Skip to main content

jõusaal+fighterite treening

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » jõusaal+fighterite treening

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Semu7
    Member

Niisiis, olen ma kimbatuses järgmise asjaga: jõusaalis käin nii regulaarselt kui vähegi võimalik ja teen 5 päeva kavajärgi ( peaaegu sama nagu siin harjutustepangas saadaval ). Aeroobse trenni mõtes tahan hakata käima aga kickboksingus nii u. 2 korda nädalas. Kas on mõtekas teha viie päeva kava edasi ainukese vahega, et aega läheb nüüd selle peale 1,5 nädalat? 3 ja 4 päevane kava on kuidagi lahja ja kui sinna lihtsalt seeriaid juurde panna siis läheb liiga pikaks!

4Qlimax
    Member

Niisiis, olen ma kimbatuses järgmise asjaga: jõusaalis käin nii regulaarselt kui vähegi võimalik ja teen 5 päeva kavajärgi ( peaaegu sama nagu siin harjutustepangas saadaval ). Aeroobse trenni mõtes tahan hakata käima aga kickboksingus nii u. 2 korda nädalas. Kas on mõtekas teha viie päeva kava edasi ainukese vahega, et aega läheb nüüd selle peale 1,5 nädalat? 3 ja 4 päevane kava on kuidagi lahja ja kui sinna lihtsalt seeriaid juurde panna siis läheb liiga pikaks!

Kui need kavad sulle lahjaks jäävad “Coleman”, siis intensiivista oma treeninguid!

Tuki
    Member

ma teen 3 päeva jõusaalis 2 päeva kickboxi. Esmaspäeval jõusaali, teisip kick, kolmap jõusaal, neljap kick ja reedel saal. Kickboxis meil vähemalt jõuharjutusi liiga palju ei tehta, et taastumist segaks või miskit. Mul siiani tip-top

Autor
    Postitused
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.