Skip to main content

Jõutõmme

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Jõutõmme

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • Autor
    Postitused
    taliindrek
    Member

Tere!

Selline küsimus, et pole siiamaani teinud reguraalselt jõutõmmet, siis nt millal seda teha. Kuna mu kava on jaotatud 4-le päevale, siis millal oleks kõige parem seda teha?

emmimees
    Member

Mina teeks üle ühe trenni ..aga kõige lõpus ja samas mitte jalgade päeval.

taliindrek
    Member

Kes veel midagi soovitab? Mingeid näpunäiteid veel?

s4nder
    Member

Standardne lähenemine peaks olema seljapäeval esimese harjutusena. Treenib ta ju peamiselt selga ning baasharjutusena oleks hea alguses teha. Jalapäeval kükki ja jõutõmmet korraga teha oleks ka ebameeldiv, kumbki harjutus väsitab üksi juba päris ära.

taliindrek
    Member

Standardne lähenemine peaks olema seljapäeval esimese harjutusena. Treenib ta ju peamiselt selga ning baasharjutusena oleks hea alguses teha. Jalapäeval kükki ja jõutõmmet korraga teha oleks ka ebameeldiv, kumbki harjutus väsitab üksi juba päris ära.

OK. Kuidas sellega siis on, et peaks 3×10 tegema?

rinaldo
    Member

3×10 käib alguses küll, hiljem võid 5×5 peale üle minna.

Jõutõmme paiguta seljatreeningu esimeseks harjutuseks (rasked baasharjutused on alati trenni alguses). Kükki ja rinnalt surumist ei tasuks tõesti samale päevale planeerida kui elada tahad

taliindrek
    Member

Jõutõmme paiguta seljatreeningu esimeseks harjutuseks (rasked baasharjutused on alati trenni alguses). Kükki ja rinnalt surumist ei tasuks tõesti samale päevale planeerida kui elada tahad

wenom
    Member

selg peaks tegelt nõgus olema aga võib ka sirge olla pole hullu kui juba kumeraks läheb siis ole ettevaatlik võid väga kergesti selja ära tõmmata..

jõutõmme on sega haare kui ikka haare nõrgaks jääb kasuta magneesiumit kätele.

rihmad unusta ära kangi peaks ikka ise jõudma käes hoida. ma tean on väga palju rihmade fänne kes väidavad risti vastu aga jah………….

kui selg terve siis tõstevööd ära alguses kohe peale pane ok kui tahad rekordit proovida siis peaks peale panema

jõutõmme selja päeva esimene harjutus

kui teed kergelt siis korra nädalas

kui aga fataalselt ribadeks siis korra paar kuus mitte rohkem…..

hunter
    Member

Kõrgemad mehed ülevalpool teevad 2x nädalas. Soovitan sullegi, üks kord tee nädalas mingi kindel seeriate ja korduste arv. 5×5 oleks ideealne, st iga 2 nädala tagant lisad raskusele 5kg. Kõik on katsetamise asi, sa pead ise proovima, keegi teine ei saa sulle putru suhu panna.

Tere!

Selline küsimus, et pole siiamaani teinud reguraalselt jõutõmmet, siis nt millal seda teha. Kuna mu kava on jaotatud 4-le päevale, siis millal oleks kõige parem seda teha?

Tark oleks teha tõmmet siis kui oled kõigerohkem väsinud ja selja või jala trenni ajal.

kunnar
    Member

Jõutõmme paiguta seljatreeningu esimeseks harjutuseks (rasked baasharjutused on alati trenni alguses). Kükki ja rinnalt surumist ei tasuks tõesti samale päevale planeerida kui elada tahad http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…&com_view=1. Seal tehakse kõiki kolme baasharjutust ühel päeval, jõutõmmet sealjuures kõige viimasena. Ja see ei ole sugugi ainuke tuntud kava kus vähemalt kaht ja mõnikord ka kõiki kolme baasharjutust ühes treeningus koos tehakse. Ometi siin foorumis kirjutavad paljud stiilis: “mina küll jõutõmmet ja kükki ühel päeval ei jõua teha, mina ikka korralikult teen”. Laiendage oma silmaringi.

rinaldo
    Member

Vaata näiteks Korte 3×3 kava: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…&com_view=1. Seal tehakse kõiki kolme baasharjutust ühel päeval, jõutõmmet sealjuures kõige viimasena. Ja see ei ole sugugi ainuke tuntud kava kus vähemalt kaht ja mõnikord ka kõiki kolme baasharjutust ühes treeningus koos tehakse. Ometi siin foorumis kirjutavad paljud stiilis: “mina küll jõutõmmet ja kükki ühel päeval ei jõua teha, mina ikka korralikult teen”. Laiendage oma silmaringi.

Ma pole sellele mõelnudki, et treenida ilma lisaharjutusteta. Tundub, et selline süsteem võib tõesti töötada. Tänud.

rait83
    Member

Tark oleks teha tõmmet siis kui oled kõigerohkem väsinud ja selja või jala trenni ajal.

miks nii?

Võib vabalt teha 1x nädalas, selja või jala päeval, ise eelistan teha esimese harjutusena. Jah väsitab, aga samas kuidagi ergutab närvisüsteemi ja võimaldab järgmiste harjutustega rohkem pingutada. Vähemalt mulle tundub nii.

Ja see üle nädala tegemisest – ka võib, kuid kui teha igal nädalal, ega siis iga kord ei pea nii tegema, et soolikad persest väljas on.

miks nii?

Siis on lihased ilusti soojad.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.