Jõusaali tolad…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali tolad…
- This topic has 737 replies, 230 voices, and was last updated 10 years, 9 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
november 21, 2010 at 9:01 e.l. #267747
Aile
MemberMuidu vend käib 1 kord, jõusaalis on logiraamat ka.. aga juu pole tal pole aega siis muul ajal, igatahes mulle kõrikallale nüüd pole ka suht ilus hüpata. Sorry , et oma arvamust jagasin..Eks nad elavad oma kurjust välja… nagu me kõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma olen jõusaalis ja sisuliselt kellelegi ette ei jää, siis ei tohiks olla ka kellegi teise asi (ideaalis), mida ma seal teen.
Ette võivad jääda, kes ei pane oma raskusi kohale või kes kasutavad jõusaalimasinaid…näiteks puhkamiseks (kui nad on üksinda saalis…siis OK).
….ka need tüübid, kes teisi arvustamas käivad jõusaalis, mõjuvad häirivalt.
november 21, 2010 at 10:50 e.l. #266896Erkko
MemberEks nad elavad oma kurjust välja… nagu me kõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
…
Pigem pahameelt, mida ta ise oma eelarvamustega tekitas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2010 at 11:17 e.l. #266693daemonium
MemberMuidu vend käib 1 kord, jõusaalis on logiraamat ka.. aga juu pole tal pole aega siis muul ajal, igatahes mulle kõrikallale nüüd pole ka suht ilus hüpata. Sorry , et oma arvamust jagasin..Rahu nüüd.Ei ole keegi sulle kõri kallale hüpanud.Lihtsalt …
ee-eee ….
juhiti tähelepanu …
sulle juba küll öeldi,aga paistab,et ei jõudnud kohale :et taolise sõnavalikuga kedagi kritiseerida,pead ise ikkagi kõva mees olema,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2010 at 11:22 e.l. #266280Aile
MemberRahu nüüd.Ei ole keegi sulle kõri kallale hüpanud.Lihtsalt …ee-eee ….
juhiti tähelepanu …
sulle juba küll öeldi,aga paistab,et ei jõudnud kohale :et taolise sõnavalikuga kedagi kritiseerida,pead ise ikkagi kõva mees olema,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuhu siis võrdsus ja vendlus jäävad?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2010 at 11:26 e.l. #260402daemonium
MemberKuhu siis võrdsus ja vendlus jäävad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõusaali ukse taha – loomulikult,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2010 at 12:10 p.l. #227244harselius
Memberüritasin küll suht tagasihoidliku ja mitte nii mürgise arvustuse kirjutada… vb on asi hoopis selles, et pole saand trenni teha korralikult u 2 nädalat (külmetus annab tunda) +sotsiaalne irdumine:(. ühesõnaga enesetunne on madal ja selle vastu on ju alati aidanud teiste kritiseerimine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2010 at 12:33 p.l. #191468Aile
Memberüritasin küll suht tagasihoidliku ja mitte nii mürgise arvustuse kirjutada… vb on asi hoopis selles, et pole saand trenni teha korralikult u 2 nädalat (külmetus annab tunda) +sotsiaalne irdumine:(. ühesõnaga enesetunne on madal ja selle vastu on ju alati aidanud teiste kritiseerimine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pikemas perspektiivis ikkagi…
Mida külvad, seda lõikad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2010 at 12:44 p.l. #262721marko1222
MemberOkay aitab. Minu viga ,et arvamust avaldasin. Teine kord jätan meelde, et hoian oma arvamused endale ja see polnud mingi kritiseerimine, vaid naljakas on vaadata kuidas ta rahmib jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleme sõbrad edasi, aitab küll, eksole:)november 21, 2010 at 1:08 p.l. #261369harselius
MemberOkay aitab. Minu viga ,et arvamust avaldasin. Teine kord jätan meelde, et hoian oma arvamused endale ja see polnud mingi kritiseerimine, vaid naljakas on vaadata kuidas ta rahmib jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleme sõbrad edasi, aitab küll, eksole:)juba unustatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edasiliikudes jutustaksin ühe loo mis juhtus minuga eelmine suvi. sõitsin rongiga trenni, hommikul enne tööd ja kõrval istusid mul kaks u 15a poissi. rääkisid seal midagi võrkpallist. kui kuulsin sõna “proteiin” jäin hetkeks kuulama. jutt sis oli järgnev: “Mul üks hea sõber jõi ka seda proteiini pulbrit. Mai tea kus ta sai, aga eestis seda müüa ei tohi onja. Keelatud jne. Siis võrkpalli trennis muutus veel nii tugevaks, et hüppas vöökohaga üle võrgu (2.43cm). Vähe sellest, kui ta suruma hakkas, sis surus vastasele palliga lagi pähe! Vastane koomas. AUSALT!”
