Jõusaali rituaalid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali rituaalid
- This topic has 24 replies, 18 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
timo116.
-
AutorPostitused
-
oktoober 9, 2008 at 8:59 p.l. #15201
marko69
MemberTere taas! Tulen uue küsimusega lagedale, et kas kellegil on mingiseid rituaale enne (teatud) harjutuste sooritamist. Kui soovite seda avalikustada, andke siin teada. Endal ei ole.
oktoober 10, 2008 at 6:38 e.l. #168477Jess13A
MemberTere taas! Tulen uue küsimusega lagedale, et kas kellegil on mingiseid rituaale enne (teatud) harjutuste sooritamist. Kui soovite seda avalikustada, andke siin teada. Endal ei ole.
oktoober 10, 2008 at 6:42 e.l. #168479Alfonze
MemberAinus rituaal on mul see, et iga harjutusega teen paar soojendusseeriat, olgugi, et üldine soojendus tehtud. See muidugi pole midagi erilist ja peaks olema tavaline asi.
oktoober 10, 2008 at 7:06 e.l. #168482ras-
Memberenne igat seeriat lasen kuuldavale hüüde: “Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu”
oktoober 10, 2008 at 7:27 e.l. #168488builder
Membervahel venitan lihast noh ja keskendumine enne seeriat kah ei oskagi kirjeldada seda.
oktoober 10, 2008 at 9:08 e.l. #168500dirty scorpion
Memberjoogipudeliks on alati mu armas kollane mõmmi limonaadi pudel
oktoober 10, 2008 at 9:10 e.l. #168501tonn999
MemberKükk: keeran paar ringi kangi, siis vihaselt ja jõuliselt alla
Jõutõmme: jälgin kangi pingsalt ja liigun vihaselt ringi
oktoober 10, 2008 at 9:10 e.l. #168502Krall
MemberPoetan rätiku masina ligidale või peale, et nagu väike märk – ma teen praegu harjutusi siin. Reeglina toimib ja ei hakata vahele trügima, aga on ka teisiti läinud, koomiliseim juhtum vahest see, kui keegi näppas vahepeal mul kangipealt paar ketast ära nii, et ma avastasin selle alles tõstma hakates.
oktoober 10, 2008 at 9:29 e.l. #168505Tuki
Memberma mõnikord karjun “Light weight baby” nagu Ronnie
oktoober 10, 2008 at 9:56 e.l. #168508joey
MemberKui kasutan suuri raskusi trennis, kas siis jõutsükkel või doggcrapp, ja on vaja ilmtingimata raskus üles saada, siis panen erilist rõhku seeriatevahelisele keskendumisele. Tavaliselt istun kuskil kangile lähedal, vaatan raskust, kellelegi tähelepanu ei pööra, üritan olla maksimaalselt lõdvestunud ja rahulik, ei liiguta, keskendun ettejuhtuvale. Ja siis vahetult enne seeria alustamist, kui olen juba enamvähem poosis, üritan oma pea veel täiesti tühjaks saada ja ülirahulikuks ja ülilõdvestunuks jääda – tavaliselt aitab kõige paremini, kui meenutan lapsepõlve. See kestab tavaliselt mõned sekundid ja siis tulen oma mõttemaailmast tagasi ja ajan ennast hetkega nii närvi, kui saan, tõukan kangi vihaga, võtan lähtepositsiooni ja hakkan reaalselt harjutust sooritama. Töötab alati minu jaoks.
oktoober 10, 2008 at 8:03 p.l. #168558Capricorn
MemberMul ikka mõned rituaalid on ja need on üldiselt alati mingil moel numbritega seotud, tavaliselt numbriga 3.
