Jõusaalitreenereid Järvamaal?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaalitreenereid Järvamaal?
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
PaKaalu.
-
AutorPostitused
-
märts 17, 2009 at 12:29 p.l. #15499
Kristjan-Johannes Konsap
MemberNimelt otsib üks noormees endale treenerit Järvamaal, et jõusaaliga tõsisemalt tegelema hakata. Kuna mina Talle kedagi soovitada ei osanud siis ma küsiks siit, kas keegi teab mõnda treenerit soovitada?
märts 17, 2009 at 1:45 p.l. #186981bohemianrhapsody
MemberMa vist olen ainus sissekirjutuse järgi Järvamaal olev Kulturismi/fitnessi treener, võib EOK kodulehel kutseregistrist tsekkida, äkki on veel kedagi. Mitte et ma ennast suuresti soovitan, pigem tean olukorda seal piirkonnas ja asi on minu arust üsna nutune.
märts 17, 2009 at 2:12 p.l. #186989Kimber
MemberÄrge muretsege, olukord muutub paremaks. Alates esmaspäevast hakkan olema Paide uues spordihalli jõusaalis treeneriks. Ajad: esmaspäeval ja kolmapäeval 16.00 – 19.00 ja laupäeviti 12.00 – 16.00. Teretulemast!
märts 17, 2009 at 2:51 p.l. #186994artikkel
MemberÄrge muretsege, olukord muutub paremaks. Alates esmaspäevast hakkan olema Paide uues spordihalli jõusaalis treeneriks. Ajad: esmaspäeval ja kolmapäeval 16.00 – 19.00 ja laupäeviti 12.00 – 16.00. Teretulemast!Tore!
Ain, oskad mingid hinnad ka välja öelda?
Kuukaart – ?
Üksikpilet – ?
Ette tänades
märts 17, 2009 at 2:57 p.l. #186995Kimber
MemberTore!Ain, oskad mingid hinnad ka välja öelda?
Kuukaart – ?
Üksikpilet – ?
Ette tänades
Kahjuks ei õnnestunud kuukaarte välja kaubelda
Esialgu tuleb sama hinnakiri, mis on Paide Tervisekeskuse ujulas. Vaatame mis edaspidi saab. Jõudu!märts 17, 2009 at 3:06 p.l. #186996artikkel
MemberKahjuks ei õnnestunud kuukaarte välja kaubelda
Esialgu tuleb sama hinnakiri, mis on Paide Tervisekeskuse ujulas. Vaatame mis edaspidi saab. Jõudu!No kurat, mida need Spordihalli omad endast arvavad? Mis nad põhjuseks tõid siis? Kas Sa ise mitte ei peaks saama seda seal organiseerida, mitte et tehakse sulle mingeid debiilseid ettekirjutusi.
Sest kuidas sa endale muidu saadki üldse kliente võita kui hinnad on samad. Inimesed vaevu nõus seda hindagi maksma, mida küsitakse tervisekeskuses ja seal on kuidagi põhjendatud see hind sellega, et saab ujuda jne.
Võiks sarnased hinnad olla nagu sul Pärnus Kimberi klubis.
märts 17, 2009 at 4:24 p.l. #187011tar29
MemberOskab keegi öelda lahtioleku aegasid ja on seal treenimiseks korralik inventar juba olemas, viimati oli täiesti tühi saal !? Kas uues spordihallis ka suvel treenida saab ?
märts 17, 2009 at 4:33 p.l. #187013artikkel
MemberOskab keegi öelda lahtioleku aegasid ja on seal treenimiseks korralik inventar juba olemas, viimati oli täiesti tühi saal !? Kas uues spordihallis ka suvel treenida saab ?Inventar olemas ja väga korralik. Lahtiolekuaegu ei oska mina küll öelda, loodan et samad ajad, mis tervisekeskuseski. Mingi 11 – 22 oleks soliidne.
märts 17, 2009 at 5:55 p.l. #187022brain
Memberno 65 kr kord on paide kohta ikka liiga palju!!!!!
Või siis nädala kaart 180 kr, see teeb kuu aja hinnaks 720kr.
Selline tunne nagu elaks Tallinnas, ainul saal on kõvasti kehvem.
märts 18, 2009 at 6:56 p.l. #187210artikkel
Memberno 65 kr kord on paide kohta ikka liiga palju!!!!!Või siis nädala kaart 180 kr, see teeb kuu aja hinnaks 720kr.
Selline tunne nagu elaks Tallinnas, ainul saal on kõvasti kehvem.
Täpselt!
Ise oleksin nõus maksma maksimum 500 eek kuus. Üle selle on juba liiga palju küsitud ja veel sellise hinna juureski poleks paljud nõus käima. Ei tea kas Spordihall ise teeb mingeid seadusi, aga igaljuhul seda saali rahvast täis küll ei too selliste hindadega. Arvata muidugi on, et selle pinna eest küsitakse jubedat rendihinda, sest ega siin Paides inimesed peaga ei mõtle. Spordihalli omad mõtlevad, et jõusaal on mingi rikastumise koht?
Jõudu! Ja loodame, et saab need hinnad inimlikumaks.
märts 18, 2009 at 8:52 p.l. #187224PaKaalu
Membermina seal käima ei hakka kui normaalseid hindu ei teki.Meki kuu pilet on 150 kr ja saab trenni tehtud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.