jõusaalis treenimine
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » jõusaalis treenimine
- This topic has 18 replies, 12 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
Helmps.
-
AutorPostitused
-
märts 20, 2006 at 9:23 e.l. #76406
vend vähk
Moderatorto kaiv: Esiteks, siin portaalis olen ma ikkagi vend Vähk, mitte vendv.
Teiseks maal olen ma elanud oma elust ajaliselt päris mitu aastat ning on piirkondasid, kus tegeletakse spordiga ja on ka selliseid piirkondi, kus on elu välja surnud ning loomulikult ei hakata 2-3 inimese jaoks suuri spordihooneid rajama. Mul on suguvõsas küll vallavanemaid ja muid asjamehi, kellega on sellistest probleemidest räägitud. Kui oled natukenegi uurinud ja jälginud, kui palju rahvast on viimastel aastatel näiteks Tallinna lähedal olevatesse valdadesse kolinud, siis tead, et sinna on ka rajatud uued koolimajad ja spordikeskused. Kui on rahvast, siis on ka võimalusi! Palju sõltub ka valdade valitsusest. Ma ei viitsi siin ausalt öeldes vaielda selliste tegelastega, kes toetuvad oma isa jutule jne. Varsti keegi tuleb sellise jutuga lagedale, kuidas treenis tema vana-vanaisa 1899-dal aastal aga see jutt läheb teemast järjest kaugemale. Kui kasutaja kaiviga võtaks iga päev ühendust umbes 10-15 noort inimest, kes kõik tahavad hakata spordiga tegelema, aga vähemalt kolmandik nendest on liigese-, selja- ja põrnahaiged, siis arvatavasti hakkab ka välja kujunema mingisugune ettekujutus tänapäeva noorte füüsilisest ettevalmistusest. Paljudel on hirm sporditraumade ees ja seda mitte ainult jõusaalis. Ma võin ju soovitada selliseid saale, kus on olemas treener, aga kui ei olda ka treeneriga rahul? Fitness.ee portaal ongi selleks, et noored saaksid rohkem informatsiooni õigest treeningust, toitumisest jne. Nagu ma juba olen öelnud, et meie võime sellest kõigest siin kirjutada, aga kui inimesel on hirm spordi ees ja ta kardab jõusaali minna, sest äkki ta teeb omale kuidagi moodi viga, siis oleme ka meie võimetud neid aitama! Kõige olulisem on vast ikkagi tahe ennast treenida ja pingutada eesmärgi nimel!
EDU!
märts 20, 2006 at 12:47 p.l. #76459kaiv
MemberVabandust olgu siis Vend Vähk.
Ma ei tea ,võibolla tõesti kirjutatakse sulle igapäev mingisuguseid kirju, kus ainult halatakse oma tervise pärast. Minul igaljuhul selliseid tuttavaid ei ole. Treenime ise ilma treenerita enda tehtud jõusaalides ja ei kurda.
Ma ei viitsi sellel teemal enam vaielda, selge on see ,et sina jääd oma arvamusele kindlaks ja mina omale!
aprill 8, 2006 at 10:49 e.l. #79258PT London
MemberMingi ull vaidlus teil on siin kahe vahel, teema jargmine vendvl 6igus ja teine mees
lihtsalt tahab vaielda, su jutt pole 100% vale aga siiski v6ixid parem kuss olla
aprill 8, 2006 at 11:23 e.l. #79263Helmps
Memberteemasse süvenedes, mina nende treenerite peale nii väga ei loodaks sest on olemas väga ebapädevaid treenereid või juhendajaid, ise olen treeninud 2 aastat ja saanud õpetussõnu päris tugevatelt tegijatelt kulturismis jne aga uues saalis käima hakates sattusin kokku sealse juhendajaga kes hakkas ümber tõukama enmus väiteid mis temast 100xkõvem mees öelnud on ja ette näidanudki, ja veel rääkis ta kuidas ei ole hea trenni teha püramiidsüsteemis või mida veel..teda ennast jälgides tegi ta ise ka päris kohatut trenni jutule lisaks, tegi 5-6erinevat lihasgruppi, kõike ühe harjutuse+lisaks rapsides ja valesti sooritades, selline kogemus juhendajaga tõmbas kohe jõusaali juhendajate mainet alla..taks, sa mõtled seda võru spordihalli punase särgiga tüüpi?
minu arvates ka see tüüp paneb vahest ikka nii tõsiselt võssa oma jutuga.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.