jõusaal + MMA
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » jõusaal + MMA
- This topic has 28 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
ras-.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2009 at 4:27 p.l. #13287
fact0ry
MemberKäin siis MMA-s(2korda nädalas) ja jõusaalis(3korda nädalas) ja tahks teada kas see on normaalne?
veebruar 27, 2009 at 4:33 p.l. #148801Heix89
MemberPaljuks ei lähe? 5 korda nädalas tõsist trenni oleks vähemalt minu jaoks küll liig. Saal ja MMA annavad üsna suure anaeroobse koormuse – ei taastuks ära lihtsalt. Oleneb muidugi, mis intensiivsusega teed MMAd ja saalitrenni…
veebruar 27, 2009 at 4:34 p.l. #148802fact0ry
MemberPaljuks ei lähe? 5 korda nädalas tõsist trenni oleks vähemalt minu jaoks küll liig. Saal ja MMA annavad üsna suure anaeroobse koormuse – ei taastuks ära lihtsalt. Oleneb muidugi, mis intensiivsusega teed MMAd ja saalitrenni…MMA baaskursus
veebruar 27, 2009 at 4:41 p.l. #148784Heix89
MemberBaaskursus või mitte, see pole ju määrav. Kui peale matil müttamist on lihased järgmisel päeval piimhapet täis, ei ole nagu erilist mõtet saalis tõsist trenni peale teha ja loota, et toimub mingi märkimisväärne areng. Siinkohal peadki ise tunnetama – kui ära taastud, lase aga käia; kui ei, tõmba tagasi. Mõtle näiteks tsüklite peale, st et teed mingi aja ainult MMAd, siis tõstad mingi aja ainult rauda. Nii saad mõlemat teha suurema intensiivusega ja vähem kordi nädalas ning ei pea ületreeningu ja jumal teab mille pärast muretsema. Kõige parem, konsulteeri treeneriga, selgita talle mida saalis teed, kuidas toitud jne; seda, mida MMA trennis teed, peaks ta ju teadma… nii saadki õige pildi kokku. Paari rea põhjal siin foorumis on raske anda objektiivset hinnangut.
veebruar 27, 2009 at 4:50 p.l. #148721Vägivaldur
MemberSõltub palju sellest, millise treeningkoormusega oled harjunud treenima ja mida sa jõusaalis teed.
Kui sind huvitab MMAga seotud jõutreening, siis siin on asi, mida lugeda: http://krxtraining.blogspot.com/
veebruar 27, 2009 at 5:26 p.l. #148648fact0ry
MemberSõltub palju sellest, millise treeningkoormusega oled harjunud treenima ja mida sa jõusaalis teed.Kui sind huvitab MMAga seotud jõutreening, siis siin on asi, mida lugeda: http://krxtraining.blogspot.com/
enne MMA-d käisin ainult jõuaalis 3 korda nädalas. Jõusaalis teen peamiselt rind, biceps, triceps, kõht, selg, õlg ja vahel arva jalad. Treeningi pikkus tavaliselt 1,5h
veebruar 27, 2009 at 6:10 p.l. #148604Heix89
Member.. õlg ja vahel arva jalad. Treeningi pikkus tavaliselt 1,5hEsimene suur möödalaskmine on juba see “vahel harva jalad”.
veebruar 27, 2009 at 6:12 p.l. #149290Mcprophet
Memberno kui tahad tulevikus välja näha nagu Bob Sapp, siis lase aga käia:D ma ei näe ka sellel tohutl raual siin erilist mõtet. nii algaja kui ma ka olen, saan sellest aru, et suur lihas-mass teeb sind lõppkokkuvõttes aeglaseks ja loiuks(võibolla eksin).
veebruar 27, 2009 at 7:30 p.l. #148493fact0ry
Memberno kui tahad tulevikus välja näha nagu Bob Sapp, siis lase aga käia:D ma ei näe ka sellel tohutl raual siin erilist mõtet. nii algaja kui ma ka olen, saan sellest aru, et suur lihas-mass teeb sind lõppkokkuvõttes aeglaseks ja loiuks(võibolla eksin).Aga oleks noormalne siis nii : Esmaspäev MMA, kolmapäev MMA, neljapäev alakeha, pühapäev jalad ?
veebruar 27, 2009 at 8:13 p.l. #148264Fr3
MemberAga oleks noormalne siis nii : Esmaspäev MMA, kolmapäev MMA, neljapäev alakeha, pühapäev jalad ?Proovi esmaspäeval MMA, kolmapäeval MMA, reedel ülakeha, laupäeval alakeha ja kõht.
veebruar 27, 2009 at 8:32 p.l. #147756fact0ry
MemberProovi esmaspäeval MMA, kolmapäeval MMA, reedel ülakeha, laupäeval alakeha ja kõht.oleks see väga halb kui laupäeva asemel pühapäev?
veebruar 27, 2009 at 8:36 p.l. #147527Fr3
Memberoleks see väga halb kui laupäeva asemel pühapäev?Ei ole väga halb, kui su jalad esmaspäevaks ära jõuavad taastuda. Vaata ja katseta, elu ongi üks suur katsetamine.
veebruar 27, 2009 at 8:56 p.l. #147069fact0ry
MemberEi ole väga halb, kui su jalad esmaspäevaks ära jõuavad taastuda. Vaata ja katseta, elu ongi üks suur katsetamine.Aga nende kõrvalt võib aeroobset ka veel mingi päev teha (ujumine, ratas, jooks) ?
veebruar 28, 2009 at 8:06 e.l. #146237daman
MemberPane paika omale nö. võtmetrennid, kus sa pead kohal käima. Need võikski olla MMA ja jõusaalitrennid. Ülejäänud ajal vaata lihtsalt kuidas energiat on, kui ennast hästi tunned, mine raqhulikult ujuma või tee jooksutiir. Kõike ei saa kivisse raiuda, kuula enda keha.
veebruar 28, 2009 at 8:24 e.l. #146232fact0ry
MemberPane paika omale nö. võtmetrennid, kus sa pead kohal käima. Need võikski olla MMA ja jõusaalitrennid. Ülejäänud ajal vaata lihtsalt kuidas energiat on, kui ennast hästi tunned, mine raqhulikult ujuma või tee jooksutiir. Kõike ei saa kivisse raiuda, kuula enda keha.okey, sain nüüd palju targemaks, SUURED TÄNUD!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.