Jõusaalis jooksmine.
- This topic has 23 replies, 8 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
aprill 24, 2012 at 7:46 p.l. #127994
priit002
MemberEnne kõike muud ma soovitaks lugema õppida.Kreatiinist on lisandite all terve teema kus on manustamine ja kõik kirjas. Toitumisest siin foorumis on inimesi kellel on oma toitumine ikka ma arvan aastate kaupa täpipeat paigas, kirjas. Nii et ei ole mõtet üldistada.Ja tõsi ta on et sa võid kas-või maratoni joosta igapäevaselt, aga kui sa toitumist korda ei tee siis rasva põlema ei saa. Ma ei ole ainuke kes võib omast kogemusest siin öelda, et nii see asi on !
aprill 24, 2012 at 8:58 p.l. #127933priit002
MemberOlgu Teema
Aga palun .Vastu su küsimusele ei viitsi hakata otsima, sest see suht pikk teema,pole eriti vahet kas enne või pärast trenni, sest see mis jõudu annab on kõrgenenud kreatiinisisaldus lihastes, mis ei teki hetkega vaid pikema prioodi vältel. Nii et kui võtad igapäevaelt siis kreatiini kogus lihastes suureneb jõudu tuleb juurde. Kui hetkelist efekti tahad siis selleks on trennieelsed ergutid. Ja ma saan aru et sa ei orienteeru siin foorumis hästi, aga uskumatult palju on juba kuskil olemas! Ja sina oled see kes seda ülesse ei leia. Mitte et ma kade oleks ja seda kõike kirjutada ei thaks, viitsiks. Kaalutõusu kohta, kui sa nüüd loed siis kreatiin seob vett ja tekitab kaalutõusu, ehk kui sul kaal tõusnud ei ole trenni kreatiini ja kõige muuga, siis ei ole ka erilist tulemust loota. Ja varem või hiljem keegi annab sulle sarnase vastuse kui sa iga järgneva küsimuse ilma otsimatta lihtsalt teemasse postitad!
aprill 25, 2012 at 6:01 e.l. #127854AlanBStard
ModeratorNo sa räägid nagu see oleks poolmaraton vms.. rasva põletatakse peamiselt köögis, ja kui sul seal pool kõik korras on, siis pole ka mingit lihase põlemist karta..Eks natuke põletatakse ikka, anaboolsed aminohapped takistavad seda põlemist.
aprill 25, 2012 at 9:02 e.l. #127638gmaster
MemberEks natuke põletatakse ikka, anaboolsed aminohapped takistavad seda põlemist.
Eks igapäevased toimetused p6letavad ka, ega sellepärast keegi poes käimata jäta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Algajatel kasvatab lihast.
aprill 25, 2012 at 9:22 e.l. #158906htilga
MemberSuures plaanis on optimaalne aeroobne treening siiski lihaskasvu toetav tegevus.
aprill 25, 2012 at 7:43 p.l. #126843night596
MemberKeegi oskab ööelda kui suure aja vahemikuga võib / oleks hea rinnalt surumis raskust suurendada – muidu teen 4 x 10 65 kg – sirgel pingil ja allakald pingil täpselt samamoodi .
aprill 25, 2012 at 8:26 p.l. #126797Ak_47
MemberEt mitte laskuda diskussiooni, kas 4×10 65kg on hea/halb/õige/vale jne. … siis sinu puhul, suurenda raskusi kui oled jõudnud oma soovitud kordustearvu ülemisele piirile.
edit: parandasin lauset
aprill 26, 2012 at 8:42 e.l. #126575AlanBStard
ModeratorEks igapäevased toimetused p6letavad ka, ega sellepärast keegi poes käimata jäta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Algajatel kasvatab lihast.
Kuidas siis ei jää käimata? Algajad võivad endale paljugi lubada aga minusugusel inimvõimete viimase piirini treenitud professionaalil käivitub pulsimõõturil kohe 100 dB alarm ja teade “KATABOLISM” ja poeskäigust ei tule välja midagi.
aprill 26, 2012 at 12:48 p.l. #126098gmaster
MemberKuidas siis ei jää käimata? Algajad võivad endale paljugi lubada aga minusugusel inimvõimete viimase piirini treenitud professionaalil käivitub pulsimõõturil kohe 100 dB alarm ja teade “KATABOLISM” ja poeskäigust ei tule välja midagi.
Ära siis anaboolseid aminohappeid enne Säästumarketivisiiti unusta
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.