Skip to main content

Jõutõmme paljajalu

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõutõmme paljajalu

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 70 total)
  • Autor
    Postitused

Olen märganud rammumeeste võistlustel, et enamik mehi teeb jõutõmmet paljajalu. Kas keegi oskab miks nad nii teevad?

Eluminal
    Member

lühem maa tõmmata

Mcken
    Member

Kui sul ei ole õiget tüüpi saapaid siis on kindlasti parem paljajalu teha jõutõmmet.

Muidu Arnold tegi ka jõutõmmet ja kükke paljajalu

navigaator
    Member

Kui sul ei ole õiget tüüpi saapaid siis on kindlasti parem paljajalu teha jõutõmmet.

Muidu Arnold tegi ka jõutõmmet ja kükke paljajalu

Tokko või?

Xero
    Member

Schwarzenegger ikka.

Mcken
    Member

Schwarzenegger ikka jah.

Siin veel juttu paljajalu treenimisest: http://inthegametheory.blogspot.com/2009/0…s-part-one.html

rait83
    Member

osta sussid

kuuliks
    Member

Paljad jalad ei ole treeningsaalides ju lubatud.

daemonium
    Member

Paljad jalad ei ole treeningsaalides ju lubatud.

Ilusad paljad jalad on igal pool lubatud.

lühem maa tõmmata

Täpselt nii. Kui tehakse klassikalise tehnikaga, siis päris paljud tõmbavad sokkides või paljajalu. Võistlustel kasutatakse võimalikult õhukese tallaga tõmbesusse. Sumo tehnikaga tõmmates paljajalu või sokkides küll ei soovita, võib endale mõned sajad kilod varbale visata

kuuliks
    Member

Ilusad paljad jalad on igal pool lubatud.

Hmm, Revalis kirja pole, kuid Audenteses on küll range eeskiri, et palja ülakehaga ja paljajalu on keelatud. Minu arust on see ka õige soovitus.

Eluminal
    Member

Hmm, Revalis kirja pole, kuid Audenteses on küll range eeskiri, et palja ülakehaga ja paljajalu on keelatud. Minu arust on see ka õige soovitus.

Ma arvan et keegi sulle midagi ütlema ei tule kui sa seal mõned seeriad paljajalu oled

Jarmo Oberst
    Member

Ma arvan et keegi sulle midagi ütlema ei tule kui sa seal mõned seeriad paljajalu oled

Samuti oleneb see ka isikust, kes paljajalu on

tereummikust
    Member

Teen samuti jõutõmmet ja kükki paljajalu, siiamaani pole keegi midagi kurtnud.

Paul.K.
    Member

Teen samuti jõutõmmet ja kükki paljajalu, siiamaani pole keegi midagi kurtnud.

Vaevalt keegi hakkabki kurtma,peale mingi spordiklubi töötaja või omaniku.Lihtsalt,ma küll ei tee mitte mingit harjutust palja jalu,teades mis haigusi või nakatusi võib saada.

Kindlasti on minu meelest teha kinnise jalanõuga neid harjutusi k.a. jõutõmmet.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 70 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.