Jõusaali tolad…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali tolad…
- This topic has 737 replies, 230 voices, and was last updated 10 years, 9 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
juuni 25, 2008 at 10:14 e.l. #158790
H2rr2
MemberMa olen aru saanud, et aktivist on lihtsalt niivõrd võimas isiksus, inimeste magnet ning vääramatu eeskuju, kellega lihtsalt juhtub selliseid asju. Niisamuti suudab ta kõik mehed paika panna ning igati oma isiklikku võimsust(ego) tõsta.Täpselt, mõnel on iseloom tugev nagu härg, aga ei tea kas ta jõu poolest on härg ?
juuni 25, 2008 at 11:10 e.l. #158792timo116
MemberTäpselt, mõnel on iseloom tugev nagu härg, aga ei tea kas ta jõu poolest on härg ?Ega ta ei saagi ju tugev nagu härg olla, ta siiski õrnema soo esindaja…Mis te kisuta üldse ta kallal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teil kindlasti endal ka sarnaseid juhtumeid olnud, ma tean, et mul on ja tõsiselt ajab se närvi kui trügitakse vahele ja segatakse…juuni 25, 2008 at 11:17 e.l. #158795MoloM
MemberEks see olene inimesest, ma higistan nagu loom, püksid ja särk on üldjuhul läbimärjad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu puhul on selline värk, et trenni algul u.45 min. higistan kõvasti, kuid edasi nnagu higi kuivab ära ja enam ei higista, suht huvitav fenomen, olen proovind põhjendust leida, kuid ei suuda!
juuni 25, 2008 at 11:49 e.l. #158808Samakamees
MemberMinu puhul on selline värk, et trenni algul u.45 min. higistan kõvasti, kuid edasi nnagu higi kuivab ära ja enam ei higista, suht huvitav fenomen, olen proovind põhjendust leida, kuid ei suuda!Alguses on äkki raskemad harjutused ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 25, 2008 at 12:41 p.l. #158817Annika Pärtel
MemberMa olen aru saanud, et aktivist on lihtsalt niivõrd võimas isiksus, inimeste magnet ning vääramatu eeskuju, kellega lihtsalt juhtub selliseid asju. Niisamuti suudab ta kõik mehed paika panna ning igati oma isiklikku võimsust(ego) tõsta.Täpselt. Ja ma lihtsalt ütlen välja kui ei meeldi, mitte ei vahi niisama pealt, et oih ja aih, mis siis ikka, jääb mul seeria pooleli siis jääb. Kui keegi muidugi ilusasi küsib et sul paus, äkki ma vahepeal teen ja siis vaheldumisi- no problems, kui just superseeria käsil pole.
Ego on muide niigi kõrge, huvitav kas veel tõsta ka annab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 25, 2008 at 12:47 p.l. #158819Jackal68
MemberMa nimetaks siiski toladeks, kui suht igal seinal on suurelt kiri, et pane raskused oma kohtadele tagasi.Ai ai ai….tavaliselt panen alati raskused tagasi kust võtisn (ettenähtud kohta ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Aga vahel on nii, et päeva viimane harjutus viimane seeria , teen nii et silmist lööb tuld ja peale seda jalad automaatselt veavad end riietusruumi.Seda juhtub mõni kord kuus ikka kindlasti.Mind ennast väga ei häiri kui teised on jätnud raskused maha, veeratan nad eemale lihtsalt
juuni 25, 2008 at 1:25 p.l. #158821Angelo
MemberTOp1 jõusaalitolad on need ,kes on suure egoga ja mõtlevad ,et nad on siis kohe nii lahedad ja teistest kõvasti paremad.
juuni 25, 2008 at 2:09 p.l. #158829VeikoKriisk
MemberMinu arvates on need päris naljakad kujud,kes tulevad saali seljas Armani särk ja kuldketid jne jne.
Noo pole just minu meelest õige koht kuhu ennast näitama tulla:D
juuni 25, 2008 at 4:02 p.l. #158844big poppa pump
MemberMinu arvates on need päris naljakad kujud,kes tulevad saali seljas Armani särk ja kuldketid jne jne.Noo pole just minu meelest õige koht kuhu ennast näitama tulla:D
Ketiga tüübid mulle küll ette ei jää, sest kannan isegi, ning see on mul kaelas kogu aeg, ka duši all ning öösel, ei näe põhjust miks peaksin selle treeninguks ära võtma.
Armani särk jõusaalis… ega jõukus pole häbiasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleneb kandjast, edevad vennad võiksid mujal minna, trenni nad ikka ei tee.juuni 25, 2008 at 6:54 p.l. #158859timo116
MemberKetiga tüübid mulle küll ette ei jää, sest kannan isegi, ning see on mul kaelas kogu aeg, ka duši all ning öösel, ei näe põhjust miks peaksin selle treeninguks ära võtma.Mul on ka kett 24/7 kaelas, mis ses imelikku??? Armani särki endal pole aga nh…trennis on mingi kalts seljas mida higistada võib…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 25, 2008 at 7:01 p.l. #158863big poppa pump
MemberKett on minu meelest ka väga normaalne.
Need on aga kanged jõusaalikalad, kes käivad nädalas mitu korda, teinekord kuidas juhtub ja millega juhtub (riideid vahetamata), ning treenivad rinda. Jõu nimel. Sama raskusega. Iga nädal.
Need mehed panevad selle saarlase muigama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 25, 2008 at 9:37 p.l. #158877VeikoKriisk
MemberKeti all ma mõtlesin sellist jämedat …mis kohe jääb silma,muidu pole ja hullu…aga just need a la pöidla jämedused ketid on naljakad:D
juuni 25, 2008 at 10:16 p.l. #158879Brooklyn
Member25. Kui sa treenid kõhtu rohkem kui 3 korda nädalas.
Kas vendv mitte ei tee igapäev kui jõusaalis käib ?
juuni 26, 2008 at 5:03 e.l. #158882hehee
MemberJõusaal on trennitegemise ja veavanägemise koht.Just nimelt! Sellepärast ma ei panegi tähele, mis kellelgi trennis seljas on või milliste raskustega keegi treenib – pole ka minu asi. Ainsana ärritab mind see, mis minu trenni segab ehk kui raskuseid omale kohale tagasi ei asetata ning kui pinke lobisemise pärast kinni hoitakse.
juuni 26, 2008 at 7:18 e.l. #158892Karu
MemberArvan samuti, et tolad on need, kes räägivad, et on “õiged” jõusaalimehed, aga tegelikult käivad seal uurimas, kes, kuidas, millisena ja kui tihti käib.
Mul on ka pöidlajämedune kaelakett ja pisut väiksem ümber randme. Ja käekell on ka veerand kilo terast. Saali minekuks tavaliselt võtan ära, aga so what, kui üks kord peale ununeb? Mismoodi see teisi häirib?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.