Jõusaali tolad…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali tolad…
- This topic has 737 replies, 230 voices, and was last updated 10 years, 9 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
juuni 22, 2009 at 11:26 e.l. #203564
Alexander Andrusenko
Moderatornädalas on ju 7 päeva nii, et milles küsimus. puhkust ülearugi……..raskuse ja amplituudiga võib meeletult mängida nii hull see asi ka nüüd pole kui esma pilgul teile tundub.
jälle jõuab söömise juurde tagasi kui sööd korralikult tugevalt jõuad arened kui, aga nälgid sured kangi alla……
Palju sul rekordid tõmbes, surumises ja kükis on?
juuni 22, 2009 at 11:35 e.l. #203565pkwild618
MemberSee on jah väga individuaalne. Mina treenin nt. koguaeg ülakeha ja mu keha on sellega juba harjunud, kuna ma olen eluaeg end kehaga abistanud (põhiliselt väiksena, aga kohati on praegu ka mugavam keha abi kasutades liikuda) ja võin vabalt kõik päevad teha nt. käsi ning need ikka kasvavad korralikult. Jalad selle eest jällegi nii palju pole harjunud, sest kui alustasin trenni tegemist, siis tegin 7 korda nädalas ja kui esimene kuu oli tehtud, siis jalad ükskord ärgates valutasid (nagu oleks liigesest väljas vms.) ja sellepärast enam 7 korda nädalas ei treeninud, aga samas ülakehaga oleks võinud vabalt jätkata.
juuni 22, 2009 at 11:39 e.l. #203566rait83
Membermina olen siis kõikse suurem jõusaali tola hull siin.teen kükki rinda ja jõutõmmet 6 korda nädalas, aga ikka ei kurda tulemused paranevad kohinal.
teha võib kõike kui tead miks, milleks ja kuidas seda teha.
paraku 95% kõigist kulgejatest pole halli aimugi mida ta teeb, kuskilt mingi kava kätte saand ja annab ainult tuld, võib olla väga hea kava, aga jahhhhhhhhhh………
päris räme vend oled, ma oleks juba surnud kui ma niipalju teeksin.
juuni 22, 2009 at 11:42 e.l. #203567Sadist
Memberno tegelt nii hull asi nyyd ka pole .
juuni 22, 2009 at 11:51 e.l. #203570pkwild618
MemberAsja tuleb teha tunnetusega. Kui ikka südames valu, korralikult hapniku ei saa või tunned, et see kordus käib üle jõu, siis tuleks pigem pooleli jätta, kui tahad ohtu vältida. Inimestega ju palju juhtunud seda, et nad teevad oma selle üle jõu käiva korduse lõpuni ja siis kukuvad kokku. Või siis süda pole harjunud raskusega ning saad infarkti.
juuni 22, 2009 at 12:04 p.l. #203573asdfghjkl
Membermina olen siis kõikse suurem jõusaali tola hull siin.teen kükki rinda ja jõutõmmet 6 korda nädalas, aga ikka ei kurda tulemused paranevad kohinal.
teha võib kõike kui tead miks, milleks ja kuidas seda teha.
paraku 95% kõigist kulgejatest pole halli aimugi mida ta teeb, kuskilt mingi kava kätte saand ja annab ainult tuld, võib olla väga hea kava, aga jahhhhhhhhhh………
Ma olen proovinud selga treenida 4X nädalas, nii ühe nädala, ega see mingi näitaja pole, aga ka roheklt siis.
Lihasgruppi treenitaksegi niimõnegi metoodika alusel teadlikult üle.