äkki keegi teab, kust seda proteiini pulbrit osta saaks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis saaks vb isegi võrkpalliga panka röövima minna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?!november 21, 2010 at 1:20 p.l. #219600gmaster
Memberjuba unustatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
edasiliikudes jutustaksin ühe loo mis juhtus minuga eelmine suvi. sõitsin rongiga trenni, hommikul enne tööd ja kõrval istusid mul kaks u 15a poissi. rääkisid seal midagi võrkpallist. kui kuulsin sõna “proteiin” jäin hetkeks kuulama. jutt sis oli järgnev: “Mul üks hea sõber jõi ka seda proteiini pulbrit. Mai tea kus ta sai, aga eestis seda müüa ei tohi onja. Keelatud jne. Siis võrkpalli trennis muutus veel nii tugevaks, et hüppas vöökohaga üle võrgu (2.43cm). Vähe sellest, kui ta suruma hakkas, sis surus vastasele palliga lagi pähe! Vastane koomas. AUSALT!”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis saaks vb isegi võrkpalliga panka röövima minna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?!Diileritelt ilmselt.
november 21, 2010 at 1:20 p.l. #265258Aile
Memberjuba unustatud
edasiliikudes jutustaksin ühe loo mis juhtus minuga eelmine suvi. sõitsin rongiga trenni, hommikul enne tööd ja kõrval istusid mul kaks u 15a poissi. rääkisid seal midagi võrkpallist. kui kuulsin sõna “proteiin” jäin hetkeks kuulama. jutt sis oli järgnev: “Mul üks hea sõber jõi ka seda proteiini pulbrit. Mai tea kus ta sai, aga eestis seda müüa ei tohi onja. Keelatud jne. Siis võrkpalli trennis muutus veel nii tugevaks, et hüppas vöökohaga üle võrgu (2.43cm). Vähe sellest, kui ta suruma hakkas, sis surus vastasele palliga lagi pähe! Vastane koomas. AUSALT!”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nali on tõesti elus üks edasiviiv jõud:)
On ikka lastel fantaasiat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2010 at 1:46 p.l. #200199matjusm
MemberMind ajab naerma alati see kui mõni jõusaali regulaarne kunde toob trenni kaasa mõned sõbrad ning peamine (kui mitte ainus) asi mida nad teevad on biitseps. Nägin mõnda aega tagasi järjekordset juhtumit kuidas üks tüüp oli kolm sõpra kaasa võtnud (ning see on esimene ja ka viimane kord kui ma olen neid trennis näinud) ja siis näitas neile kuidas saja erineva nurga alt biitsepsit treenida. Mitte midagi muud, ainult biitseps.
Kui mina sõpru jõusaali toon, siis ma ikka õpetan neile kükki ja jõutõmmet, mitte sellist jama.
november 21, 2010 at 2:11 p.l. #206379Aile
MemberMind ajab naerma alati see kui mõni jõusaali regulaarne kunde toob trenni kaasa mõned sõbrad ning peamine (kui mitte ainus) asi mida nad teevad on biitseps. Nägin mõnda aega tagasi järjekordset juhtumit kuidas üks tüüp oli kolm sõpra kaasa võtnud (ning see on esimene ja ka viimane kord kui ma olen neid trennis näinud) ja siis näitas neile kuidas saja erineva nurga alt biitsepsit treenida. Mitte midagi muud, ainult biitseps.Kui mina sõpru jõusaali toon, siis ma ikka õpetan neile kükki ja jõutõmmet, mitte sellist jama.
Veel naljakam on see, kui tüüpiline lohvaka t-särgi mees teeb enesele hoolega rannet…
november 21, 2010 at 2:45 p.l. #214963kixs
MemberVeel naljakam on see, kui tüüpiline lohvaka t-särgi mees teeb enesele hoolega rannet…Mis seal nii naljakat on?
november 21, 2010 at 2:49 p.l. #263440Aile
MemberMis seal nii naljakat on?Ülejäänud lihaskonda pole ollagi… ja tema muretseb miski vidina pärast, mis käisest paistab.
Ei ole elus rannet eraldi teinud. Teete korralikult trenni, tuleb ka ranne.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.