Jõusaali tolad…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali tolad…
- This topic has 737 replies, 230 voices, and was last updated 10 years, 9 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
juuni 20, 2009 at 6:05 p.l. #203365
taliindrek
MemberNonäed, aga Vähi teeb kõhtu 4 korda nädalas- tema samuti tola siis
juuni 20, 2009 at 7:36 p.l. #203377Sadist
MemberLäbi sõbra sattusin sinna nädalaks, mina ei tea, kindlalt üle 25a…Ära tundmiseks ütlesk, et üks oli jube “Sheffi ja Moodsa” Mulleti soenguga…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teine oli kiilas

noh, siis ma ei tea .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2009 at 7:52 p.l. #203381krut949
MemberTüübid, kes 5 kuud järjest kasutavad rinnalt surumiseks 60 kg kangi tehes 2 seeriat 12 kordusega. ei mingit pingutamist, et tekitada arengut…
juuni 20, 2009 at 8:49 p.l. #203389Sadist
MemberMuide olen n2inud meest kes tuleb saali 15 minutiks, l2heb kohe smith trenazoori juurde paneb sinna otsa 100-130 kilo teeb 4 kykki ja nii 3 seeriat ning suundub minema .
Imelik, mees on oma 30 aastates ja ei oska tavakangil kykkida v6i milles probleem ?
Ja n2ha on et pingutab julmalt, verd tuleb suust ja puha .
juuni 21, 2009 at 6:30 e.l. #203400Aile
MemberMuide olen n2inud meest kes tuleb saali 15 minutiks, l2heb kohe smith trenazoori juurde paneb sinna otsa 100-130 kilo teeb 4 kykki ja nii 3 seeriat ning suundub minema .Imelik, mees on oma 30 aastates ja ei oska tavakangil kykkida v6i milles probleem ?
Ja n2ha on et pingutab julmalt, verd tuleb suust ja puha .
juuni 21, 2009 at 7:00 e.l. #203403matti
MemberKreatiin oli muideks Prantsusmaal steroid. Zidane jäi vahele isegi. Ja tegemist ongi tegelt ju dopinguga(mida kasutatakse võistlustel paremate tulemuste saamiseks).Kreatiin ei saa mitte kuidagi steroid olla, uuri keemiat natuke
juuni 21, 2009 at 8:58 e.l. #203410vormel
MemberAjateenistuses olles jõusaalis trenni tehes tulid sibulapoisid ka enda arvates trenni tegema, üks pani oma telefonist mingi möla mängima, umbes viiekesi nad seal olid, tund aega ropendasid ja mölisesid, lõpuks surusid paar korda rinnalt ja läksid minema.
Alles hiljuti Tallinna ülikooli jõusaalis tegin jõutõmmet kui üks tüüp jalutas saali sisse ja otsejoones minu juurde ja küsis, kas ma olen lõpetanud. Vastasin, et ei veel. 5 minuti pärast tuli uuesti mu juurde sama küsima, ütlesin jälle, et veel mitte. Kui lõpetasin ja plokki tõmbama läksin, asus tegelane jõutõmmet tegema, umbes 2-3 kordust tegi ja tuli minu juurde, et kas ma hakkan lõpetama. Ütlesin, et ei hakka midagi lõpetama. Kui ükskord plokitõmbed lõpetasin ja biitsepsit tegema hakkasin W-kangiga, tuli see sama tüüp JÄLLE mu juurde oma küsimusega, närv viskas üle ja ütlesin vihaselt, et T**A, HAIGE OLED VÕI? Õnneks ta solvus ja läks minema.
juuni 21, 2009 at 10:18 e.l. #203424Sadist
MemberAjateenistuses olles jõusaalis trenni tehes tulid sibulapoisid ka enda arvates trenni tegema, üks pani oma telefonist mingi möla mängima, umbes viiekesi nad seal olid, tund aega ropendasid ja mölisesid, lõpuks surusid paar korda rinnalt ja läksid minema.Alles hiljuti Tallinna ülikooli jõusaalis tegin jõutõmmet kui üks tüüp jalutas saali sisse ja otsejoones minu juurde ja küsis, kas ma olen lõpetanud. Vastasin, et ei veel. 5 minuti pärast tuli uuesti mu juurde sama küsima, ütlesin jälle, et veel mitte. Kui lõpetasin ja plokki tõmbama läksin, asus tegelane jõutõmmet tegema, umbes 2-3 kordust tegi ja tuli minu juurde, et kas ma hakkan lõpetama. Ütlesin, et ei hakka midagi lõpetama. Kui ükskord plokitõmbed lõpetasin ja biitsepsit tegema hakkasin W-kangiga, tuli see sama tüüp JÄLLE mu juurde oma küsimusega, närv viskas üle ja ütlesin vihaselt, et T**A, HAIGE OLED VÕI? Õnneks ta solvus ja läks minema.
