Skip to main content

jõusaal mõneks ajaks pooleli

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » jõusaal mõneks ajaks pooleli

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    enar1992
    Member

okey ma võtan veel jalapäevad ka juurde kui to on tõesti kasulik

daemonium
    Member

okey ma võtan veel jalapäevad ka juurde kui to on tõesti kasulik

Kle,sa ole üliõnnelik,et su trenn ei ole tulemusi andnud,

kuura
    Member

jalatrenne olen ma ise ka ära jätnud tegelikult, aga selleeest käin 5 korda nädalas ehitusel treppidel edasi-tagasi ja kannan raskusi koguaeg

matroxx
    Member

Ei tea miks on se inimene tola kes tahab ise avastada treening viisid.minuarvates on vale kohe jõusaalis mingi kavajärgi raiuma hakata ,et kohe võimalikult suurt lihast saada.esiteks tuleb mingisugune füüsiline vorm saavutada ja enda keha tundma õppida ning siis alles edasi mõela .tundub,et mingid kompleksid on inimestel kes hirmsasti võimalikult kiirelt ja effektiivselt suureneda tahavad.

UmbIsik
    Member

Ei tea miks on se inimene tola kes tahab ise avastada treening viisid.minuarvates on vale kohe jõusaalis mingi kavajärgi raiuma hakata ,et kohe võimalikult suurt lihast saada.esiteks tuleb mingisugune füüsiline vorm saavutada ja enda keha tundma õppida ning siis alles edasi mõela .tundub,et mingid kompleksid on inimestel kes hirmsasti võimalikult kiirelt ja effektiivselt suureneda tahavad.

Mõistlik treeningkava aitabki seda “mingisugust” füüsilist vormi saavutada.

0ttt
    Member

Pole midagi öelda ehtne oss ja ossikava, kes jalgu ei tee. 2 nädalaga ei kaota sa midagi ainult tiba toonust. Kui töö läbi võta korralik kava mis näiteks kolmeks jaotatud: 1. päev rind+triitseps, 2. päev selg+biitseps, 3. päev JALAD+õlad.

matroxx
    Member

no ise ma ei käi üldse saalis vaid kasutan treenimiseks oma keharaskust.arvan,et ei pea olema alati mingisugune kava,et vormi saada.

UmbIsik
    Member

no ise ma ei käi üldse saalis vaid kasutan treenimiseks oma keharaskust.arvan,et ei pea olema alati mingisugune kava,et vormi saada.

No muidugi, kava ei pea olema kivisse raiutud ega isegi mitte paberi peal kirjas, küll aga võiks harjutused olla enam-vähem nii valitud, et ka jalad ja selg küllalt koormust saaks.

matroxx
    Member

sellega nõustun.

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.