Jõusaali tolad…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali tolad…
- This topic has 737 replies, 230 voices, and was last updated 10 years, 9 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
oktoober 17, 2011 at 11:16 e.l. #317981
fantomin
Memberminu jaoks on kvalifitseeruvad tolade hulka:1) kogu see plätude koolkond;
2) palja ülakehaga vennad, kes peale iga harjutust käivad “arengut” peeglist kaemas;
3) vennad, kes harjutusi tehes koguaeg häälitsevad, puhivad, karjuvad, vms;
4) vennad, kes teevad aastast-aastasse ühte kava, kuid vaatamata sellele tarivad seda kaasas, mida nad siis iga harjutuse vahepeal kala näoga silmitsevad;
5) vennad, kes tammuvad mööda jõusaali, jõllavad sind altkulmu (kriminaali pilguga), teevad vahepeal poksiliigutusi ja kui sa hakkad neid puht arstiteaduslikust huvist jälgima ja kogemata tekib silmside, küsivad: mida on.
Mina ei nõustu kindlasti punktiga 3. Ainult siis ma ei mõistaks seda, kui tegemist on kerge raskusega ja/või ei tehta maksimumi. Üldiselt on see nagu väga tugev hingamine, mis vajab välja laskmist koos pingutusega. Väga raske raskusega punnitades viimast on väga loomulik, et natuke ergutatakse ennast ja tehakse seejuures häälitsusi. Kui sa seda survet välja ei lase, siis sa võid lõhestada sedasi silmades või ninas omal veresooned või kõrvakile võib katki minna. Häälitsetakse ja karjutakse ikkagi vihast ja adrenaliinist, mis annab veel seda lisa powerit ja võimalust, et suudaksid teha maksimaalse soorituse.
Punkt 2 on ka suht olenev. Peale igat seeriat oleks küll imelik, kuid peale teatud lihasgrupi lõpetamist võib ju üle kaeda, et milline on lihas pumbatuna. Kuigi kõige normaalsem oleks vist jah poseerida siis, kui trenn juba lõpetatud.
Eestis võiks ka spordiklubides olla poseerimisruum. Siis ei peaks mehed keset jõusaali, peaaegu alasti, naistel trenni tegemist segama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
oktoober 17, 2011 at 6:05 p.l. #318016Carlsson
Memberoktoober 17, 2011 at 6:18 p.l. #318020Angelo
MemberVeel naljakam on see, kui tüüpiline lohvaka t-särgi mees teeb enesele hoolega rannet…Oleksid võinud täpsustada ka, et mees väeti ja pisike on. Ns lohmaka t-särgiga randme treening pole jah midagi naljakat
oktoober 17, 2011 at 6:55 p.l. #318022Angelo
MemberKui kerge karje tuleb kükis või jõutõmbes maximum pingutuse juures on see normaalne ju, ka kerge peer pole patt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 18, 2011 at 6:25 e.l. #318053IVARK
MemberKui kerge karje tuleb kükis või jõutõmbes maximum pingutuse juures on see normaalne ju, ka kerge peer pole patt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul juhtus kunagi ammu nii, et hakkasin hoolega suruma ja kuna naisterahvaid oli ka saalis, siis polnud aega täpsemalt jälgida, mis seis kangil raskustega on, tuli näidata jõudu. Esmapilgul tundus ok aga kui suruma hakkasin, siis hakkas üks pool kahtlaselt vajuma, suutsin tasakaalu viia aga üsna koomiline olukord oli. Selgus, et ühel pool oli 5 kg vähem. Nii et võib ka juhtuda, et jõusaalitola oled ise.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2012 at 3:55 p.l. #130900Martin Mägi
MemberSpartas on läinud populaarseks biitsepsi tegemine kükipuurides. Täna lasid seal kaks härrat kõrvuti, viiesed kettad kangi otsas. Kus neid kükke siis tegema peaks huvitav.
aprill 22, 2012 at 7:26 p.l. #130716IVARK
MemberSpartas on läinud populaarseks biitsepsi tegemine kükipuurides. Täna lasid seal kaks härrat kõrvuti, viiesed kettad kangi otsas. Kus neid kükke siis tegema peaks huvitav.
Kükipuuris on rohkem hardcore, nad on videost näinud, et pro’d teevad nii.
aprill 22, 2012 at 7:51 p.l. #130668Archangel
MemberIse teen ka puuris. Sue me. Keegi puuri tahab siis palun, astun eest. Kui ei julge küsida, siis enda viga, et kellasid antud pole. Mul on puuris või puurist väljapool, puuri haake kasutades väga mugav kangi ja raskusi sättida. Mugavus ja harjutuste vaheline liikumine ja effektiivsus jms on mulle tähtis.
