Jõusaalid põhja tallinnas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Klubid » Jõusaalid põhja tallinnas
- This topic has 27 replies, 10 voices, and was last updated 13 years, 4 months tagasi by
met.
-
AutorPostitused
-
mai 1, 2011 at 10:41 e.l. #300094
joonast
MemberIseenesest peakski kükipuur tõsteplatvormiga koos käima kuid mitte niimodi et üks on teise peal ja võtab enda alla kasulikku ruumi.USA ja Inglismaa strength and conditioning jõusaalides on selline formaat väga levinud:

Sellise komplekti peal saaksin mina kogu trenni ära teha, polekski muud vaja (mõtle kui palju raha saaks säästa masinate pealt!) nii et Eesti jõusaaliomanikud, pange seda tähele!
Hantlite ja kummide,kettide komplektid juurde ja siis oleks väga pro
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2011 at 10:53 e.l. #300097matjusm
MemberHantlite ja kummide,kettide komplektid juurde ja siis oleks väga pro
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, sellised pro-taseme kükipuurid tulevad tavaliselt ka spetsiaalsete kinnitustega kummide jaoks nii et pole neid vaja ise ümber hantlite siduda.
Sorry et teemast nüüd mööda lähen kuid kõige haigem pilt mille leidsin, uskuge või mitte kuid tegemist on mingi suvalise keskkooli jõusaaliga
mai 1, 2011 at 6:32 p.l. #300176batmannu
MemberJah, sellised pro-taseme kükipuurid tulevad tavaliselt ka spetsiaalsete kinnitustega kummide jaoks nii et pole neid vaja ise ümber hantlite siduda.Sorry et teemast nüüd mööda lähen kuid kõige haigem pilt mille leidsin, uskuge või mitte kuid tegemist on mingi suvalise keskkooli jõusaaliga

dsiisus.. kahju et ma seal ei ela/käi..
mai 4, 2011 at 2:30 p.l. #300524batmannu
MemberKäisin uuesti põhja spordikeskuses ning siis natuke rohkem infot.
Seal on uus fantastiline tõstepõrand, konkreetset tõstekangi pole, kuid on tavaline kang (uus) millega saab väga hästi hakkama. On olemas ka kükipuur, kettaid ei ole väga palju (kui oled liiga tugev tõstja, siis jääb võibolla vajakka!).
Samas ruumis on ka üks jäme sile kang. Siis leidub seal ka jalapress ja ja kõhulihaste mingi pink kus saab dipse ja kõhhareid teha.
All on suur fantastiline poksi saal ja rinna treenimise mingi masin ning rinnalt surumise pink.
E-R: 9.00-21.00
L: 10.00-17.00
P: suletud
Jõusaali kasutamine ilma dushita on 2EUR.
(hakkan seal kindlasti treenimas käima!)
juuni 23, 2011 at 1:46 p.l. #306345argoll
MemberKas Tulbi spordiklubi kohta oskab keegi midagi positiivset/negatiivset ütelda?Iseenesest mul sinna kiviga visata.Vb proovin hoopis Gymleco ära
juuni 24, 2011 at 12:12 e.l. #306361priit002
MemberTulbi iseenesest on selline väike kodukõrval käimiseks super. Seal on 1 rinnaltsurumise pink, 1 smith ja üks kükipuur ja veel muid masinadi. Kardiost kaks ratast, kaks ellipsit,üks lint ja ergomeeter. Teiesugusele võib see natuke väikseks jääda, aga tavaharrastajale on seal küll kõik vajalik olemas. Ainult ühekordne külastus on absurdselt kallis 10 EUR, kui õpilase kuukaart on 30.Inimesi on muidu vähe, aga see-eest antlivalik oi oi oi kui ma ei eksi siis 5, 7,5 10 kuni 55,mida peaks kaks olema. Ja vahepealsed ka olemas. See selle juures imelik on,et ka 1-10 kiloni ei ole kõiki antleid, aga see-eest neid väga suuri mürakaid on terve rennitäis.
juuni 24, 2011 at 9:07 e.l. #306368argoll
MemberTulbi iseenesest on selline väike kodukõrval käimiseks super. Seal on 1 rinnaltsurumise pink, 1 smith ja üks kükipuur ja veel muid masinadi. Kardiost kaks ratast, kaks ellipsit,üks lint ja ergomeeter. Teiesugusele võib see natuke väikseks jääda, aga tavaharrastajale on seal küll kõik vajalik olemas. Ainult ühekordne külastus on absurdselt kallis 10 EUR, kui õpilase kuukaart on 30.Inimesi on muidu vähe, aga see-eest antlivalik oi oi oi kui ma ei eksi siis 5, 7,5 10 kuni 55,mida peaks kaks olema. Ja vahepealsed ka olemas. See selle juures imelik on,et ka 1-10 kiloni ei ole kõiki antleid, aga see-eest neid väga suuri mürakaid on terve rennitäis.Aitäh Sulle info eest!Aga ära mind enam kunagi teieta, sest nii vana ma veel ei ole
juuni 25, 2011 at 2:46 e.l. #306379priit002
MemberSee oli rohkem kulturismikogemuse ja vormi, kui vanuse pärast. Lihtsalt,olete te ju ikkagi üks eesti kehaehitajate eeskujudest!
juuni 25, 2011 at 9:46 e.l. #306389Nesatur
MemberSee oli rohkem kulturismikogemuse ja vormi, kui vanuse pärast. Lihtsalt,olete te ju ikkagi üks eesti kehaehitajate eeskujudest!Kui arvad, et ta on Argo Ader, siis eksid.
Ise arvasin ka kunagi seda, aga profiili vaadates näib, et tegu teise mehega.
juuni 25, 2011 at 1:35 p.l. #306400priit002
MemberKui arvad, et ta on Argo Ader, siis eksid.Ise arvasin ka kunagi seda, aga profiili vaadates näib, et tegu teise mehega.
Aga ikkagi, tegemist tundub kogenuma ja ka pildi järgi tugevamaga.Nii et üleliigne respekt ei ole mulle veel kunagi kätte maksnud. Kui ma selja korda saan ja kui äkki otsustate Tulbis treenima hakata, siis äkki võiks mõne ühistrenni teha.
juuni 25, 2011 at 7:09 p.l. #306429argoll
MemberEga kõik Argod nüüd Aderid ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu jaoks on trenn lihtsalt fun ja kõik.Pealegi ei ole üldse tugev
Aga täna käisin Gymlecos ja täitsa meeldis …Argo
juuni 25, 2011 at 9:34 p.l. #306436priit002
MemberTulbisse niisama üheks korraks minna ei tasugi, sest ühe korra pilet 10 eurot ja kuukaart 30 eurot.Selle tugevuse vaatasin selle pildi järgi!
oktoober 9, 2012 at 10:48 e.l. #326516met
MemberKas keegi teab, kas Reval Spordi jõusaalis või Kopli spordihoones on olemas sangpommid?
Tänud ette!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.