Ise ma kui teeks sellise 6X-nädala mida kirjeldasid, siis seejärel puhkaksin kindlasti nädala trennidest, ja seejuures kõik need 6 korda ei oleks kindlasti suure intensiivsusega ehk raskusega. Mina ei arva, et sa tola oled, kui ütled, et kulged hästi, ju siis nii ongi. Minu üks nädal rohkete seljatrennidega kulges ka huvitavalt, olen ka rahul.
juuni 22, 2009 at 2:48 p.l. #203591timo116
MemberMul oli kehalisekasvatuse õpetajaga[vanem naisterahvas(peast soe)] üks lahe seik, rääkis mulle oma õetütrest v kellegist kes kaalu juures 60kg surub rinnalt 80kg ise olin siis 90 peal…kiitis teda maast taevani, et tema tüdruk ma poiss, et ma pole midagi tema kõrval, viitas mu biitsepsile ja ütles, et see punn pole mu käe peal midagi ja ütles, et ma ei tee ei aeroobset ja ei venita ennast kunagi( ise ei ole kordagi jõusaalis olnud kui mina seal…veel enam mida ma vabal ajal kodus teen ) ning suure suuga ütles, et ma loll ja ta teab paremini minust jõutreeningu kohta…ma ei vaevunud isegi midagi ütlema selle peale…Läks siis paar nädalat mööda, oli jälle tund, tegin parasjagu negatiivset surumist…tuleb siis ligi ja küsis minult, et miks ma negatiivset surumist teen, mis ta mulle annab? Klassivend tegi smithil kükke ja küsis, miks sa neid kükke teed????????
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Idiootsuse tipp, kuidas ta üldse kehalise kasvatuse õpetajaks sai
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vihale ajas küll…isegi mu trenniriideid kommenteeris, et higi järgi haises
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Issanda loomaaed on ikka kirju…juuni 22, 2009 at 2:58 p.l. #203592Aile
MemberMul oli kehalisekasvatuse õpetajaga[vanem naisterahvas(peast soe)] üks lahe seik, rääkis mulle oma õetütrest v kellegist kes kaalu juures 60kg surub rinnalt 80kg ise olin siis 90 peal…kiitis teda maast taevani, et tema tüdruk ma poiss, et ma pole midagi tema kõrval, viitas mu biitsepsile ja ütles, et see punn pole mu käe peal midagi ja ütles, et ma ei tee ei aeroobset ja ei venita ennast kunagi( ise ei ole kordagi jõusaalis olnud kui mina seal…veel enam mida ma vabal ajal kodus teen ) ning suure suuga ütles, et ma loll ja ta teab paremini minust jõutreeningu kohta…ma ei vaevunud isegi midagi ütlema selle peale…Läks siis paar nädalat mööda, oli jälle tund, tegin parasjagu negatiivset surumist…tuleb siis ligi ja küsis minult, et miks ma negatiivset surumist teen, mis ta mulle annab? Klassivend tegi smithil kükke ja küsis, miks sa neid kükke teed????????
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Idiootsuse tipp, kuidas ta üldse kehalise kasvatuse õpetajaks sai
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vihale ajas küll…isegi mu trenniriideid kommenteeris, et higi järgi haises
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Issanda loomaaed on ikka kirju…Nujah… ega lapsep6li pole meelakkumine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahaks n2ha seda ime6etytart…me k6ik peaksime teadma…kes surub 60 kilosena 80 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 22, 2009 at 4:19 p.l. #203601timo116
MemberNujah… ega lapsep6li pole meelakkumine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tahaks n2ha seda ime6etytart…me k6ik peaksime teadma…kes surub 60 kilosena 80 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures küsisin nime, et ise nagu peaks ka teadma, kahjuks nime tema suust ei saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 23, 2009 at 10:59 e.l. #203650Lexusl
MemberTäna kohtasin klubis ühte väga eriskummalist tola.
Nimelt käis mees saalis ringi nii nagu teaks kõike… ja turtsus nagu siil.
Ei tea võibolla oli halb hommik, sellepärast turtsus, algul ajas nagu naerma aga asi läks ikka päris käest ära, kui mees hakkas pea iga 10 sekundi tagant turtsuma. Võibolla olete kuulnud kuidas siilid turtsuvad. Ühesõnaga ajas mees mul ikka keskendumise päris sassi.
Turtsumine turtsumiseks.
Aga kui mees hakkas end liigutama siis olin ikka päris üllatunud, kuidas see mees oma liigutusi tegi.
Mehel ei olnud ühtegi puhast harjtust, isolatsioonharjutusest rääkimata.
Kui mees tegi triitsepsit trenazööril siis jäi mulje, et ta tegi hoopis kõhtu.
Ja selja harjutus tõmbed kõhule oli nii valus vaadata, et mõtlesin kuidas se mees üldse pärast käia saab?
