Jõusaali tolad…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali tolad…
- This topic has 737 replies, 230 voices, and was last updated 10 years, 9 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
november 22, 2009 at 8:11 p.l. #236338
Lexusl
MemberMulle tundub, et ainuke asi mida selle harjutusega treenib on: “KANNATUS” (KAUA MA SEDA TEHA SUUDAN, KUNIKS KEEGI TULEB JA KÜSIB MIDA MA TEEN)
november 22, 2009 at 8:15 p.l. #236339Lev
MemberMulle tundub, et ainuke asi mida selle harjutusega treenib on: “KANNATUS” (KAUA MA SEDA TEHA SUUDAN, KUNIKS KEEGI TULEB JA KÜSIB MIDA MA TEEN)
november 22, 2009 at 8:22 p.l. #236341Lexusl
MemberNt rammumehe alades on kohvrite tassimine, kus peab kõva haare olema. Selleks saab raskete hantlite hoidmisega kaasa aidata. Kindlasti rippumine ka.Muud seletust ma sellisele tegevusele jõusaalis ei näe.
TSITAAT(emmimees @ 22 Nov 2009, 18:57) *
kõigutas end ühelt küljelt teisele
Vaevalt see kõikumine nüüd rammumeeste kavas on, või on??
november 22, 2009 at 8:36 p.l. #236345gmaster
MemberTSITAAT(emmimees @ 22 Nov 2009, 18:57) *kõigutas end ühelt küljelt teisele
Vaevalt see kõikumine nüüd rammumeeste kavas on, või on??
Äkki see on uus ala ja tal on insider-info
november 22, 2009 at 8:41 p.l. #236348Erkko
MemberVähemalt liigutab ennast, mitte ei vahi kodus
november 22, 2009 at 8:41 p.l. #236349Unisol
MemberÄkki see on uus ala ja tal on insider-info
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>haha testib seda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oot oot küll see massidesse jõuab kui beta testid läbi on
november 24, 2009 at 9:27 p.l. #236806Anonüümne
Guestolen sellist venda näind, kes on saali tulnud ja kohe rinnalt suruma läinud. raskuseks oli vist kuskil 190 ja kui ära surus siis vahtis kõigile näkku ja mõtles vist et on kõige kõvem vend saalis. jube vaadata, kui mõistusega kõik korras ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 24, 2009 at 9:39 p.l. #236808emmimees
MemberNt rammumehe alades on kohvrite tassimine, kus peab kõva haare olema. Selleks saab raskete hantlite hoidmisega kaasa aidata. Kindlasti rippumine ka.Muud seletust ma sellisele tegevusele jõusaalis ei näe.
Ütleme nii, et sellise kehaga mees rammumeeste võistlustel väga läbi ei lööks ..aga vb siiski püüdles selle poole ning 8-10kg hantlite käe otsas rippumine võttis mehepoja niivõrd tudisema, et proovis seda varjata ühelt küljelt teisele kõigutamisega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olen sellist venda näind, kes on saali tulnud ja kohe rinnalt suruma läinud. raskuseks oli vist kuskil 190 ja kui ära surus siis vahtis kõigile näkku ja mõtles vist et on kõige kõvem vend saalis. jube vaadata, kui mõistusega kõik korras ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma usun, et tüüp lihtsalt lootis tabada kellegi näos kaastunnet oma liigestele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 24, 2009 at 9:45 p.l. #236810mike
MemberSee on jonnipunni harjutus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen ka selliseid kohanud.See harjutus on Lieberti raamatus “Atleetvõimlemine” kenasti olemas. Seal teeb seda Bonsuna kehaga Edgar Valteri joonistatud kriipsumees.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 24, 2009 at 10:14 p.l. #236811rennosport
MemberMind häirivad sellised tüübid:(
Kes suruvad teistele oma tegemisi peale.
See on nii naljakas, et üks põkk teeb üht asja ja siis tema hanerivist koolkond järele ja nii valesti et süda läheb pahaks.
Ise sooritan harjutusi puhtalt nii, et oleks kasutatud harjutuse max amplituut.
Siis tullakse ja öeldakse mulle ülbelt, et kle sa teed seda harjutust valesti.
Ma ei oskagi selliseid inimesi kuidagi nimetada. Siiamaani olen noogutanud ja öelnud jajah, sest vaielda on nendega täiesti mõtetu.
Vennike ise kükki ei tee ja teeb jalapressi.
Mina teen kükki ja siis tuleb seletama, et kükk lõhub jalad ära ja jumala mõtetu harjutus.
Ise laseb 500 kiloga jalapressi 25cm amplituudiga nii, et silmad kukuvad peast välja.
Ilmselt selline lollus ongi viimase kui ajuraasu peast välja viinud:)
november 25, 2009 at 9:38 e.l. #236839Aile
MemberÄkki see on uus ala ja tal on insider-info
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina n2gin yhte ysna kleenukest tydrukut…tegemas selle harjtuse yhepoolset varianti hiigelsuure tema jaoks raskusega…ja vastas tema minu kysimise peale, et ta tahtvat oma taljet peenemaks saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2009 at 10:24 e.l. #236855dirty scorpion
Memberhttp://www.exrx.net/WeightExercises/Obliques/DBSideBend.html
voh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2009 at 10:40 e.l. #236859Lexusl
Memberhttp://www.exrx.net/WeightExercises/Obliques/DBSideBend.htmlvoh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda harjutust teavad ma arvan enamus!
Küsimus on selles mis kasu on sellest, kui sul on mõlemas käes raskus?
november 25, 2009 at 10:44 e.l. #236861Aile
Memberhttp://www.exrx.net/WeightExercises/Obliques/DBSideBend.htmlvoh
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tean kyll, mis see on… Erinevuseks…et see umb 50 kg kaaluv tydruk hoidis k2es miski 10 kg v2hemalt (vist oli veel raskem…)ketast… ja tahtis seejuures taljet peenemaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Te, kullakesed, ei saa niimoodi taljet peenemaks. Nii l2hete te ainult j2medamaks…ehk siis keskelt t2is.
V2ikeste raskustega tiksutamist soovitavad soojalt ortopeedid.
november 25, 2009 at 11:12 e.l. #236871Okk
MemberEIle oli jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Läksime saali, tahtsime rinda teha…mingid 2 venelast istusid rinnapingi juures, raskused peal, üks toetas vastu kangi tagant poolt, teine pingi pealt, see kes pingi peal oli mängis telefoniga ja nii 20minutit….kust sellised debiilikud tulevad??? ma siis läksin sinna küsisin, et teete ka midagi siin? siis öeldi ei ja läksid minema alles…pärast põrnitsesid mind nagu ma oleks neile lubanud lõuga anda vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tegemist oleks eestlastega olnud , kas siis oleks tekst ” mingi 2 eestlast ..” ?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.