Jõutõmme paljajalu
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõutõmme paljajalu
- This topic has 69 replies, 31 voices, and was last updated 16 years tagasi by
raigo13.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 19, 2010 at 11:04 e.l. #250812
Impsik
MemberNonii muidugi, tuleb kõikidesse saalireeglitesse panna “JÕUSAALI SEADMEID JA NENDE OSI PUUTUDA VAID KINNASTEGA!”, kas lähed sõrmikutega või labakinnastega saali, oma vaba valik
See oleks täiesti absurdne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 19, 2010 at 11:25 e.l. #250815Lexusl
MemberNonii muidugi, tuleb kõikidesse saalireeglitesse panna “JÕUSAALI SEADMEID JA NENDE OSI PUUTUDA VAID KINNASTEGA!”, kas lähed sõrmikutega või labakinnastega saali, oma vaba valik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nalja kui palju eks!
jaanuar 19, 2010 at 11:41 e.l. #250820smack
Memberhttp://www.derma.ee/articles.php?id=13
Nii et kindad kätte:P
jaanuar 19, 2010 at 12:12 p.l. #250830Alexander Andrusenko
ModeratorÜhesõnaga, kõige kindlam viis on üle kogu keha üks suur kondoom tõmmata ja saali üldse mitte tulla.
Kui kõike karta, võib hulluks minna.
jaanuar 19, 2010 at 12:58 p.l. #250840Lexusl
MemberÜhesõnaga, kõige kindlam viis on üle kogu keha üks suur kondoom tõmmata ja saali üldse mitte tulla.Kui kõike karta, võib hulluks minna.
Njah, sul paistab lahendusi varnast võtta olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui see nüüd nali oli, siis mina igal juhul küll ei naernud!
KÕIGE kartmisest pole keegi siin midagi rääkinud!
Vaid elementaarsete abivahendite kasutamisest ja sisekorraeeskirjade järgimisest!
Ega jah, ennem ei mõista keegi seda, kui pole ise läbi põdenud
jaanuar 19, 2010 at 2:01 p.l. #250859raigo13
MemberPlätude kasutamise/mittekasutamise ning jalaseene vahelisest seosest tasub rääkida siiski pigem pesuruumis/saunas, kus kõige suurem nakatumiseoht, eriti kui jalad hiljem pesemata/kuivatamata jätta: seenele meeldivad niisked varbavahed…
Kuivades oludes (saalis) seened kaua vastu ei pea ning vigastamata ja kuivale nahale sattudes nakatumisoht minimaalne…
On palju erinevaid trenne, kus käiakse paljajalu. Nii et minuarust jõusaalis paljajalu/plätudes käimine ikka rohkem esteetika/hügieeni ja mingil määral ehk ka turvalisuse küsimus…
Küll ei saa ma aga aru, miks protestitakse sandaalide vastu?! Mul korralikud sportsandaalid (hinnaskaala ca.1800 kr), mis jõusaali jaoks sama head, kui suvalised tossud… Isegi keskmisel sörkjooksul ei tähelda, et nad olulisemalt viletsamad oleksid, kui suvalised tossud. Reeglina ma neid jõukas küll ei kanna, kuid rangest keelust aru ka ei saa…
Olen omanud ka odavaid “säästu” tosse, mis korvpalli mängides esimesel pealtpanekul ära lagunesid ning jalast sõnaotseses mõttes pudenesid. Selliste jalatsitega ju jõusaalis hoopis suurem vigastuse oht (nii endale, kui teistele), kui korralike sandaalidega…
jaanuar 19, 2010 at 2:33 p.l. #250876Impsik
MemberTänapäevased spordijalatsid ei ole iluasjad, need mõeldus siiski meie tervise kaitseks.
jaanuar 19, 2010 at 4:05 p.l. #250888smack
MemberNjah, sul paistab lahendusi varnast võtta olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui see nüüd nali oli, siis mina igal juhul küll ei naernud!
KÕIGE kartmisest pole keegi siin midagi rääkinud!
Vaid elementaarsete abivahendite kasutamisest ja sisekorraeeskirjade järgimisest!
Ega jah, ennem ei mõista keegi seda, kui pole ise läbi põdenud

Mind ajas küll naerma:D
Igatahes ma ei mõista, kuidas sokkide ja plätudega nakkusohu võin tekitada?
jaanuar 19, 2010 at 4:19 p.l. #250892P-A-U-L
MemberOlen ise jalaseent ravinud, sain jõusaali dušširuumist. Ei olnud meeldiv kogemus…ka rahaliselt.
Jõusaalis peab minu arvates kasutama spordijalatseid, sest paljudel jalad lihtsalt HAISEVAD rõvedalt! Miks mina seda kannatama pean???
Ilma plätudeta ei lähe üldkasutatavas kohas kunagi dušširuumi.
Paljad haisvad jalad ja raseerimata kaenlaalused EI OLE mehelikkuse tunnuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 19, 2010 at 5:22 p.l. #250904Fdvk
MemberMa arvasin, et eestlased on ikka tugev rahvus, aga ei kõike kardetakse.
jaanuar 19, 2010 at 5:42 p.l. #250911emmimees
MemberÜrgajal inimesed käisidki ainult paljajalu aga ikka elati
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 19, 2010 at 6:22 p.l. #250916smack
MemberPaljad haisvad jalad ja raseerimata kaenlaalused EI OLE mehelikkuse tunnuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nende kartmine pole kah mehelikkuse tunnuseks:P
Kui sind see nii tõesti häirib, siis maini seda teinekord tollele või vaiki igavesti:D
jaanuar 19, 2010 at 6:30 p.l. #250917Samakamees
Memberissand jumal…
Mõned räägivad siin nii, et plätud häirivad nii kuradima jubedalt, et trenni ka teha ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saage üle.
jaanuar 19, 2010 at 7:21 p.l. #250927P-A-U-L
MemberNende kartmine pole kah mehelikkuse tunnuseks:PKui sind see nii tõesti häirib, siis maini seda teinekord tollele või vaiki igavesti:D
Minu poolest haisegu ja lehvitagu karvu—-kodus!
Mis kartmisest sa siin jahud? Sulle on higihais nagu armani?
jaanuar 19, 2010 at 7:28 p.l. #250931Lexusl
MemberMa arvasin, et eestlased on ikka tugev rahvus, aga ei kõike kardetakse.Mis kurat selle tugevusega siin pistmist on????
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.