Skip to main content

Jõusaali varustus

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Jõusaali varustus

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Vägivaldur
    Member

Otsisin küll, aga ei suutnud leida. Kas keegi viitsib mulle öelda erinevaid kohti, kus müüakse jõusaali varustust Eestis. Hea kui on koduleht, aga kui on tõesti väärt koht, siis pole tähtis.

Või kui keegi oskab öelda mõne välismaise koha, kust on meeldiv tellimiskogemus, siis oleksin samuti tänulik.

Täpsemalt huvitab siis selline vidin, mis on nagu jalgratas(mitte stepper), aga käsi peab ka mingite hoobadega edasi-tagasi liigutama sõites.

Tänud juba ette vastajatele.

-Raix-
    Member

http://www.bensport.ee

katsi
    Member

Seda masinat kutsutakse ellipsiks ja selle odavam variant (koduseks kasutamiseks) peaks isegi Halensis müügil olema. Vaevalt sa endale mingit 20 tonnist osta tahad. Häki natuke netis ringi, küll leiad. Otsing

Vägivaldur
    Member

Halensis on ainult stepperiga crosstrainer, aga ma tahaks kindlasti velocrosstrainerit. Benspordi oma tundub natuke kirves. Ma esiti ostaks mingi säästu-versiooni ja sõidaks selle ribadeks. Hiljem aega korralikumat soetada küll.

katsi
    Member

No kuule, mis mõtet endale sellist hübriidi muretseda ja vaevalt seda kuskilt odavamalt leiad, see mingi uuem variant, ma pole seda kuskil varem näinud. Osta siis pigem ratas endale, mis nendest kätest ikke niisama pendeldada. Tavaline cross ikka tunduvalt tõhusam … ma arvan niii

… eks rahakott otsustab, kumba tahad

Vägivaldur
    Member

Tahaks just velocrosstrainerit, kuna mu põlved ei kannata stepperit. Ja kindlasti crosstrainerit, mitte tavalist ratast.

Kui odavamat ei leia, eks siis kogun natuke raha.

amazon.com’ist leidsin päris odavaid, aga USAst ei hakka keegi mulle personaalselt neid siia tooma…

Näiteks: velocrosstrainer

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.