Jõusaali tolad…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali tolad…
- This topic has 737 replies, 230 voices, and was last updated 10 years, 9 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2013 at 1:15 p.l. #334145
vend vähk
ModeratorEi maksa unustada, et visualiseerimine on suur jõud, seega nad inspireerivad ennast ka treenima, et saada (mittekunagi) samasuguseks. Aga jah, tundub selline mõnus perverssne klubi seal Võrus.
Selle avalduse võiks kusagil vähemuste saidil üles panna ja küll siis hakkab igasuguseid karvaseid-sulelisi bussidega Võru poole liikuma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 8, 2013 at 2:51 p.l. #334155TomiP
MemberSelle avalduse võiks kusagil vähemuste saidil üles panna ja küll siis hakkab igasuguseid karvaseid-sulelisi bussidega Võru poole liikuma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hahaa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris hea…jaanuar 8, 2013 at 9:57 p.l. #334240matjusm
MemberTäna nägin jõusaalis gruppi mehi kes panid kõigepealt hunniku iPhone 5-sid ja Blackberry´sid tõstepõrandale ning seejärel hakkasid seal samas nende kohal seistes surumist harjutama. Ning muidugi olid nad pukid liiga kõrgele enda jaoks seadnud nii et kangi pukkidelt kätte saamine ja tagasi panemine oli juba omaette päris suur pingutus.
Üks teine kord kui ma oma rekordilähedast tõukamist peakohal üritasin stabiliseerida otsustas üks tüüp et just siis on hea aeg astuda üle minu tõstepõranda et minna teisel pool asetsevatele kangilukkudele järgi.
jaanuar 9, 2013 at 8:18 e.l. #334252IVARK
MemberTäna nägin jõusaalis gruppi mehi kes panid kõigepealt hunniku iPhone 5-sid ja Blackberry´sid tõstepõrandale ning seejärel hakkasid seal samas nende kohal seistes surumist harjutama. Ning muidugi olid nad pukid liiga kõrgele enda jaoks seadnud nii et kangi pukkidelt kätte saamine ja tagasi panemine oli juba omaette päris suur pingutus.
Üks teine kord kui ma oma rekordilähedast tõukamist peakohal üritasin stabiliseerida otsustas üks tüüp et just siis on hea aeg astuda üle minu tõstepõranda et minna teisel pool asetsevatele kangilukkudele järgi.
Eks selliseid tolasid ikka tõesti leidub, samas ikkagi parem kui veedavad aega mingitki sporti tehes kui omale pulbrit ninna vedades või ostukeskuses tolgendades. Vähemalt korraks panevad oma nutid kõrvale.
jaanuar 9, 2013 at 10:52 e.l. #334289vend vähk
ModeratorEks selliseid tolasid ikka tõesti leidub, samas ikkagi parem kui veedavad aega mingitki sporti tehes kui omale pulbrit ninna vedades või ostukeskuses tolgendades. Vähemalt korraks panevad oma nutid kõrvale.
Kui sealt kõrge puki pealt oleks kang viltu vajunud ja kettad oleksid alla kukkunud sellele nutihunnikule peale, siis meestel ei oleks enam nutisid olnud ja võib-olla oleksid veel rohkem trenni tegema hakanud
jaanuar 9, 2013 at 10:58 e.l. #334293TomiP
MemberKui sealt kõrge puki pealt oleks kang viltu vajunud ja kettad oleksid alla kukkunud sellele nutihunnikule peale, siis meestel ei oleks enam nutisid olnud ja võib-olla oleksid veel rohkem trenni tegema hakanud
Sellised mehed tulevad jõmmi lexuste ja mersudega…Ma usun, et nad lihtsalt ostaks uue kalli nutika ja järgmine kord sama pull
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 11, 2013 at 7:09 p.l. #334558matjusm
MemberEsimest korda suutis üks tõeline jõusaalitola mu treeningkogemust reaalselt rikkuda:
On olemas selline pink nagu glute-ham raise:

Lisaks alaseljale/tuharale on selle peal väga hea kõhtu teha kui end vaid teistpidi keerata. Minu jõusaalis aga oli üks tolvan niimodi suutnud selle peal treenida seda harjutust et ta oli ketas käes sealt kuidagi tagurpidi maha kukkunud. Ikka osatakse endale haiget teha….
