Skip to main content

Jõusaali asendamine aeroobsega.

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Jõusaali asendamine aeroobsega.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    ants16
    Member

Olen aasta aega teinud ainult massitsüklit, juurde olen saan ca 15-17kilo. Sellehulgas ka palju rasva. Nüüdsiis mõtsin, et teeks jõusaali asemel 1-2kuud 3x nädalas aeroobsed, sest varem polnud seda absoluutselt teinud (v.a 2tundi kehalist koolis). Siiamaani olen käinud jõusaalis 3x nädalas. Kuidas lihased reageeriks sellele, et nüüd asenduks jõusaalis rassimine jooksmisele/väntamisele? Valku tarbiks ikka samapalju kui varem ,kuid vähendaks oma menüüs süsivesinikke ja rasvu 1/3diku võrra. Või kui käi 3x nädalas saalis ja 3x nädalas jooksmas siis läheks see vist liiga ületreeninguks? Milliseid nõuandeid oskate teie anda? Kuidas jagada nädal nii, et vähemalt lihased säiliksid ja ka rasva% alaneks.

Ette tänades.

McNeo
    Member

Kuidas jagada nädal nii, et vähemalt lihased säiliksid ja ka rasva% alaneks.

Esimese hooga pakuks süsivesikute vähendamist ja jõutsüklit.

Sir
    Member

Kui tahad, et lihased võimalikult palju säiliksid, siis tee aeroobse asemel intrvalltreenigut.

peace

Suurim lollus on kasvatatud lihasmass nüüd 2-3-kuulise aeroobsega hävitada, aga seda sa just teha kavatsedki! Muuda veidi oma toitumist, lisa saalile paar korda nädalas 20-40 min mõõdukas tempos(või intervall, vaata kuidas omale paremini sobib) aeroobset, ning täiesti piisab.

Ja miks sa rasvu maha võtta tahad? Süsikate mõningasest kärpimisest piisaks, kuid esialgu ära tee ka seda, vaata kuidas saal+aeroobne mõjuvad. Peaks mõjuma, kui menüü ning kaloraazh on täpselt paigas. Kui ei mõju, on järelikult ka senise toitumisega midagi valesti, sest aastaga pea paarkümmend kg juurde võtta on selgelt liiga palju (kui just pole tegu aktiivselt kasvava organismiga)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.