Jõusaali, kõik jõusaali. (;
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali, kõik jõusaali. (;
- This topic has 19 replies, 14 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Tumps.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 29, 2010 at 6:18 p.l. #252694
caty
MemberArticsporti soovitan.Asub Tartus.Mina maksan 190 krooni kuus.Seal j6usaal ja bassein.Tule kindlasti.
Varem oli nii, et kellel k6huymberm66t suurem see saab odavamalt, nyyd pidi vist nii olema et arvutatakse sinu pikkus+kg ja siis mida rohkem kaalud seda odavamalt saad.
jaanuar 30, 2010 at 2:51 p.l. #252858LittleBlackCat
MemberArticsporti soovitan.Asub Tartus.Mina maksan 190 krooni kuus.Seal j6usaal ja bassein.Tule kindlasti.Varem oli nii, et kellel k6huymberm66t suurem see saab odavamalt, nyyd pidi vist nii olema et arvutatakse sinu pikkus+kg ja siis mida rohkem kaalud seda odavamalt saad.
Kuidas see nii vähe maksab? Mina olen kuulnud,et seal ei saagi kuu kaupa maksta,et tuleb terve aasta maksta???Või olen ma millestki valesti aru saanud?
Pikkuselt olen ma 183cm ja kaalu 80kg,tahaks tõesti alla võtta ja vormi saada.Aga kaua sa seal juba käinud oled?Äkki läheksimine mingiaeg koos sinna?Ma ei julge vist üksi minna,häbelik nagu ma olen.
jaanuar 30, 2010 at 3:00 p.l. #252862ants16
MemberKuidas see nii vähe maksab? Mina olen kuulnud,et seal ei saagi kuu kaupa maksta,et tuleb terve aasta maksta???Või olen ma millestki valesti aru saanud?Pikkuselt olen ma 183cm ja kaalu 80kg,tahaks tõesti alla võtta ja vormi saada.Aga kaua sa seal juba käinud oled?Äkki läheksimine mingiaeg koos sinna?Ma ei julge vist üksi minna,häbelik nagu ma olen.

natuke offtopic. Jõusaali ei julge minna? Aga võhivõõraga küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 30, 2010 at 3:41 p.l. #252871LittleBlackCat
Membernatuke offtopic. Jõusaali ei julge minna? Aga võhivõõraga küll
Mh ma julgeks minna,aga kellegagi,kes on juba seal varem käinud jne.Mis siis,et võõras.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui vaja läheksin üksi ka,suveks ju vaja vormi saada.
veebruar 2, 2010 at 6:04 p.l. #253469Tumps
Memberühesõnaga mõned hinnad Tartus
Turu 8-s on Õpilasele: 10 korra kaart 242.- ja 20x kaart 375.-
MV Spordiklubi (Riia 136A) kuukaart on 440.-
Eedeni Fittestis kuukaart 499.-
TÜ Spordiklubi (Ujula 4) kuukaart 500
Lõunakeskuse kohta ei osta öelda.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.