Näiteks kui hakkan suruma suurt raskust (kas proovin uut rekordit või vähemalt on tegu maksimumraskuse lähedase raskusega), siis pingile pikali heites loen hingetõmbeid, hingamiste arv “peab” jaguma 3-ga. Mõnikord harva hakkan suruma kohe peale kolme sügavat hingetõmmet, tavaliselt ikka 6 või 9 (9 on veel eriti hea variant, sest see on 3×3
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Ja siis veel enne suruma hakkamist “pean” kangi 3 korda kergelt lükkama (mitte nii palju, et kang pukkidelt lahti tõuseks, aga nii palju, et oleks tunda kangi paindumist, kolmanda korraga tõstan kangi pukkidelt).Küki tegemisel “pean” samuti enne kangi pukkidelt tõstmist kangi 3 korda kergelt lükkama (nagu surumise puhul, et ei tõuseks pukkidelt, aga et oleks tunda kangi paindumist ehk siis oleks tunda, et kang on nõrk vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Kergelt selline maniakist sarimõrvari vms tunne tuleb peale, kellel on seosed numbrite ja mõrvadega, näiteks kes tapab kuupäevadel, mis jaguvad mingi teatud numbriga või siis ohvrite perekonnanime tähtede (või ees- ja perekonnanime tähtede) summa jagub mingi teatud arvuga või tema telefoninumber, majanumber, korterinumber, autonumber… Ilmselt kui ma otsustaksin sarimõrvar olla, siis ka mingi taolise süsteemi välja mõtleksin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😆oktoober 10, 2008 at 9:00 p.l. #168564Annika Pärtel
MemberViimase aja kõige “kõvemaks” rituaaliks on kujunenud teiste vedelemajäetud ketaste, hantlite ja muu tavaari ärapanek enne oma trenni alustamist, sest ma ei kannata silmaotsaski segamini saalis trennitegemist. Miskipärast just hommikul ja lõuna paiku käib saalis selline kontingent, kel sinna, kuhu käest kukub, asi jääbki.
Ja enne aroobset puhastan põhjalikult masina+ kõrvaklapid (loomulikult ka pärast).
Seeriatevaheline rituaal on peeglist enese jägimine ja vahel ka poseerimine
Üldiselt ma midagi/kedagi muud peale iseenda trenni ajal ei näegi.. ei kuule ka (muusika vms)Kui on raske, siis karjun rituaalselt. Mul savi- õigemini ma ei märkagi, mis ümberkaudsed arvavad. Üldiselt ei arvatagi vist midagi, karjuvad ise kah (no seda ikka vahel kuulen).
Keskendumine seeriaks on ka rituaalne tegevus. Ei salli kui keegi sel ajal segab. Ega üldiselt ei segatagi, ju mu siis nii kole nägu pea samal ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja viimasel ajal pühin peale trenni rituaalselt ära ka vähemalt pool riietusruumi põrandat (korduvalt kusjuures), kuna mulle ei meeldi võtta end sokiväele liguneva ja juuksekarvadega kaetud põranda peale…
oktoober 10, 2008 at 9:03 p.l. #168565timo116
MemberIlmselt kui ma otsustaksin sarimõrvar olla, siis ka mingi taolise süsteemi välja mõtleksin.

Nüüd kui mingi mõrvalaine tuleb, teab keda kahtlustada

Aga endal on ka…surumisel ma hingan kangi all paar korda nagu vihane tõupull
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … sama moodi jõutõmbe ajal…vahin kangi ja silmitsen ja hingan kõvasti….siis läheb tõstmiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2008 at 9:05 p.l. #168566Annika Pärtel
MemberNüüd kui mingi mõrvalaine tuleb, teab keda kahtlustada
Aga endal on ka…surumisel ma hingan kangi all paar korda nagu vihane tõupull
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … sama moodi jõutõmbe ajal…vahin kangi ja silmitsen ja hingan kõvasti….siis läheb tõstmiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See hingamise värk on mullegi külge hakanud juba
oktoober 11, 2008 at 7:17 e.l. #168573timo116
MemberSee hingamise värk on mullegi külge hakanud juba
juhtub ka paremates peredes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minuarust mõjub küll asi veits
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.