Jõusaali tolad…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali tolad…
- This topic has 737 replies, 230 voices, and was last updated 10 years, 9 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
veebruar 21, 2010 at 12:35 p.l. #257986
emmimees
MemberAlati ei võetagi raskusi ära ja kui olen järgmisena läinud tegema, siis olen enne otsinud saalist selle venna üles ja palunud raskused maha ikkagi võtta. Igaüks koristagu ise enda järelt ära.
veebruar 21, 2010 at 1:35 p.l. #257999matjusm
MemberNaljad tõstepõrandal aina jätkuvad:
Mul on jõusaalis üks tüüp kes on võtnud oma kohustuseks võtta enda tiiva alla uued jõusaalikülastajad. Ta valib mõne välja ning siis hakkab temaga koos treenima, hüüdes talle pidevalt ergutavaid sõnumeid ning ise ähib ja puhib nagu metslane. Iseenesest pole selles hullu midagi, kuni tänaseni….
Järjekordne klient/ohver oli tema käe all treenimas. Tüüp oli ilmselge algaja sest treenis kaks päeva järjest oma biitsepsit. Hakkasid nad siis kangiga küünarvarte kõverdusi tegema. Minu arvates võiks algaja enamasti vaid baasharjutuste juurde jääda kuid see selleks. Kui nad hakkasid siis oma biitsepseid treenima, siis isehakanud “treener” ütles oma kaaslasele “Kasuta rohkem selga!”. Niimodi nad siis kiikusid päris mõnda aega, lõpuks nägi küünarvarte kõverdus rohkem althaardega rinnalevõtu moodi välja. Võibolla oleks pidanud neid noormehi hoiatama et päris niimodi ka asjad ei käi kuid jätsin asja sinnapaika, pole minu asi teiste treenigutesse sekkuda.
märts 6, 2010 at 9:48 p.l. #260179Nesatur
MemberKas sokkidega on teie arust normaalne jõusaalis käiia?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2010 at 10:06 p.l. #260193Vilps
MemberKas sokkidega on teie arust normaalne jõusaalis käiia?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleneb – Iseenesest on tore, kui inimestele meeldib trenni teha. Teisalt, võiks hügieeni ja ohutuse mõttes siiski mingeid jalatseid kanda. Las ta olla sokkis, tee ise trenni mitte ära suuna oma tähelepanu tollele sokitüübile.
märts 6, 2010 at 10:13 p.l. #260197Nesatur
MemberEi, lihtsalt, et imelik tundub see sokkis ringi tatsamine.
märts 6, 2010 at 10:37 p.l. #260209emmimees
MemberÄra siis varba peale astu talle..
märts 7, 2010 at 1:18 e.l. #260219Erkko
MemberEks see teema ole jah suurepärane koht kus nutta ja vinguda teiste kallal. Keskenduge omale trennile ja kõik on korras. Pealtvaatajaid (teiste jälgijaid/piilujaid) pole jõusaali vaja.
Muide ! See mis toimub mujal ei peaks siia teema alla kuuluma.
märts 7, 2010 at 5:06 e.l. #260222Xero
MemberHakkasid nad siis kangiga küünarvarte kõverdusi tegema. Minu arvates võiks algaja enamasti vaid baasharjutuste juurde jääda kuid see selleks.OT: Kangiga küünarvarte kõverdused on ju baasharjutus biitsepseile või olen millestki valesti aru saanud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2010 at 9:25 e.l. #260237matjusm
MemberOT: Kangiga küünarvarte kõverdused on ju baasharjutus biitsepseile või olen millestki valesti aru saanud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem ikkagi lõuatõmbed ja igasugused “sõudmise” harjutused. Need on baasharjutused, küünarvarte kõverdused on ikkagi isolatsioon harjutused.
märts 7, 2010 at 10:50 e.l. #260255gmaster
MemberPigem ikkagi lõuatõmbed ja igasugused “sõudmise” harjutused. Need on baasharjutused, küünarvarte kõverdused on ikkagi isolatsioon harjutused.Lõuatõmme küll nüüd biitsepsi baasharjutus pole.
märts 7, 2010 at 11:00 e.l. #260259timo116
MemberMa usun, et sa said aru küll mis mõeldud oli.
märts 7, 2010 at 11:01 e.l. #260261Vilps
MemberPigem ikkagi lõuatõmbed ja igasugused “sõudmise” harjutused. Need on baasharjutused, küünarvarte kõverdused on ikkagi isolatsioon harjutused.Hmmm…ei:)
Biitsepsi baasharjutused peaks olema nii küünarvarte kõverdused hantlite kui ka kangiga. Lõuatõmbed on seljalailihaste baasharjutus.
märts 7, 2010 at 11:49 e.l. #260277Nesatur
MemberMinu arust ka.
märts 7, 2010 at 11:57 e.l. #260280emmimees
MemberMis krdi lailihase baasharjutus, baasharjutus ongi see kui hõlmab mitud lihasgruppi. Mul lõuatõmmetega saavad käed korraliku koormuse.
märts 7, 2010 at 11:58 e.l. #260281Erkko
MemberPigem ikkagi lõuatõmbed ja igasugused “sõudmise” harjutused. Need on baasharjutused, küünarvarte kõverdused on ikkagi isolatsioon harjutused.Jõusaali tola arvustab jõusaali tolasid
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.