Jõusaali rituaalid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali rituaalid
- This topic has 24 replies, 18 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
timo116.
-
AutorPostitused
-
oktoober 11, 2008 at 8:44 e.l. #168576
Annika Pärtel
Memberjuhtub ka paremates peredes
Minuarust mõjub küll asi veits
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nu ikka mõjub, muidu ei viitsiks sellele energiat kulutadagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2008 at 9:04 e.l. #168577Chewie
MemberMul ikka mõned rituaalid on ja need on üldiselt alati mingil moel numbritega seotud, tavaliselt numbriga 3…..Capricorn, sellised numeroloogilised seosed on kergekujulise obsessiiv-kompulsiivse häire tunnuseks…
oktoober 11, 2008 at 10:05 p.l. #168655Capricorn
MemberCapricorn, sellised numeroloogilised seosed on kergekujulise obsessiiv-kompulsiivse häire tunnuseks…Obsessiv – kompulsiivne häire (OKH) ehk sundhäire on sage ja kroonilise kuluga psühhiaatriline haigus, mis esineb kuni 3% elanikkonnast. Sundhäire puhul on tegemist kas korduvate sundmõtete või sundtegudega niinimetatud obsessioonide ja kompulsioonidega.
Sundmõtted on ideed, kujutlused või mõtted, mis hoolimata tahtest kerkivad inimese teadvusse. Sundmõtted häirivad inimest suurel määral, sest nad on täiesti mõttetud või ebameeldivad. Vaatamata sellele, et neisse suhtutakse kriitiliselt, ei ole võimalik neid maha suruda. Sundmõtted on kõige sagedamini mingid maagilised või ebausuga seotud mõtted, kontrolli või selle kaotamisega seotud mõtted (näiteks hirm kedagi vigastada, sillalt või mõnest kõrgest kohast alla hüpata). Sundmõtteid kogetakse omaenese mõtetena, mis ei allu kontrollile ja tekitavad vastumeelsust.
Sundteod on pidevalt korduvad mõttetud toimingud, mis ei paku naudingut ega pole ka eesmärgi poolest kasulikud. Sundteod peavad inimese arvates päästma teda mingite ebameeldivate tagajärgede eest (näiteks käte ülemäära sagedane pesemine või ruumide pidev puhastamine peab vältima mingit nakkusohtu), vähendama sisepingeid (näiteks kontrollima ja üle kontrollima, kas uks on lukustatud, triikraud välja tõmmatud, sigaret kustutatud vms.) või mõne ebatõenäoliselt juhtuda võiva sündmuse eest (sel puhul “ kaitstakse “ end mingite rituaalsete tegudega: sõrmede ristamine, kolm korda üle õla sülitamine, kõnnitee pragudele astumise vältimine). Tavaliselt tajutakse sundtegusid mõttetute ja tulututena ning neid proovitakse edutult maha suruda…
…
Kompulsiivne tegu või rituaal on pidevalt korduv stereotüüpne käitumine.
* need ei ole loomupäraselt nauditavad ega ka eesmärgilt kasulikud tegevused;
* tavaliselt peetakse neid kaitseabinõuks mõne tegelikult ebatõenäolise sündmuse vastu, mis võiks olla isikule ohtlik või tema enda poolt esile kutsutud;
* tavaliselt kogetakse sellist käitumist kui mõttetut või tulutut ning tehakse korduvaid püüdlusi seda maha suruda;
* väga kaua kestnud juhtudel on vastupanu tavaliselt minimaalne.
* sagedased on ärevuse vegetatiivsed sümptomid, kuid sama tavaline on ka ebameeldiv pingetunne (seesmine e. psüühiline) ilma märgatava vegetatiivse hüperaktiivsuseta.
* sagedasemad sundteod on:
o puhastamisrituaalid
o kontrollirituaalid
o loendamine
o korralikkusega seotud rituaalid (näit. kindlasse järjekorda panek, hügieenitoimingute tegemine kindlas järjekorras ja kindel arv kordi)
o primaarne obsessiivne aeglus
…
Seal mainituist mõned asjad tundusid tuttavad küll, mida aeg-ajalt tuleb ette…

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2008 at 11:31 p.l. #168660leinekas
MemberIse endal selline imelik asi väljakujunenud,et kui ma katsun mõnda oma tõstmisrekordit parandada,siis ma panen juba riietusruumis kindad kätte nendega teen ka sooja.Eestlased pidid olema jube ebausklik rahvas
oktoober 12, 2008 at 10:19 e.l. #168682spencer
Membercapricorn – ma jagan su muret, aga mina just ei kannata paarituid arve…kõik harjutused lõppevad paarisarv kordi sooritusega (whatever it takes)…minu jaoks pole midagi hullemat kui ma näen silmanurgast mõnd paaritut arvu
! mitte et ma arvaks et midagi siis halvasti läheb vaid lihtsalt nii meeletult häirib…kodus kõik kellad isegi peitu pandud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2008 at 11:02 e.l. #168685nyc
MemberOlen ise nö. tähele pannud, et tavaliselt enne surumist, kui kangil max lähedane raskus, ikka mitu korda sisse-välja hinganud, ise nagu sellele tol hetkel ei mõtle ja teine asi, kui tegemist jälle suurtemate raskustega, siis haaran kangist nii kõvasti kinni kui suudan, aegajalt käib mõnest sõrmeliigesest isegi raks läbi
oktoober 12, 2008 at 1:48 p.l. #168694timo116
MemberNu ikka mõjub, muidu ei viitsiks sellele energiat kulutadagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no just nimelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
oktoober 12, 2008 at 2:34 p.l. #168699Terranova
MemberEnne harjutuse sooritamist lähenen masinale või pukile alati vasakult poolt ja peale seda lahkun paremalt poolt.
Raskema raskuse puhul mängin silme-ees soorituse punkt-punkti haaval läbi.
november 29, 2008 at 9:40 e.l. #172718H2TheO-Z
Memberma mõnikord karjun “Light weight baby” nagu Ronnie
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ajan end vihaseks ja annan kätega piki nägu lakse nagu neegrid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>haha

ma tavaliselt taon endale tugevalt vastu rinda enne suurte raskustega kükkimist või jõutõmmet,adrenaliini laks tuleb kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2008 at 9:49 e.l. #172720timo116
Memberhaha
ma tavaliselt taon endale tugevalt vastu rinda enne suurte raskustega kükkimist või jõutõmmet,adrenaliini laks tuleb kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu king kong?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.