jõusaal mõneks ajaks pooleli
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » jõusaal mõneks ajaks pooleli
- This topic has 23 replies, 15 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
matroxx.
-
AutorPostitused
-
juuni 27, 2008 at 10:05 p.l. #159103
enar1992
Memberokey ma võtan veel jalapäevad ka juurde kui to on tõesti kasulik
juuni 28, 2008 at 3:23 e.l. #159066daemonium
Memberokey ma võtan veel jalapäevad ka juurde kui to on tõesti kasulikKle,sa ole üliõnnelik,et su trenn ei ole tulemusi andnud,
juuni 29, 2008 at 7:25 e.l. #159192kuura
Memberjalatrenne olen ma ise ka ära jätnud tegelikult, aga selleeest käin 5 korda nädalas ehitusel treppidel edasi-tagasi ja kannan raskusi koguaeg
juuni 29, 2008 at 7:31 e.l. #159193matroxx
MemberEi tea miks on se inimene tola kes tahab ise avastada treening viisid.minuarvates on vale kohe jõusaalis mingi kavajärgi raiuma hakata ,et kohe võimalikult suurt lihast saada.esiteks tuleb mingisugune füüsiline vorm saavutada ja enda keha tundma õppida ning siis alles edasi mõela .tundub,et mingid kompleksid on inimestel kes hirmsasti võimalikult kiirelt ja effektiivselt suureneda tahavad.
juuni 29, 2008 at 8:04 e.l. #159197UmbIsik
MemberEi tea miks on se inimene tola kes tahab ise avastada treening viisid.minuarvates on vale kohe jõusaalis mingi kavajärgi raiuma hakata ,et kohe võimalikult suurt lihast saada.esiteks tuleb mingisugune füüsiline vorm saavutada ja enda keha tundma õppida ning siis alles edasi mõela .tundub,et mingid kompleksid on inimestel kes hirmsasti võimalikult kiirelt ja effektiivselt suureneda tahavad.Mõistlik treeningkava aitabki seda “mingisugust” füüsilist vormi saavutada.
juuni 29, 2008 at 8:18 e.l. #1591990ttt
MemberPole midagi öelda ehtne oss ja ossikava, kes jalgu ei tee. 2 nädalaga ei kaota sa midagi ainult tiba toonust. Kui töö läbi võta korralik kava mis näiteks kolmeks jaotatud: 1. päev rind+triitseps, 2. päev selg+biitseps, 3. päev JALAD+õlad.
juuni 29, 2008 at 8:19 e.l. #159200matroxx
Memberno ise ma ei käi üldse saalis vaid kasutan treenimiseks oma keharaskust.arvan,et ei pea olema alati mingisugune kava,et vormi saada.
juuni 29, 2008 at 8:27 e.l. #159201UmbIsik
Memberno ise ma ei käi üldse saalis vaid kasutan treenimiseks oma keharaskust.arvan,et ei pea olema alati mingisugune kava,et vormi saada.No muidugi, kava ei pea olema kivisse raiutud ega isegi mitte paberi peal kirjas, küll aga võiks harjutused olla enam-vähem nii valitud, et ka jalad ja selg küllalt koormust saaks.
juuni 29, 2008 at 8:34 e.l. #159202matroxx
Membersellega nõustun.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.