jõusaali sisustus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » jõusaali sisustus
- This topic has 36 replies, 14 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
airmax27.
-
AutorPostitused
-
aprill 6, 2010 at 2:59 p.l. #264133
daemonium
MemberStabiliseerivaid lihaseid on kindlasti vaja treenida ja need annavad tõesti tulemusele juurde, aga hantlid ei ole selleks ainuke võimalus. Võib kasutada kumme, kette või kas või riputada sangpomme. Tuleb odavam, kui osta hantleid kuni 50kg.Täiesti õige.
Anlt et – üks ei asenda minu arvates teist vaid täiendab.
Kui nüüd endast rääkida,siis haige õlg laseb miskipärast vabaraskusega ilusti treenida,kummid-ketid-trenazhöörid meeldivad talle palju vähem.
aprill 1, 2011 at 7:36 e.l. #295484MEE
MemberRaua ostu puhul soovitan tulevikku vaadata, ehk mõistlik oleks osta rauda või pinke, millel on vastupidavust aastakümneteks. Mina endale rauda ostes planeerin pigem selliselt, et oleks ka lastel midagi sellega teha. Seega see 50kg hantli ostmine on kindlasti kasulikum kui võtta arvesse selle kasutusiga ja garantiid jne.
Aga nagu eelkirjutajad on juba öelnud: igale ühele oma.
PS! Olen ise raua osas köögipoolega mingil määral seotud ja saan väita, et raua hind ei ole kallis, kallis on selle import (olgu siis kasvõi EL sisene), mis teeb edasimüüjate hinnad nii kõrgeks (rääkimata nende kasumimarginaalist, mis mõnel müüjal on ikka südamest pandud). Eks turumajandus teeb oma, kes tahab endale mersut, kes tahab sporti arendada.
Samas tahaks ka hoiatada, kui ostate pinke või kange erakätest, mille keegi kuskil garaažis on äsja valmis teinud siis pole mingit garantiid, et see konstruktsioon kokku ei kuku poole trenni ajal (olen sellist tagasisidet saanud).
aprill 2, 2011 at 10:06 e.l. #295636matjusm
MemberRaua ostu puhul soovitan tulevikku vaadata, ehk mõistlik oleks osta rauda või pinke, millel on vastupidavust aastakümneteks. Mina endale rauda ostes planeerin pigem selliselt, et oleks ka lastel midagi sellega teha. Seega see 50kg hantli ostmine on kindlasti kasulikum kui võtta arvesse selle kasutusiga ja garantiid jne.Aga nagu eelkirjutajad on juba öelnud: igale ühele oma.
PS! Olen ise raua osas köögipoolega mingil määral seotud ja saan väita, et raua hind ei ole kallis, kallis on selle import (olgu siis kasvõi EL sisene), mis teeb edasimüüjate hinnad nii kõrgeks (rääkimata nende kasumimarginaalist, mis mõnel müüjal on ikka südamest pandud). Eks turumajandus teeb oma, kes tahab endale mersut, kes tahab sporti arendada.
Samas tahaks ka hoiatada, kui ostate pinke või kange erakätest, mille keegi kuskil garaažis on äsja valmis teinud siis pole mingit garantiid, et see konstruktsioon kokku ei kuku poole trenni ajal (olen sellist tagasisidet saanud).
Aasta vanune teema kuid ma arvan et arutelu ei aegu.
Olen ise ka vahepeal veidi jõusaali sisustuse teemat uurinud ja avastanud et parim valik on Ameerikas. Nii et kui keegi soovib mingeid väga spetsiifilisi seadmeid endale hankida mida praegu meie enda edasimüüjad ei paku siis on alati võimalik ka rahvusvaheliselt otsida. Eesti edasimüüjate lehtedel on küll rikkalikult masinaid kuid kükipuuride valik on väga nigel ja tõsteplatvorme peale Powerman’i ei ole ma kellegi lehelt leidnud.
Suurem osa tootjaid pakub ka välismaale saatmise teenust kuigi palju see maksab ei tea. Kusagilt leidsin et merekonteineri saatmine (juhul kui tahad rohkemat kui pinki koju garaaži, näiteks kogu jõusaali sisustamine) USA läänerannikult LA’st Tallinnasse on kusagil 4500$. Muidugi lisanduvad igasugused tollimaksud ja muu jama nii et palju kokku läheb ei tea.
Üks kõige parema varustusega saite mida ma leidsin on see, väga hea kükipuuride valik: http://www.ironcompany.com/
On ka üks Inglise/Euroopa firma mis pakub väga laia tootevalikut: http://www.gymcompany.co.uk/
Kui raha on piisavalt ja soovid tõelist jõutreeningu raskekahurväge hankida siis on selline firma nagu PowerLift ning neil on olemas ka Euroopa edasimüüja: http://www.rubiconsports.co.uk/
Nemad on see firma kes varustavad paljusid USA kõrgliiga spordimeeskondi varustusega, eriti selliste kvaliteetsete kükipuur+tõsteplatvorm+pink kompletidega (minu meelest peaks see olema iga jõusaali süda, mitte mingi biitsepsipink).
