Jõusaali tolad…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali tolad…
- This topic has 737 replies, 230 voices, and was last updated 10 years, 9 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
veebruar 4, 2013 at 11:46 e.l. #336445
Kang08
MemberOsa käivad ka püksid rebadel, gangsta style.
Ma olen selleseid gängstasid ka näinud kes tipptunnil ilma särgita trenni vihuvad ja pingi higiseks jätavad
veebruar 4, 2013 at 11:52 e.l. #336446Martin Mägi
MemberOsa käivad ka püksid rebadel, gangsta style.
Haah, ükskord oli mingi ilgelt kõhn meesterahvas, ei puusa ei prset ei aluspesu, hakkas lõuatõmmet tegema trena peal. Iga kord kui tõmbas, jäid püksid madalamale, õnneks palju tõmmata ei jaksanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2013 at 11:54 e.l. #336447Reinart
Memberlas teevad kuidas tahavad ja käivad riides kuidas tahavad …tegelege oma trenniga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2013 at 1:46 p.l. #336451matti
MemberEndal jõusaalis kaasas nii nutitelefon kui ka vihik ja pastakas. Ühest vaatad kava, teise kirjutad kasutatud raskused, hinnang sooritusele jms. Idee poolest saaks nutitelefoni ka kirjutada, aga see on paras jukerdamine ja piin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2013 at 2:02 p.l. #336453SKG
MemberEelmine nadal tegi jalle yks tola kykipuuris biitsepsit.
Sellega meenus kohe see:
veebruar 4, 2013 at 2:06 p.l. #336454AlanBStard
ModeratorKui puur on vaba siis miks mitte, suht mugav koht ju.
veebruar 4, 2013 at 2:12 p.l. #336457MoloM
MemberHuvitav kas keegi kes siin teisi tolaks ja teiste tegemisi jõusaalis veidraks peavad, on ka ise siin kusagil kirjas. Selles mõttes, et keegi on näinud teda ennast veidraid asju tegemas ja siia sellest kirjutanud.
Aga vaffa vaadata, kui palju viitsivad inimesed jõusaalis teiste tegemisi passida, selle asemel, et ise enda trenniga tegeleda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei imestagi, et aegajalt tekib teemasid, kus inimesed kurdavad(kes ei ole kunagi saalis käinud), et ei julge saali tulla äkki vaadatakse imelikult, kommenteeritakse, jne….
Jõudu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2013 at 2:30 p.l. #336459Martin Mägi
MemberHuvitav kas keegi kes siin teisi tolaks ja teiste tegemisi jõusaalis veidraks peavad, on ka ise siin kusagil kirjas. Selles mõttes, et keegi on näinud teda ennast veidraid asju tegemas ja siia sellest kirjutanud.
Aga vaffa vaadata, kui palju viitsivad inimesed jõusaalis teiste tegemisi passida, selle asemel, et ise enda trenniga tegeleda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei imestagi, et aegajalt tekib teemasid, kus inimesed kurdavad(kes ei ole kunagi saalis käinud), et ei julge saali tulla äkki vaadatakse imelikult, kommenteeritakse, jne….
Jõudu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi olen, http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/17576-jousaali-tolad/page__st__600__p__342628#entry342628
Võibolla olen veel kusagil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2013 at 2:37 p.l. #336460rennu21
MemberEndal jõusaalis kaasas nii nutitelefon kui ka vihik ja pastakas. Ühest vaatad kava, teise kirjutad kasutatud raskused, hinnang sooritusele jms. Idee poolest saaks nutitelefoni ka kirjutada, aga see on paras jukerdamine ja piin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus sul kava ja kuhu kirjutad kasutatud raskuse? Kui kava nutikas siis äkki mainid nime? Ise olen hetkel proovind androidil jefit nimelist, kohe alustuseks andis 4päevase kava, ette annab harjutuse(vajadusel saad vahetada kui ei sobi) ja korduse ning sinu sisestatud raskuse(saad korduseid vajadusel ka muuta) Järgmisel nädalal kohe pilt ja järjekord ees koos raskustega(kalkuleerib umbmäärase maksimumi ka)
veebruar 4, 2013 at 2:54 p.l. #336461sheff
Member
veebruar 4, 2013 at 3:15 p.l. #336463SKG
MemberKui puur on vaba siis miks mitte, suht mugav koht ju.
Kui yksi jousaalis olla, siis andku minna. Vastasel juhul on vaga raske kui mitte voimatu kindlaks teha, et keegi seda samal hetkel sihiparaselt kasutada ei soovi.
Aga yldiselt jaab iga paev silma, et vahem ja rohkem kohutavaid asju tehakse, samas koigile ju oelda ka ei joua ja paljude ego seda ei kannataks ka.
veebruar 4, 2013 at 3:29 p.l. #336465martinkink
MemberKui yksi jousaalis olla, siis andku minna. Vastasel juhul on vaga raske kui mitte voimatu kindlaks teha, et keegi seda samal hetkel sihiparaselt kasutada ei soovi.
Aga yldiselt jaab iga paev silma, et vahem ja rohkem kohutavaid asju tehakse, samas koigile ju oelda ka ei joua ja paljude ego seda ei kannataks ka.
Ega ei tea ette tõesti seda eestlase temperamentsust, lähed natuke veel õpetama või parandama, või veel enam keelama, saad veel tutakat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et imelikult vaadatakse kindlasti kui sa käid mööda jõusaali inimesi õpetamas ja keelamas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2013 at 3:35 p.l. #336467rennosport
MemberMina teen ka kükipuuris biitsepsit, siis kui sirge kangiga teen. Ma muid võimalusi ei näegi. Pisikesele kaikale ei hakka ju 90kg peale panema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2013 at 7:06 p.l. #336472matti
Membertreeningkava on mul nutitelefonis lihtsa .doc failina, mingit eraldi äppi ei ole ja kirjutamine toimub mul ikka vihikusse pastakaga. Nutitelefoniks on Samsung Galaxy Y.
veebruar 4, 2013 at 7:07 p.l. #336476AlanBStard
ModeratorKui yksi jousaalis olla, siis andku minna. Vastasel juhul on vaga raske kui mitte voimatu kindlaks teha, et keegi seda samal hetkel sihiparaselt kasutada ei soovi.Spartas on 3 puuri kõrvuti ja eks ikka on näha ka kui keegi puuri järele sügeleb. Eriti hästi on muidugi siis näha kui ta suu lahti teeb
/>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.