Mul ei ole selle vastu midagi kui mees ei oska harjutusi õigesti teha, ega keegi ei ole sündinud kohe oskama, aga kurat ära siis tee sellist isa nägu ja olemust nagu sa oleksid mingi ilge proff.
Kui inimene jätab mulle normaalse inimese mulje siis lähen ikka ja annan nõu nii palju kui tean või (ei hakka ise midagi välja mõtlema) olen kõrva taha pannud.
juuni 23, 2009 at 11:35 e.l. #203651Anonüümne
GuestPaneks ka siis paar tähelepanekut kirja:
Päris ebameeldiv on olla saalis inimesega kes on ennast küüsluku täis söönud ja siis mööda saali ringi käies seda haisu pidevalt ja kõlavalt välja rohitseb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Revalis käies ajas närvi kui sassis need vabaraskused on.. pool trennist kulub hantlite otsingule ning see ajab loomulikult rütmi tuksi.
Hollandi saalis on nähtud meest kes biitseptsi tegemisel kasutab kangi ja seda siis terve ülakehaga üles-alla vibutab. Mul jääb alati selg selle vaatamisest valusaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas olen näinud isa ja poega kes käivad biitspsit tegemas. Veavad cable crossoveri juurde pingi, istuvad sellele ja siis hakkab üks kontsentreeritud harjutust tegema, teine teeb samal ajal teiselpool triitsepsit (põhirõhk siiski biitsal)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aru ma ei saa miks peab seda just crossoveriga tegema…Naisolevused saalis treenivad tihti masinatel kas siis esimeses astmes või teises, seega põhimõtteliselt sehkendavad tühjalt oma jalgu ja käsi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asja teeb huvitavaks see, et enamuse ajast on kohal treener kes saalis ringi sebib ja vahest kedagi aitab, aga niipalju kui ma näinud olen siis julgevad nad soovitusi jagada uuematele liikmetele ja vanematele inimestele. Isastest hoiavad nad heaga kaugemale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 23, 2009 at 12:38 p.l. #203655Aile
MemberPaneks ka siis paar tähelepanekut kirja:Naisolevused saalis treenivad tihti masinatel kas siis esimeses astmes või teises, seega põhimõtteliselt sehkendavad tühjalt oma jalgu ja käsi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asja teeb huvitavaks see, et enamuse ajast on kohal treener kes saalis ringi sebib ja vahest kedagi aitab, aga niipalju kui ma näinud olen siis julgevad nad soovitusi jagada uuematele liikmetele ja vanematele inimestele. Isastest hoiavad nad heaga kaugemale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui mina olin saalis treener…siis sekkusin ka isaste toimingutesse, kui asi oli p2ris m88da. Ka nyyd, kui ma ei t88ta treenerina…on mul raske oma suud kinni hoida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas…ma olen juba aastaid olnud seesama “naisolevus”, kes treenib osade masinatega…esimeses astmes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui t88tleb l2bi…on hea kyllalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 23, 2009 at 1:33 p.l. #203658Anonüümne
GuestSamas…ma olen juba aastaid olnud seesama “naisolevus”, kes treenib osade masinatega…esimeses astmes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui t88tleb l2bi…on hea kyllalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei usu Aile, et sa jalapressi esimese astmega pumpad ja samal ajal küünealuseid puhastad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 23, 2009 at 1:44 p.l. #203659Alexander Andrusenko
ModeratorRevalis käies ajas närvi kui sassis need vabaraskused on.. pool trennist kulub hantlite otsingule ning see ajab loomulikult rütmi tuksi.Jep, mind ajab ka Revalis see kõige rohkem närvi, et kõik hantlid vedelevad erinevates kohtades. Kas inimestel on tõesti raske hantleid paaris hoida? Miks peab ühte hantlit vedama ühte nurka ja teist teise nurka? Igakord, kui ma tahan mingeid hantleid, siis pean 5 minutit igaüht neist otsima.
juuni 23, 2009 at 3:02 p.l. #203668Sadist
Memberma usun et seda kohtab peaaegu igas saalis
paraku inimesed on v2ga lohakad
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.