juuni 21, 2009 at 10:50 e.l. #203430joey
MemberMulle ei meeldi tegelased, kes kangile raskused alles jätavad. Jääb selline mulje, et seda kangi veel kasutatakse. Vahetevahel kangil ligi 200kg, ega siis ei julge neid kettaid puutuda ka, annab mõni polla mõõda kukalt ka veel.
Ei kuulu tolade hulka, aga ükskord nägin oma silmaga, kuidas meesterahvas jäi tühja kangi alla rinnalt surudes. Kui poleks näinud, poleks uskunud. See oli Zelluloosis kunagi ammu. Ja ei jaksandki üles suruda. Siis keegi läks appi, ma ise ei läinud, kuna see oli lihtsalt nii hämmastav vaatepilt.
juuni 21, 2009 at 10:57 e.l. #203431Alexander Andrusenko
ModeratorMulle ei meeldi tegelased, kes kangile raskused alles jätavad. Jääb selline mulje, et seda kangi veel kasutatakse. Vahetevahel kangil ligi 200kg, ega siis ei julge neid kettaid puutuda ka, annab mõni polla mõõda kukalt ka veel.Ei kuulu tolade hulka, aga ükskord nägin oma silmaga, kuidas meesterahvas jäi tühja kangi alla rinnalt surudes. Kui poleks näinud, poleks uskunud. See oli Zelluloosis kunagi ammu. Ja ei jaksandki üles suruda. Siis keegi läks appi, ma ise ei läinud, kuna see oli lihtsalt nii hämmastav vaatepilt.
Noh, ma olen 40kg kangi alla jäänud, kuigi rekord oli tollal umbes 120. See on see, kui 100 kordust ühes seerias teed. Aga kui tüübil on rekord 40 ja ta 20 kiloga väga palju kordusi teeb, siis ma ei imesta üldse, kui ta kangi alla jääb.
juuni 21, 2009 at 11:02 e.l. #203432Samakamees
MemberMulle ei meeldi tegelased, kes kangile raskused alles jätavad. Jääb selline mulje, et seda kangi veel kasutatakse. Vahetevahel kangil ligi 200kg, ega siis ei julge neid kettaid puutuda ka, annab mõni polla mõõda kukalt ka veel..Revalis mulle tundub , et vendadel on küll suht pohui , kas keegi teeb või mitte. Kaks korda on lihtsalt kangilt raskused minema viidud (kirjutasin raskuseid vihikusse ja selle ajaga juba läinud) ja kolmandat korda lõpetasin seeria ja niikui kangi ära panin , mingi jorss hakkas mul raskusi maha kiskuma , mul on nagu
juuni 21, 2009 at 11:12 e.l. #203433moosese10k2sku
MemberHuvitav jah, et mõnele on antud suu ainult söömiseks.
juuni 21, 2009 at 11:12 e.l. #203434Sadist
MemberT6esti m6ned vennad on nagu suht ylbed .
juuni 21, 2009 at 11:29 e.l. #203437soomusk
MemberTeemas on üle 200 postituse, kõik on oma silmaga jõusaalitola näinud, aga keegi pole veel tunnistanud, et ta ise on üks nende seast. Tegemist oleks nagu mõne kommunistliku riigi valimiste tulemusega.
juuni 21, 2009 at 11:32 e.l. #203438joey
MemberNoh, ma olen 40kg kangi alla jäänud, kuigi rekord oli tollal umbes 120. See on see, kui 100 kordust ühes seerias teed. Aga kui tüübil on rekord 40 ja ta 20 kiloga väga palju kordusi teeb, siis ma ei imesta üldse, kui ta kangi alla jääb.Äkki olidki sina hoopis? Igaljuhul jättis küll sellise mulje see tüüp, keda ma nägin, et ta üldse esimest korda jõusaalis, suht pisine mees oli ka. Tühja kangi isegi nõksuga või natuke puhates saab üles lõpuks ikkagi.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.