Jõusaali Instruktori palk
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Jõusaali Instruktori palk
- This topic has 20 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
undisputed.
-
AutorPostitused
-
august 9, 2008 at 10:52 e.l. #162546
elfjelinek
Membertavaliselt on kasvataja keskealine naisterahvas kes on lastega tõre ja järgib pimesi kehtestatud reegleid samas noor meeskasvataja mängib ise lastega,korraldab põnevaid mänge ja on üldse kümme korda aktiivsem kui tädikesed kes pingil lobisevad,olen seda ise korduvalt näinud nii ,et ära ole selles nii kindel et naiskasvataja on parem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 9, 2008 at 10:58 e.l. #162547undisputed
MemberMilleks selle teema üle üldse vaielda, see on nii olnud ja jääbki nii. See on nii igas elu valdkonnas. Hinnatakse inimest tema saavutuste järgi ja küsitakse ikka sellelt nõu, kes on olnud vähemalt sama eesmärgi lähedal, kuhu soovite ise jõuda. Kui nt. sooviks teenida 1 000 000 eek, siis keegi lähe küsima seda ärimehelt, kes pole kunagi ise teeninud 1 000 000 eek.
august 9, 2008 at 12:11 p.l. #162552Aile
MemberMilleks selle teema üle üldse vaielda, see on nii olnud ja jääbki nii. See on nii igas elu valdkonnas. Hinnatakse inimest tema saavutuste järgi ja küsitakse ikka sellelt nõu, kes on olnud vähemalt sama eesmärgi lähedal, kuhu soovite ise jõuda. Kui nt. sooviks teenida 1 000 000 eek, siis keegi lähe küsima seda ärimehelt, kes pole kunagi ise teeninud 1 000 000 eek.L2henemine on liig triviaalne…
Selle skeemi j2rgi peaks n2iteks Mati Alaver olema mitmekordne olympiav6itja.
Sooline kuuluvus ei m22ra kyll ametisse sobivust (professionaalsust…ma m6tlen) ja lasteaiakasvatajaks ei v6eta mehi mitte selle p2rast, et nad v2hem professionaalsed oleksid vaid kardetakse pedofiiliat.
Algaja treener treenib treenitavat omadest kogemustest l2htuvalt. Sellest ei piisa.
august 9, 2008 at 8:39 p.l. #162604Vägivaldur
MemberL2henemine on liig triviaalne…Selle skeemi j2rgi peaks n2iteks Mati Alaver olema mitmekordne olympiav6itja.
Sooline kuuluvus ei m22ra kyll ametisse sobivust (professionaalsust…ma m6tlen) ja lasteaiakasvatajaks ei v6eta mehi mitte selle p2rast, et nad v2hem professionaalsed oleksid vaid kardetakse pedofiiliat.
Algaja treener treenib treenitavat omadest kogemustest l2htuvalt. Sellest ei piisa.
Mnjah, treenerit tasuks hinnata selle järgi, mitu medalit on tema õpilased võitnud, mitte mitu tema ise on võitnud.
Kas sa arvad, et lasteajakasvataja kohtadele on tohutu meeste tung? Ma hästi ei usu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 10, 2008 at 6:03 e.l. #162622Aile
MemberMnjah, treenerit tasuks hinnata selle järgi, mitu medalit on tema õpilased võitnud, mitte mitu tema ise on võitnud.Kas sa arvad, et lasteajakasvataja kohtadele on tohutu meeste tung? Ma hästi ei usu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arvamus…et lasteaias v6iksid 6petajad olla tasakaalus, nii mehed kui naised ja lapsukeste kasvatamine l2heb aina kallimaks st heade 6petajate tasud t6usevad.
Ei ole tungi…kahjuks, t2nu eelarvamustele. Sama eelarvamus ei lase v22rtustada naistreenereid j6usaalis. Naistel on tunduvalt raskem kasvatada lihasmassi, miks te siis arvate, et need, kes on seda teinud ei ole piisavalt professionaalsed?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V6ibolla on hoopis miski x faktor, mis hakkab segama? Hormoonid (sugukihu ma m6tlesin…)?
august 10, 2008 at 8:33 e.l. #162633undisputed
MemberL2henemine on liig triviaalne…Selle skeemi j2rgi peaks n2iteks Mati Alaver olema mitmekordne olympiav6itja.
Ma kirjutasin ju, et inimesi hinnatakse nende saavutuste järgi. Oled sa siis treener või tegevsportlane, kui sa aga oled suutnud oma reputatsiooni saavutada läbi oma õpilaste, siis jääb ju mõte samaks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.