Jõusaali tolad…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali tolad…
- This topic has 737 replies, 230 voices, and was last updated 10 years, 9 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
veebruar 3, 2010 at 10:21 p.l. #253882
Tumps
MemberKahtlen, et plätudes treenijat see kõigutab, miks peakski.Ega mind ka ei huvitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühesõnaga kes tahab võib käia kummikutega mind ei kõiguta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2010 at 10:26 p.l. #253884Nesatur
MemberAga ma ei saanud ikka aru mis nendel plätudel siis viga on? (Ise käin tossudega)
Ega plätudega ei hakka ju jalad haisema, sest nad saavad hingata.
Või on mingi muu oht plätude kandmisel teistele?
veebruar 3, 2010 at 10:29 p.l. #253885Erkko
MemberAga ma ei saanud ikka aru mis nendel plätudel siis viga on? (Ise käin tossudega)Ega plätudega ei hakka ju jalad haisema, sest nad saavad hingata.
Või on mingi muu oht plätude kandmisel teistele?
Ebastiilne !
Ja mõningas saalis ei olegi lubatud kanda !
veebruar 3, 2010 at 10:37 p.l. #253887Tumps
MemberEbastiilne !Ja mõningas saalis ei olegi lubatud kanda !
ebastiilne? Ma ei ole kusagil Fashioni showl ma olen jõusaalis ja nagu eelnevalt öeldud on jalal võimalus hingata ja üldiselt ei higista. Ise kannan plätusid ja kannan ka edaspidi.
veebruar 3, 2010 at 10:40 p.l. #253888sukisuki
MemberJõusaali tolad on need kes ei arvesta teistega:
1. Jätavad raskused peale
2. Haisevad
3. Kui rahvast palju üritavad ikka mitmel pingil korraga treenida
On ka neid kes üle poole aja mula ajavd jne aga see juba nende enda probleem.
veebruar 3, 2010 at 10:43 p.l. #253889Erkko
Memberebastiilne? Ma ei ole kusagil Fashioni showl ma olen jõusaalis ja nagu eelnevalt öeldud on jalal võimalus hingata ja üldiselt ei higista. Ise kannan plätusid ja kannan ka edaspidi.See oli irooniana mõeldud! Milupärast tehke kasvõi kalossidega.Mina ei näe põhjust, miks ei võiks plätasid kanda, kui pole küki päev.
Jõusaali tolad on need kes ei arvesta teistega:2. Haisevad
Kõik, kes trenni teevad, haisevad !
veebruar 3, 2010 at 10:55 p.l. #253892sukisuki
MemberTäpsustan siis – ei pese treening riideid vahepeal ja hais on suht räige.
veebruar 3, 2010 at 10:58 p.l. #253893emmimees
MemberKrt mis, mul plätud hakkasid ühest kandmiskorrast juba räigelt haisema, tossud aga ei haise kunagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea, kas olid sitad plähvid, et talla alt ei hinganud vms, odavad olid küll aga jah läksid rõvedalt haisema kohe :S
veebruar 3, 2010 at 11:05 p.l. #253894Tumps
MemberKrt mis, mul plätud hakkasid ühest kandmiskorrast juba räigelt haisema, tossud aga ei haise kunagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei tea, kas olid sitad plähvid, et talla alt ei hinganud vms, odavad olid küll aga jah läksid rõvedalt haisema kohe :S
No eks ta natuke jah tõmbab higistama talla aga nii hullult vaevalt, et segab teisi jõusaalis.
veebruar 3, 2010 at 11:08 p.l. #253897emmimees
MemberKui keegi ninapidi jalge ette sulle ei roni, ei tunne muidugi midagi, seda muidugi juhul kui vend oma plähve ja jalgu pesta viitsib vahest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2010 at 11:12 p.l. #253898Tumps
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seda minagi, jõusaali tola on ta siis kui kannab plätusid ning ei pese jalgu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>üldiselt ei tea kuidas kellegil mugavam on. Ise eelistan plätusid kinnistele tossudele.
Kogemus olemas kõigega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tennised on odavad ja üldiselt väga tõhusad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2010 at 6:52 e.l. #253909-Egert
MemberPlätudega tõmbab mul talla alt higistama küll, siis väga ebamugav kui jalg plätus libiseb ja häälitseb, seepärast plätudes trenni ei teegi.
veebruar 4, 2010 at 7:12 e.l. #253912soomusk
MemberMulle tundub, et siin teemas postitajate hulgas on neid tolasid piisavalt..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise pean toladeks ennekõike neid, kes ei pea kinni saali kodukorrast ja on teiste vastu lugupidamatud. Selline “mul savi, teen, mis tahan” suhtumine on ikka paras ülbitsemine.veebruar 4, 2010 at 7:21 e.l. #253914gmaster
MemberNo eks ta natuke jah tõmbab higistama talla aga nii hullult vaevalt, et segab teisi jõusaalis.Oleneb inimesest ka ikka, igaüks higistab erinevalt. Ja kui näiteks keegi on terve päeva kinniseid paari aasta vanuseid kingi kandnud ja pärast saalis plätud otsa lükkab…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja isegi kui inimene kannab ainult plätusid igalpool, natuke ikka higi koguneb talla ja plätu vahele. Kui seda piisavalt koguda ja soojendada siis võib ju lõhna kätte saada küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2010 at 8:00 e.l. #253920Erkko
MemberMul endal on spetsiomm tõstesaapad.Väga head ja paksu tallaga.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.