Igal juhul nüüd ei luba jõusaali personal mitte kellegil seal niimoodi treenida, eile tuldi mind selle pealt ära ajama kui seda harjutust tegin.
jaanuar 11, 2013 at 8:05 p.l. #334562Kristjan-Johannes Konsap
MemberIgal juhul nüüd ei luba jõusaali personal mitte kellegil seal niimoodi treenida, eile tuldi mind selle pealt ära ajama kui seda harjutust tegin.
Olen kindel, et keegi kunagi kuskil on iga jõusaali harjutusega suutnud ennast vigastada.
Peab vist jõusaalid üldse kinni panema.
jaanuar 12, 2013 at 11:59 e.l. #334590Kang08
MemberIgal juhul nüüd ei luba jõusaali personal mitte kellegil seal niimoodi treenida, eile tuldi mind selle pealt ära ajama kui seda harjutust tegin.
Ütled et teed omal vastutusel
jaanuar 12, 2013 at 12:20 p.l. #334592gmaster
MemberÜtled et teed omal vastutusel
Niikuinii teed omal vastutusel ju, ega asutus ei vastuta selle eest kui omast “tarkusest” endale viga teed.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2013 at 12:35 p.l. #334593eesti mees
MemberOlen nainud sellist asja Hilton Dundee joukas kus mees tuli lapakaga ja paneb musa mangima ja siis hakkas tegema trenni kava jargi mis tal arvutis olemas. Kusjuures vagagi huvitav programm oli, treener naitas harjutuse ja tehnika ette ja mees tegi jargi.
Ilmselt kasulik asi aga korvalt naljakas vaaadata oli kull.
jaanuar 12, 2013 at 1:15 p.l. #334597Kang08
MemberNiikuinii teed omal vastutusel ju, ega asutus ei vastuta selle eest kui omast “tarkusest” endale viga teed.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Antud juhul asutus keelas harjutuse tegemise vigastusohu tõttu.Kodanik tuletab asutusele meelde et teeb omal vastutusel ja pole vaja muret tunda.
jaanuar 12, 2013 at 2:01 p.l. #334599TomiP
MemberOlen nainud sellist asja Hilton Dundee joukas kus mees tuli lapakaga ja paneb musa mangima ja siis hakkas tegema trenni kava jargi mis tal arvutis olemas. Kusjuures vagagi huvitav programm oli, treener naitas harjutuse ja tehnika ette ja mees tegi jargi.
Ilmselt kasulik asi aga korvalt naljakas vaaadata oli kull.
Neid läpaka mehi päris palju nähtud, tulevad sinna, teevad alguses kaasa, aga 30 min pärast vaatavad ikka ” Biggest fails 2010″ ja jõusaal peaaegu unustatud..Niikaua kui omanik vahetab videot, teevad paar inimest midagi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2013 at 12:11 p.l. #336341martinkink
MemberTahtsin selle video siia panna, sest ma arvan, et igas jõusaalis oleme me kedagi sellist kohanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2013 at 12:10 p.l. #336380rennu21
MemberSeoses nutikatega trennist- olen minagi see patune kes tirib nutika kaasa ja näpib seda. Mitte Angry birdsi pärast vaid olles esimest kuud jõusaalis ja asi veel võõras. Seal nutikas on mul kava juhistega sees, saan visuaalselt kätte mida ja mis järjekorras teha, kirja saavad kordused ja raskused. Kusagilt tuleb asja õppima hakata.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.