Jõusaaliriided ja muud spordiriided
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaaliriided ja muud spordiriided
- This topic has 70 replies, 50 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
FitMan.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 26, 2010 at 9:02 p.l. #252279
navigaator
MemberLühikesed püksid, T-särk, ketsid. Jõusaalis trenni tehes hakkab palav. Ise ei saa aru kuidas saab paksudes pükstes, suure pusa ja villase mütsiga normaalselt trenni teha.
jaanuar 26, 2010 at 10:08 p.l. #252301matjusm
MemberKõik peale lühikeste pükste, T-särgi ja spordijalatsite on minu arvates üleliigne (v.a muidugi sokid ja aluspesu).
jaanuar 26, 2010 at 10:15 p.l. #252303emmimees
MemberPane sellised riided, mis ei sega su keha liikumist(kükk, tõmme), üldiselt siis venivast materjalist või laiad puuvillased.
jaanuar 27, 2010 at 5:40 e.l. #252316ants16
Membershortsid ja pusa, jalas sporditossud
jaanuar 27, 2010 at 6:22 e.l. #252091Capricorn
MemberJalatsi tald peaks olema võimalikult õhuke ja sile, tavaliste nö. õuetossudega läheb jamaks. Kõige odavamad Hiina tennised/ketsid on väga head, 50 kr maksid ja üsna tükk aega juba olen kasutanud, kükki ja jalapressil säärt väga hea teha. Algul käisin mingite mittevenivast materjalist pükstega, kükki oli ikka väga hull teha, kuni ükskord siis rebenesidki katki.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd kasutan selliseid, mille koostiseks on 70% puuvill, 24% polüester, 6% spandex, väga hästi annavad venima. Särgi suhtes eriti vahet pole, aga ma eelistan ilma käisteta.jaanuar 27, 2010 at 7:34 e.l. #252323-TANK-
MemberLühikesed püksid, T-särk, ketsid. Jõusaalis trenni tehes hakkab palav. Ise ei saa aru kuidas saab paksudes pükstes, suure pusa ja villase mütsiga normaalselt trenni teha.Näiteks peale vahetult peale õla/küünarnuki vigastust treenima hakates ei saa aru kuidas on võimalik T-särgiga või maikaga trenni teha… Siis on mida soojem seda parem.
jaanuar 27, 2010 at 9:08 e.l. #252341Kask
MemberJah lühikesed püksid, normaalsed jalanõud, T – särk / maika. Ma võtan tavaliselt pusa ka kaasa, soendusseeriate ja soenduse ajal parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .jaanuar 27, 2010 at 9:55 e.l. #252348Rookie21
MemberLühikesed püksid, t-särk ja tossud suht selline mugav riietus osadele aga meeldin ntx pikkade dressidega käia trennis, aga aru ma ei saa miks!
Niigi higistad ja julmalt palav on panna veel pikad dressid ka no thanks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 27, 2010 at 9:59 e.l. #252350company
MemberPean tõdema, et teie nõuannetest on tulnud välja minujaoks uudseid asju, millele ma ei oleks osanudki esmapilgul tähelepanu pöörata.
Kasutan teie poolt pakutuid soovitusi ning leian, et need on suureks abiks omale võimalikult mugava ja otstarbeka treeningu riietuse leidmisel.
Tänan teid asjalike soovituste ja näidete eest.
Seniks parimat!
Company
jaanuar 27, 2010 at 10:40 e.l. #252355kuuliks
MemberMina isiklikult kannan pikki pükse ja lühikeste varrukatega särki. Jõusaalis on jahe ja polegi harjunud lühikesi pükse kandma.
Mugavus ja praktilisus on tähtsad. Proovi erinevalt kui kohe ei sobi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 27, 2010 at 11:01 e.l. #252361kunnar
MemberSärk peaks olema piisavalt suur, sest kitsast särki on peale trenni higisena raske seljast ära saada. Võiks olla normaalne varrukatega särk. Maika särk on halvem, jätab osa seljast ja õlgadest paljaks ja kui veel higine ka oled võib kükkimisel kang seljas libiseda.
Püksid peaksid sellised mis ei segaks kangiga kükkimist. Ehk kui tegemist pikkade pükstega siis peaksid need olema venivad. Talvel on saalid külmemad ja siis on pikad püksid paremad.
Jalanõud peaksid olema tugeva tallaga. Tavaliste tossudega ei saa normaalselt kükke teha. Kõige paremad on spetsiaalsed tõstekingad, need on küll kallid aga samas oma hinda väärt.
jaanuar 27, 2010 at 11:29 e.l. #252363LauraL
MemberPigem olla soojemalt riides kui õhukeselt, olen ise päris mitu korda trennis külma saanud, sest alati on kuskil saali nurgas salakaval tuuletõmbus või ventilatsioon. Nüüd olen targem: pikad püksid ja dressipluus peal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 27, 2010 at 11:31 e.l. #252364matti
MemberPigem olla soojemalt riides kui õhukeselt, olen ise päris mitu korda trennis külma saanud, sest alati on kuskil saali nurgas salakaval tuuletõmbus või ventilatsioon. Nüüd olen targem: pikad püksid ja dressipluus peal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks selle suudab kuum lihas suuremat jõudu genereerida, nii on mulle vähemalt mulje jäänud
juuli 11, 2010 at 6:26 p.l. #270641trennineiu
MemberTere!
Arvan, et ma pole ainuke, kes pole väga rahul meie spordipoodides pakutavaga…ühesõnaga peamiselt huvitavad mind aeroobikariided, sportlikud vaba-aja rõivad ning erinevad aksessuaarid (spordikotid jne).
Ühesõnaga, olen tuhlanud netis ringi ja leidnud päris häid e-poode, aga aga…Eestisse sealt tellida ei saa kahjuks.
Kas keegi siinkäijatest on avastanud mõne hea e-poe, mis puudutab spordikaupu ning mis võimaldaks ka Eestisse kaupa tellida? Oleksin väga tänulik!
juuli 11, 2010 at 6:51 p.l. #270642hehee
MemberEbay.com
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.