Jõusali kasulikkus
- This topic has 9 replies, 8 voices, and was last updated 18 years, 8 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
mai 28, 2007 at 9:10 e.l. #10853
mallikas
MemberTere, selline lugu siis:
Olen 19 aastane 183cm pikk ja 78-80kilo

Kaalu väheke palju vist, ja need ei ole lihased

Lihaseid ei ole eriti, ja rinnalt surun maksimum 45-50 kilo mitte rohkem.
Mis on minumeelest väga vähe. Nüüd olen juba nädal aega järjest jõusaalis käinud keskmiselt 30-45 min päevas.
Olemas rinnalt surumis pink. 10 kilosed hantlid, kõhulihaste pink.
Tahaks kättesse vähe jõudu juurde, milliseid seerjaid peaks tegema?
Praegu teen 8 kiloste hantlitega 3X30 mölemale käele. (alt õlale ja siis sirgeks)
Pärast on käed ikka väga läbi ja värisevad

Äkki see ei ole hea ?
Edit: Oleks soov ka mingeid aineid kasutada, sõbrad soovitasid valku ja kreatiini.
Põhieesmärk oleks jõudu saada, kuna teen rasket tööd, ja teine eesmärk keha ilusamaks muuta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2007 at 11:30 e.l. #116398Capricorn
Member3×30 on liiga palju, see tähendab seda, et teed liiga kerge raskusega.
mai 28, 2007 at 12:31 p.l. #116400Xero
MemberJah, miks sa teisi lihaseid ei treeni? Kuhu jäävad jalad, selg, õlad? Ei soovita ainult rinda ja käsi treenida. Kõik peaks olema proportsioonis. Kõike lihaseid peab võrdselt treenima!
mai 28, 2007 at 1:36 p.l. #116408painkiller
MemberVälimus välimuseks, aga kui sa treenid ainult biitsa ja rinda siis varsti hakkavad sind õla ja seljavaegused kimbutama. Ise ei saanud vahel muid lihasgruppe teha kui ainult käsi ja rinda, paar nädalat hiljem hakkasid kurikuulsad õlavalud mis olid tõelislt ebamugavad. Sinu puhul oleks see siis hullem, tööd ei saaks teha.
mai 28, 2007 at 2:51 p.l. #116415asdfghjkl
MemberKui sul on rinnalt surumise pink, siis saad sellel oleva kangiga treenida trapetsi ülaosa, tehes õlakehitusi, selja jaoks ka kangi tõmbed vastu kõhtu, alaselja jaoks harjutus “hello world”. Nii saad selga treenida ju küll, ja pole jõusaali vaja minna minu arvates.
mai 28, 2007 at 9:08 p.l. #116458KK2005
MemberKui sul on rinnalt surumise pink, siis saad sellel oleva kangiga treenida trapetsi ülaosa, tehes õlakehitusi, selja jaoks ka kangi tõmbed vastu kõhtu, alaselja jaoks harjutus “hello world”. Nii saad selga treenida ju küll, ja pole jõusaali vaja minna minu arvates.treenida tuleks ikka kõiki lihaseid selleks võta ülevalt:tööriistad-treeningkavad ja anna minna
EDU
mai 28, 2007 at 9:41 p.l. #116459Andreaz
MemberKui sul on rinnalt surumise pink, siis saad sellel oleva kangiga treenida trapetsi ülaosa, tehes õlakehitusi, selja jaoks ka kangi tõmbed vastu kõhtu, alaselja jaoks harjutus “hello world”. Nii saad selga treenida ju küll, ja pole jõusaali vaja minna minu arvates.alaselja jaoks mis?
mai 29, 2007 at 2:20 e.l. #116460Xero
MemberMõtleb Good morningut. Kang kukla peal ning sirgete jalgadega selja painutamine. Põhimõtteliselt nagu jõutõmme.
mai 29, 2007 at 4:24 e.l. #116462daemonium
MemberOleks soov ka mingeid aineid kasutada, sõbrad soovitasid valku ja kreatiini.Põhieesmärk oleks jõudu saada, kuna teen rasket tööd, ja teine eesmärk keha ilusamaks muuta
mai 29, 2007 at 5:15 e.l. #116464ROtter
MemberAineid tuleb kindlasti kasutada:igasugu hantleid ja kange ja jõumasinaid ja trenazhööre …ja kui sa siukesi aineid oled nii aastakese korralikult kasutanud ja korralikult ,söögikava järgi,söönud ,vat siis on ehk aeg ka muudest ainetest rääkida.
… ja on veel sellised ained nagu anatoomia, füsioloogia, spordimeditsiin…
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.