Hammer Strength on teine taoline firma kes teeb väga head varustust ning tihti just tippsportlastele, nende Baltikumi edasimüüja: http://www.lifefitness.lv/ee/life_fitness.htm
Nende kükipuuride ja platvormide valik on siin: http://www.lifefitness.lv/pdf/hammer_ohdracks_12-01-05.pdf
Väga mõnusad seadmed. Mul praeguses jõusaalis on nende puur ja väga kvaliteetne, väga multifunktsionaalne ja kaitsmete ning kangihoidjate kõrgused on väga lihtsalt ja kiirelt reguleeritavad.
Hind on aga neil kahjuks krõbe. Ma ei tea mis hinnaga see firma neid müüb kuid vaatasin et Suurbritannias on nende hinnad seal 4000+€ kandis.
aprill 4, 2011 at 12:10 p.l. #295844MEE
MemberEestis on minu teada üks MTÜ, kes toodab masinaid/konstruktsioone vastavalt kliendi soovile ning odavamalt kui ükski teine analoogne OÜ. USA-st tellimine on illusoorne kuna logistika ja maksud teevad oma. Ja üldse, milleks osta mujalt kui saab Eestist?
Aga maitse asi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2011 at 4:36 p.l. #295885matjusm
MemberEestis on minu teada üks MTÜ, kes toodab masinaid/konstruktsioone vastavalt kliendi soovile ning odavamalt kui ükski teine analoogne OÜ. USA-st tellimine on illusoorne kuna logistika ja maksud teevad oma. Ja üldse, milleks osta mujalt kui saab Eestist?Aga maitse asi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtled seda? http://www.treeningvahendid.ee/
Jah, neil paistab päris hea tootevalik olevat.
Ei peagi tingimata USAst tellima (lisaks sellele konteinerimaksumusele mida ennem mainisin, leidsin ühe teise koha mis ütles et keskmiselt läheks 100-150$ masina kohta et seda merekonteineriga kohale toimetada), vaatan et on ka mõned Briti firmad kes müüvad jõusaalivarustust üle Euroopa ning kuna tehing oleks EL-i sisene, siis peaks see jällegi makse säästma, transpordikulu on aga ikka olemas. Võibolla leiab isegi veel lähemalt, nagu näiteks Soomest, mõnda edasimüüjat.
Miks ma välismaa tootjate poole vaatan on see et teatud asju Eestis lihtsalt ei paista olevat (muidugi kui pingutada ja eri tootjate/müüjatega kokkuleppeni jõuda siis võib ka midagi ise kokku imporviseerida) nagu näiteks korralik kükipuuri valik (eriti just sellised heavy duty puurid) kui ka tõsteplatvormid mis on kükipuuridele sisse ehitatud.
aprill 4, 2011 at 5:38 p.l. #295894rait83
MemberMõtled seda? http://www.treeningvahendid.ee/Jah, neil paistab päris hea tootevalik olevat.
Ei peagi tingimata USAst tellima (lisaks sellele konteinerimaksumusele mida ennem mainisin, leidsin ühe teise koha mis ütles et keskmiselt läheks 100-150$ masina kohta et seda merekonteineriga kohale toimetada), vaatan et on ka mõned Briti firmad kes müüvad jõusaalivarustust üle Euroopa ning kuna tehing oleks EL-i sisene, siis peaks see jällegi makse säästma, transpordikulu on aga ikka olemas. Võibolla leiab isegi veel lähemalt, nagu näiteks Soomest, mõnda edasimüüjat.
Miks ma välismaa tootjate poole vaatan on see et teatud asju Eestis lihtsalt ei paista olevat (muidugi kui pingutada ja eri tootjate/müüjatega kokkuleppeni jõuda siis võib ka midagi ise kokku imporviseerida) nagu näiteks korralik kükipuuri valik (eriti just sellised heavy duty puurid) kui ka tõsteplatvormid mis on kükipuuridele sisse ehitatud.
olen tellinud treeningvahendid.ee’st kükipuuri, väga aus kaup
aga tõenäoliselt läheb see post nagunii kustutamisele
aprill 4, 2011 at 6:25 p.l. #295908airmax27
MemberOlen samuti tellinud treeningvahendid.ee-st pingi ja minu meelest oli hind ja kvaliteet väga hästi tasakaalus. Mõne välismaise firma sama tugeva kontstruktsiooniga pink ( testitud 300kg ) oleks maksnud kolm korda rohkem. Nii, et võin igati soovitada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.