Skip to main content

Jõutõmme.

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Jõutõmme.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Maestro
    Member

Küsimus seisneb siis selles, et kui sangpommiga(32 kg) jõutõmmet teha kas tulemus erineb väga võrreldes kangiga?

jaagok
    Member

Kui tehnika on enamvähem võimalik sama hoida, siis mõjub samamoodi. 32kg lihtsalt võib väheks jääda.

Soovitan ka vaadata seda videot:

Maestro
    Member

Aga mis seeriaid peaks tegema jõutõmbe puhul?

Tulemus erineb drastiliselt kangiga tõmbest. Selgitan lähemalt – kui eesmärk on juurde saada jõudu või lihasmassi, siis 32kg sangpomm liiga väike raskus sellise baasharjutuse jaoks. Iseasi, kui sa oled naisterahvas (nagu ma aru saan sa ei ole) või teed alles oma esimesed treeningud.

Võib ju teha pikemaid seeriaid, 50, 100 jne, aga kas see antud foorumi teemas tulemust annab, on väga kahtlane.

Maestro
    Member

Tegelikult asi on selles et ma pole kunagi sangpommiga proovinud jõutõmmet teha ja enne kui oleks hakanud treenima mõtlesin üle küsida. Ühesõnaga selle pole mingi mõtet, aga kui kangiga teha jõutõmmet suured need seeriad peavad olema?

jaagok
    Member

No umbes 8-12 võiks ikka alguses olla, teed nö “põhja alla”. Muidu jõutõmbel treenitakse suhteliselt väikste kordustega kui minnakse kõrgete tulemusteni.

rinaldo
    Member

32kg on pea sama mis tühi kang. Kasu on olematu.

Tegelikult asi on selles et ma pole kunagi sangpommiga proovinud jõutõmmet teha ja enne kui oleks hakanud treenima mõtlesin üle küsida. Ühesõnaga selle pole mingi mõtet, aga kui kangiga teha jõutõmmet suured need seeriad peavad olema?

Siiski sangpommi või hantlitega tehes on väike vahe sees – tööd teevad rohkem jala- ja tuharalihased, kuna nende vahendite puhul ei pea keha nii palju ette kallutama. Kangiga tehes pead automaatsel ülakeha natuke rohkem ette kallutama, kuna põlved jäävad kangile ette. Jutt käib siis tavalisest tehnikast, mitte sumo tõmbest.

Maestro
    Member

Okei suured tänud et valgustasite mind sellel teemal.

Autor
    Postitused
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.