Kord/nädalas/kord kahe nädala jooksul. Oleneb treeningplaanist, mõnes pole seda vabsee sees ja siis ise leiuta kuhu ta paremini vahele sobib. Vahepeal ei teinud mingi poolteist kuud siis hakkasin jälle tegema ja jõud oli sama seeriates ja raskused ka. A teinekord jätsin kuu vahele ja max läks 20 kilo alla tõmbes aga pärast teist trenni saavutasin sama maksimumi….
Mina näiteks ei tee üldse, teen ainult jõutümmet abistavaid harjutusi. Jõutõmme kui selline on psüühiliselt liiga muserdav ,et seda koguaeg teha ja taastumine võtab samuti väga kaua aega. Kui tõmmet teha siis ainult vahetult enne võistlust ja seda ka siis ainult lühikeste seerjate näol!
hmm… nu ma teen ka tavaliselt seljapäeval. Kuid jalapäeval, tõmban end niigi läbi, et vaevalt sinna ta mul mahub. Bohemian palju tõmbad ? Hata sama kysimus sulle.
Tõmban vähe. Tükk aega pole maxi proovinud. Kuid aasta alguse poole treenisin umbes enda kahekordse kehakaaluga. 150-160kg-ga. Aga see ple üldse oluline.
Pool aastat tagasi oli 170, pole siiani julgend raskemaid lühikesi seeriaid teha kuna seljal on mingi kamm sees. Pole saand seda tõmmet järjepidevalt teha, vahel on tulnud sisse pausid-kuu, poolteist kuud , 2 kuud.