Jõusaali tolad…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali tolad…
- This topic has 737 replies, 230 voices, and was last updated 10 years, 9 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
märts 18, 2014 at 4:10 p.l. #362283
martinkink
MemberOlen ka selliseid neiukesi näinud.Teevad oma 20-30 korduselisi seeriaid 20-30 korduselise varuga
Neid on vist iga saal täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“50…oeh, kas teeme veel 50?”
märts 19, 2014 at 8:08 e.l. #362310Martin Mägi
MemberMu jaoks trenni tegev tüdruk tolaks ei kvalifitseeru. Isegi kui tal tüdinud nägu ees on. Võibolla on ta tüdinud sellest, et mingid tüübid teda vahivad ja ta korduseid loevad, selmet oma asja ajada.
Tola on see tüüp, kes tegi kükke plätudega, kükipuurist väljas (kuigi kõik puurid olid vabad), tagurdas kangi rackimiseks selg ees puuri poole, tagurdades tuli plätu jalast, selle otsa ta koperdas, pillas kangi praktiliselt maha kuid siiski ühe otsa sai nagisse. Teine ots lendas alla, põrkas kettalt vastu kükipuuri ja sealt talle endale vastu jalgu praktiliselt, nii et ta pidi eemale kargama.
märts 19, 2014 at 8:19 e.l. #362312Angelo
MemberKui just jalap2ev endal pole meeldib pl2tudes jõusaalis olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 19, 2014 at 8:20 e.l. #362313martinkink
MemberTola on see tüüp, kes tegi kükke plätudega, kükipuurist väljas (kuigi kõik puurid olid vabad), tagurdas kangi rackimiseks selg ees puuri poole, tagurdades tuli plätu jalast, selle otsa ta koperdas, pillas kangi praktiliselt maha kuid siiski ühe otsa sai nagisse. Teine ots lendas alla, põrkas kettalt vastu kükipuuri ja sealt talle endale vastu jalgu praktiliselt, nii et ta pidi eemale kargama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Umbes midagi sellist jah
märts 19, 2014 at 8:31 e.l. #362316vend vähk
ModeratorEks olen minagi igasugust põnevat rahvast saalides näinud. Mingil ajal(90-tael) said vist hullumaja asukad kusagilt tasuta pääsmeid- palju meelelahutust kõigile. Eile õhtul olin saalis ning suutsin teha 7(loe seitse) seeriat erinevaid harjutusi samal ajal kui üks härra lihtsalt istus. Et siis kui mina olen 35 seeriat teinud, on temal 5 tehtud. Muidugi pärast trenni rääkisin ka spordisõbraga sellel teemal. Lisaks olen viimasel ajal täheldanud ka seda, et kui teen parasjagu mingit harjutust ja vaatan, et järgmise harjutuse aparaat on vaba ja kedagi ei paista selle vastu huvi ka tundvat, just siis tormab riideruumist ilma mingisuguste soojenduste ja ettevalmistuseta kloun saali sisse ja kohe selle aparaadi peale ja hakkab tuld andma…järgmised 30 minutit tavaliselt. Mobiiltelefonidest ei räägigi. Muidugi tore, kui osadel on telefonis muusika, mida trenni ajal kuulata, aga see on ikkagi telefon ja kui keegi helistab, siis reeglina võetakse vastu. Minul on muusika jaoks spetsiaalselt MP3 mängija soetatud ning telefon on reeglina trenni ajal autos.
märts 19, 2014 at 8:49 e.l. #362320JungaTroll
MemberAga mõelge nii – mehed käivad jõusaalis või trennis, sest neile meeldib see. Kuid uurimuse kohaselt vedeleb järjest rohkem mehepoegi kodus ja ei tee mitte midagi peale kõhu kasvatamise. Ega naisedki ei viitsi, aga nad sunnivad ennast, sest peavad ka korras keha eest hoolitsemist kohustuseks nagu hammaste pesu. Samuti käib rühmatrennides enamasti naisi ja 90% ei tule trenni iga kord mõttega “Jess! I will kick the barbell ass today!”. Ei, nad teevad seda, sest teavad, mis oleks tulemus kui nad end ei liigutaks.
aprill 9, 2014 at 8:36 e.l. #363734Helerin
MemberÜks on korras keha, mina sain aastaid olla lihtsalt sale, vihates sporti ning süües mida hing tahtis. Hakkasin aga paar aastat tagasi jõusaalis käima, sest ma ise TAHAN enamat kui lihtsalt sale keha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 21, 2014 at 6:37 e.l. #364676eesti mees
MemberMa ei tea kas see läheb ka jõusaali tolade alla aga ujumine on ka ju treening. Seega üritame seda lugu rääkida.
Sai siis üleeile Aurasse , ujuma. Ujusin 1,5 km ja aeg 40 minta. Hea andmine oli.
Minuga ühel rajal olid mingid Härjad, suured mehed lihased punnis noh. Ütleme nii et kui mina ujusin kolm otsa nemad ühe ja enamus ajast basseini äärel jalad vees ja lobisesid ja vahtisid ringi. Lõpuks vahetasin rada .
No krt, bassein on ikka ujumiseks ja trenniks , mitte leboks. Tahad lebotada, mine mullikasse.
aprill 21, 2014 at 8:04 e.l. #364692Marxengel
MemberÜks on korras keha, mina sain aastaid olla lihtsalt sale, vihates sporti ning süües mida hing tahtis. Hakkasin aga paar aastat tagasi jõusaalis käima, sest ma ise TAHAN enamat kui lihtsalt sale keha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sul õnnestub seda kena arusaama ka suguõdede seas levitada?
aprill 21, 2014 at 8:42 e.l. #364696biggereveryday
MemberIse ka märganud neid mehi, kes saalis juttu ajavad. Ühe korra minu 50minise treeningu jooksul suutsid kaks meest 4 seeriat teha. EI kujuta ette ka mis mõttega nad seal on, või kui pikk “trenn” neil üldse oli. Vb 3-4h, kui mitte rohkem…
aprill 21, 2014 at 9:21 e.l. #364699Helerin
MemberKas sul õnnestub seda kena arusaama ka suguõdede seas levitada?
Tead, ega ma väga ei ürita ka, vähem konkurentsi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paljudel on muidugi see arusaam, et kui jõusaal, siis järelikult mehelikult suur ja lihases keha ja muud variandid pole võimalikudki…
aprill 21, 2014 at 9:25 e.l. #364700matjusm
MemberMulle teevad need mehed nalja kes rinnalt surumises randmerihmasid kasutavad. Läinud nädalavahetusel nägin kahte sellist meest. Tahaks väga teada mis nende peast läbi käis kui nad seda tegid.
aprill 21, 2014 at 9:33 e.l. #364701martinkink
MemberMulle teevad need mehed nalja kes rinnalt surumises randmerihmasid kasutavad. Läinud nädalavahetusel nägin kahte sellist meest. Tahaks väga teada mis nende peast läbi käis kui nad seda tegid.
Ma loodan, et sa mõtled ikka tõsterihmasid, mitte randmerihmasid.
Tõsterihmadest surumisel ei ole tõesti eriti abi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 21, 2014 at 12:22 p.l. #364712matjusm
MemberMa loodan, et sa mõtled ikka tõsterihmasid, mitte randmerihmasid.
Tõsterihmadest surumisel ei ole tõesti eriti abi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, tõsterihmad ikka, nendega millega end kangi külge seod.
aprill 21, 2014 at 2:41 p.l. #364717Okk
MemberMa olen ka kasutanud, peenikese kangiga surumisel. Vastasel korral soonis kang üle 100kg raskuse puhul kätte….
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.