Jõusaali tolad…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali tolad…
- This topic has 737 replies, 230 voices, and was last updated 10 years, 9 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
august 1, 2010 at 7:42 p.l. #272291
Sadist2
Memberjaa, siuke maania hukutab nii inimese enesekindluse kui ka üleolevuse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul ka tuli meelde juhtum
ühesõnaga meil käis jõukas kaks venkut – kõhnakesed ja ullikesed (pubekad)
jõukas tegid seda klassikalist – rind-biits, biits-rind
ma ei tea miks, aga need kaks tüüpi jõllitasid mind pidevalt ja sosistasid üksteisele midagi kõrva
kord jõudis kätte ka minu rinnapäev
tüübid olid ka jõukas, tegid minu kõrval rinnaltsurumist
alustasin oma soojendusega ja läksin tööraskuseni välja
nende tööraskus oli sama mis mul
ühesõnaga ma surusin oma tööseeria ära ja nemad jõllitasid muudkui
siis otsustas üks nendest, et paneb natukene rohkem peale ja surus ära oma kordused
no ma vaatasin neid – tüüp oli väga rahulolev oma sooritusega ja naeris külmalt (viitega – sa oled nõrgem)
ok ma otsustasin nendega siis natuke võistelda
panin suurema raskuse ja tegin ära mõned kordused – ühesõnaga asi jätkus kuni me hakkasime juba rekordeid suruma
ja siis sai nalja – ma surusin oma raskuse ära ja kord oli venkul
venku laskis kangi alla ja üles enam ei suutnud suruda (pingutas seal oma 10 sekki, aga üles ei läinudki), aga teine venku, kes oli tema spotter ei suutnud kangi pukkidele panna
ja nii nad seal tõmblesid selle kangiga ning vene roppusõnad lendasid suust nagu kured sügisel
ma siis otsustasin vaesekesel aidata ja panin kangi pukkidele
tüüp kõndis minema ja oli kogu treeningu(see jätkus tal 5min) näost üleni punane – häbi ei lasknud tal kaua trennis olla, sest ma vaatasin neid ja muigasin omaette
järgnevad kokkusattumised lõppesid niisamuti – mind nähes läks ta kohe näost punaseks ja üritas minu silme eest kaduda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eriti agar oli ta kaduma siis, kui me tegime rinnaltsurumist kõrvuti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 1, 2010 at 8:03 p.l. #272294Alexander Andrusenko
ModeratorNii kõva vend, surus venkust rohkem. Muljetavaldav.
august 1, 2010 at 8:12 p.l. #272296Sadist2
MemberNii kõva vend, surus venkust rohkem. Muljetavaldav.Olen täheldanud huvitavat fakti – minu kommentaare olete te kõik eriti innukad kommenteerima ja seda ebainimliku irooniaga
Aga sellegipoolest, tänud, jätkan pingutamist
august 1, 2010 at 8:18 p.l. #272297Raivo Piiber
MemberOlen täheldanud huvitavat fakti – minu kommentaare olete te kõik eriti innukad kommenteerima ja seda ebainimliku irooniagaAga sellegipoolest, tänud, jätkan pingutamist
No näriks veel – ma pole aru saanud, et ükski elusolend peale inimese suudaks ironiseerida! Lihtsalt selline vahemärkus, no offence
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 1, 2010 at 8:21 p.l. #272299daemonium
MemberOlen täheldanud huvitavat fakti – minu kommentaare olete te kõik eriti innukad kommenteerima ja seda ebainimliku irooniagaAga sellegipoolest, tänud, jätkan pingutamist
Iroonia on selles,et sa ise käitusid täpselt sama moodi,kui nood venkud,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>keda sa siin kui tolasid esitlesid.
Ja üleüldse,kujutad sa ette ntx alessandrot,kes su postitusele irooniga reageeris, siin kelkimas,et oli tugevam kui kaks kõhnakest ja ullikest (pubekat),
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei?
Mina ka mitte.
