Skip to main content

Jõusaali kord

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

nii,meie jõuka saab siis uue sisustuse.Kõik tutikas .Nüüd aga on uus kamm,nimelt peab käima pikkades

V8
    Member

Vaheta jõusaali.

54321
    Member

…või kilest dressid äkki ?

smack
    Member

Miks lukke- neete ei tohi olla?

Kas t-särgi peal ei tohi ka olla?

Miks lukke- neete ei tohi olla?

Kas t-särgi peal ei tohi ka olla?

T-särgi peal lukud ja needid?

rantel
    Member

Huvitav, minu meelest peaks olema ikka nii et need nahkkatted peaks ikka väga palju kannatama, higi peaks olema kõige väiksem mure.

Ja usun et higiseks saavad need katted nagunii.

mike
    Member

huvitav lähenemine, et jõusaal on aga higistada ei tohi. või kui higistad siis ainult oma dressi sisse. hea kui raskusi tõsta võib, need ka kuluvad ju. samas pole midagi selle vastu kui jõusaalis on ühekordsed pingikatted saadaval. ise vahetaks ka saali.

matu124
    Member

idiootsus ,selliste inimeste kes trenni ise ei tee vaimusünnitis jälle

savi_
    Member

Kui on ikka hea koht, siis mina austaksin seda reeglit ja käiks pikkades dressides… ma küll ei garanteeriks neile, et higi läbi dresside ei tule… aga vähemalt annaks omalt poolt parima.

Creek
    Member

Ma võin ju neile seda nalja isegi teha, et pikad püksid panen jalga, aga mingit tressikat ma ei hakkaks küll peale tõmbama, ikka mingi särgiga käiks.

rinaldo
    Member

nahkkatted ei kannata keha higi

Sellist idiootsust kuulen esimest korda. Küll nahkkate kannatab, sulle ajati jama. Higistamata on väga nõme treenida

Capricorn
    Member

Ujumismütsi ei peagi pähe panema ja maski näo ette? Mul vähemalt küll peast ja näost higi tilgub trennis.

MEE
    Member

see äri kaua ei kesta…

salver
    Member

nii,meie jõuka saab siis uue sisustuse.Kõik tutikas .Nüüd aga on uus kamm,nimelt peab käima pikkades
    monarh
    Member

Ise olen kah käinud jõusaalis, kus kehtis selline nõue, et pinke ei tohi higiseks teha (Hispaanias). Kuid seal anti selleks spepsiaalsed rätikud, mille külastajad pingile laotasid. Arvan et selline lähenemine on pisut kliendisõbralikum.

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.