? <_<“>

Kunagi tegi treener mulle ühe sellise jõutõmme , küki ja rinnalt surumise maksimum tulemust arendava kava. Kui huvi on saada PM ja arutama asja.

maza
    Member

loll küsimus küll mis see PM on <_<“> ? kui kontakt andmed siis msn on maza133@hotmail.com ja e-mail on tactaster@hot.ee

Makaveli
    Member

loll küsimus küll mis see PM on <_<“> ? kui kontakt andmed siis msn on maza133@hotmail.com ja e-mail on tactaster@hot.ee

Pidasin silmas Private Messaget , ehk siis sõnumit , mida foorumi vennad üksteisele saata saavad.

mrrene
    Member

terve hunnik kavasid on lisatud ka programmi Crosstrainer (www.crosstrainer.ca). Sealt saaks mingi kava võtta ja sättida enda järgi paika, sest harjutustel on juures ka info, mis lihasgrupile mõjub ja kas on konsentreeritud harjutus või üldine. Üldiselt hea programm, kasutan juba pool aastat.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.