Ja ikka veel küsid,miks su postitustele nii reageeritakse,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 1, 2010 at 8:24 p.l. #272300Vilps
MemberEi saa aru, miks oli vaja üldse võistlema hakata – ega sa neist, keda sa jõusaali tolaks kutsud, ise nüüd parem ole.
august 1, 2010 at 8:46 p.l. #272303Mikk Raudsepp
Welcome to the internet!
august 1, 2010 at 9:07 p.l. #272308pkwild618
MemberAhh no kurat mehed, tulge mõistusele. See teema ongi ju sellisteks juhtumisteks. Ega see, kui keegi teeb rind-biits biits-rinda ja mina järsku teen õige kava järgi, teoreetiliselt vähem uhkustamine pole, et aa näed mina olen teisest targem. Põhimõtteliselt on see kõik sama jama siin, erineva vaatenurga alt lihtsalt. Minuarust on see küll veitsa huumor, kui keegi hakkab sinu kõrval kõva mängima ja siis vaatad, kuidas ta sind osatab. Kui osatab, siis enda mure, et pani raskuse, mida ise ei jaksa suruda. Paras mõnesmõttes venkudele. Ega ta neid sinna abita ei jätnud ju kokkuvõttes. Ärge nüüd hakake rääkima, et teile ei meeldi teistest rohkem suruda ja kui te võistlusele lähete, siis te ei lähe sinna enda oskuste välja näitamiseks, vaid ainult (ainult) enda proovile panemiseks. Võibolla, aga erandjuhtumid. See on täiesti normaalne. Inimesele on kaasa sündinud mõnesmõttes selline tahtmine ja selles pole midagi halba, et peaks kohe kiruma hakkama.
august 2, 2010 at 1:49 e.l. #272312Okk
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Viimane postitus oli vähemalt õige teema alla sattunud. No hea seegi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2010 at 4:42 e.l. #272313younger
MemberAinukesed tolad minu silmis on siin vingunud inimesed! Jõudu
august 2, 2010 at 6:24 e.l. #272317trash
MemberAinukesed tolad minu silmis on siin vingunud inimesed! Jõudu10 points
august 2, 2010 at 3:40 p.l. #272341AllCar
MemberMa nimetaks siiski toladeks, kui suht igal seinal on suurelt kiri, et pane raskused oma kohtadele tagasi.Sihukesi leidub igasjõusaalis ja peale kõvat trenni lihtsalt ei jaksa nad raskuseid enam maha tõsta!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte, et ma omast käest teaks kuigi alguses paar korda ei tõstnud ka ära, sest teised tegid samamoodi siis mõtlesin ümber ja harisin end pisut ja nüüd enam nii ei tee!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2010 at 3:51 p.l. #272342AllCar
MemberMa ei räägi tõstevööst, vaid tõsterihmadest. Ja naljakas ei ole minu jaoks mitte see, et inimene 50 kiloga jõutõmmet teeb (algajad oleme me kõik olnud ja naljakat ei ole selles midagi), vaid see, et ta ei jõua või ei viitsi kangi käes hoida. Kui juba sellise raskuse juures rihmadega teha, mis siis edasi saab… 100kg juures kasutab vist juba kraana abi.Kinnaste kohta. Hea küll, ma veel ehk saaks aru, et 50kg hantel võib nahka vigastada ja kasutatakse kindaid. Aga kui inimene 5-10kg juures tähtsa näoga kindad kätte paneb, siis on see juba minu jaoks imelik. Mida see väike hantlike mehe käele teeb? Nii siidikäpp ka olla ei saa, et rauda ÜLDSE puudutada ei julge.
Milleks siis need kindad üldse mõeldud on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2010 at 4:06 p.l. #272344pkwild618
MemberTõesti, milleks need kindad siis veel on? Nahka hõõrub igasugune raud, vahet pole, kui raske. Mul olid enne kinnaste kasutamist koguaeg marrasknahad sõrmede alt katki ja see pole üldse mugav. Ja kui sa teed 5-10kg -ga näiteks superseeriaid, siis kulutab see veel rohkem nahka. Pealegi, mina ei leia põhjust, miks üldse kindaid keset trenni ära võtta. Lähen trenni, panen kindad kätte ja hakkan käteringe ja õlaringe tegema. On see siis sinuarust lollus? Sõudeergomeetril, siis rööbastel surumine ja siis pulldown väikese raskusega (20-30kg). Siis teen seeriad tühjalt kangi (koos lukkudega, 25kg kõigest) ja veidi suurema raskusega (50kg?) pulldowni, siis kerged seeriad EZ kangiga. Vahepeale jääb veel 2.5kg või ka 5kg ketastega randmete pööritamine… Siis on käed soojad, aga kindad on kogu aja käes. And so? Pigem oled ise veider, kui sellist asja naljakaks pead.
august 2, 2010 at 5:25 p.l. #272349Alexander Andrusenko
ModeratorMilleks siis need kindad üldse mõeldud on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naistele ja lastele?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.