Aga seda kõike muidugi juhul, kui saalis puudub vastav koht, kus väiksemaid kange asetada. Kui sellised kohad olemas on, siis on puuris passimine muidugi täiesti tobe. Kasutada võiks ikka mõeldud kohta…
aprill 22, 2012 at 8:18 p.l. #130660Sarge
MemberIse teen ka puuris. Sue me. Keegi puuri tahab siis palun, astun eest. Kui ei julge küsida, siis enda viga, et kellasid antud pole.
Sama nagu bussis – kui ei julge kellegi kõrvale istuda, siis seisa püsti.
aprill 22, 2012 at 8:59 p.l. #130557Martin Mägi
MemberIse teen ka puuris. Sue me. Keegi puuri tahab siis palun, astun eest. Kui ei julge küsida, siis enda viga, et kellasid antud pole. Mul on puuris või puurist väljapool, puuri haake kasutades väga mugav kangi ja raskusi sättida. Mugavus ja harjutuste vaheline liikumine ja effektiivsus jms on mulle tähtis.
Aga seda kõike muidugi juhul, kui saalis puudub vastav koht, kus väiksemaid kange asetada. Kui sellised kohad olemas on, siis on puuris passimine muidugi täiesti tobe. Kasutada võiks ikka mõeldud kohta…
Kellamise kõrval on mõtlemine ka oluline. Mugavust otsivale 35 kilo mehele on saali teises otsas fixraskusega kangid. Kui neid põrandalt tõsta ei jõua, siis peaks muule keskenduma, kui biitsepsile.
aprill 22, 2012 at 9:21 p.l. #130516Eleri
MemberKas mõnes spordiklubis on veel rahvast, kes käivad riietega dušši all?
“>Naiste dušširuumis ikka juhtub vahel
aprill 22, 2012 at 9:25 p.l. #130495Archangel
MemberKellamise kõrval on mõtlemine ka oluline. Mugavust otsivale 35 kilo mehele on saali teises otsas fixraskusega kangid. Kui neid põrandalt tõsta ei jõua, siis peaks muule keskenduma, kui biitsepsile.
Teema ongi selles, et:
1) Fixraskusega kangid imevad.
2) Kõikjal neid pole niikuinii
3) Mugavuse ja effektiivsuse nimel on parem, kui kang asuks kuskil põlve/vöö kõrguse vahepeal, et oleks mugav võtta ja tagasi panna ning samas kerge ja mugav raskuseid kruttida.
Vajadusel saab muidugi põrandalt võetud, kui kellegil puuri vaja on. Kui pole siis teen seal.
Keegi sulle “hardcore” olemise eest punkte ei anna. Tee oma trenni nii mugavalt ja effektiivselt ära, kui võimalik ilma teisi segamata.
aprill 23, 2012 at 6:54 p.l. #128935joonast
MemberSpartas on point just selles, et tõstjatele tehti “oma nurgake”, kuid ikka on seal biitsepsimehed ees isegi siis, kui suurem osa tõstjatest trennis on.
mai 25, 2012 at 6:40 e.l. #99124Martin Mägi
MemberIseenda arvel huumorit seekord
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Spartas on uues osas rinnarenažöör, mis mulle meeldib. Teen soojendusseeria ära, panen raskuseid juurde. Mõnusalt raske aga ootuspäraselt teen kordused ära. Siis panen veel juurde ja see peaks juba pingutus olema. Surun ja mõtlen, et täna läheb ikka eriti hästi. Kusagil viienda juures hakkab veider tunduma. Teen seeria lõpuni ja vaatan, et olen lisaraskused pannud valede pulkade otsa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga krdi hea tunne oli kui rinnalt nii kergelt läks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2012 at 5:30 e.l. #319269lniinsalu
MemberVäga hea artikkel ja edasine arutelu, sain korralikult naerda.
Pean ära mainima, et näen pidevalt ühte meest pikkade pükste ja triiksärgiga crosstraineril. Ja siis on mehed kes tulevad jõusaali teksades või siis cargo pükstes.
Vot ei saa aru sellest. Muigan lihtsalt, kui näen et mõni selline jälle saalis ringi jalutab. Ise pean väga tähtsaks mugavat trenni riietust, ei suudaks ega tahaks trenni tehagi riietuses mis ei lase mul vabalt liikuda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.