mina hakkasin käima Nõmme Spordikeskuse uues majas asuvas jõusaalis. Suured aknad tagavad mõnusa atmosfääri, pärast trenni on kasutada korralik ja nägus saun. Saalis on Arcomani masinad, kuid mulle need meeldivad. Praegu käib seal suht vähe rahvast, kuivõrd saal alles avati. Suvel on plussiks see, et saab eelnevalt teha metsas terviseradadel soojendusringi.
nii proovisin nii zelluloosi ja revali ära. Ei oskagi eriti muud öelda kui et Zelluloosis ilusamad naised, viisakam teenindus, sõbralikumad näod. Kuigi jah, treenida annab mõlemas.
käisin kah zellukas kuu ja nüüd revalis. zellus on tõesti naisi rohkem ja kuidagi hubasem ka. aga reval on lähemal ja hinnad samad, siis pole mõtet kaugemal käia. samas revalis on tunduvalt suurem valik masinaid, kange ja hantleid- seep see põhiline ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kodulehte sellel saalil minu teada ei ole, mingisugune info (hinnad, lahtiolekuajad) on kättesaadav http://www.sportkeskus.ee. sellest Nõmme Studio99 on see Trummi saal tuhat korda parem:)