Skip to main content

jõusaal + MMA

Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » jõusaal + MMA

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • Autor
    Postitused
    fact0ry
    Member

Käin siis MMA-s(2korda nädalas) ja jõusaalis(3korda nädalas) ja tahks teada kas see on normaalne?

Heix89
    Member

Paljuks ei lähe? 5 korda nädalas tõsist trenni oleks vähemalt minu jaoks küll liig. Saal ja MMA annavad üsna suure anaeroobse koormuse – ei taastuks ära lihtsalt. Oleneb muidugi, mis intensiivsusega teed MMAd ja saalitrenni…

fact0ry
    Member

Paljuks ei lähe? 5 korda nädalas tõsist trenni oleks vähemalt minu jaoks küll liig. Saal ja MMA annavad üsna suure anaeroobse koormuse – ei taastuks ära lihtsalt. Oleneb muidugi, mis intensiivsusega teed MMAd ja saalitrenni…

MMA baaskursus

Heix89
    Member

Baaskursus või mitte, see pole ju määrav. Kui peale matil müttamist on lihased järgmisel päeval piimhapet täis, ei ole nagu erilist mõtet saalis tõsist trenni peale teha ja loota, et toimub mingi märkimisväärne areng. Siinkohal peadki ise tunnetama – kui ära taastud, lase aga käia; kui ei, tõmba tagasi. Mõtle näiteks tsüklite peale, st et teed mingi aja ainult MMAd, siis tõstad mingi aja ainult rauda. Nii saad mõlemat teha suurema intensiivusega ja vähem kordi nädalas ning ei pea ületreeningu ja jumal teab mille pärast muretsema. Kõige parem, konsulteeri treeneriga, selgita talle mida saalis teed, kuidas toitud jne; seda, mida MMA trennis teed, peaks ta ju teadma… nii saadki õige pildi kokku. Paari rea põhjal siin foorumis on raske anda objektiivset hinnangut.

Vägivaldur
    Member

Sõltub palju sellest, millise treeningkoormusega oled harjunud treenima ja mida sa jõusaalis teed.

Kui sind huvitab MMAga seotud jõutreening, siis siin on asi, mida lugeda: http://krxtraining.blogspot.com/

fact0ry
    Member

Sõltub palju sellest, millise treeningkoormusega oled harjunud treenima ja mida sa jõusaalis teed.

Kui sind huvitab MMAga seotud jõutreening, siis siin on asi, mida lugeda: http://krxtraining.blogspot.com/

enne MMA-d käisin ainult jõuaalis 3 korda nädalas. Jõusaalis teen peamiselt rind, biceps, triceps, kõht, selg, õlg ja vahel arva jalad. Treeningi pikkus tavaliselt 1,5h

Heix89
    Member

.. õlg ja vahel arva jalad. Treeningi pikkus tavaliselt 1,5h

Esimene suur möödalaskmine on juba see “vahel harva jalad”.

Mcprophet
    Member

no kui tahad tulevikus välja näha nagu Bob Sapp, siis lase aga käia:D ma ei näe ka sellel tohutl raual siin erilist mõtet. nii algaja kui ma ka olen, saan sellest aru, et suur lihas-mass teeb sind lõppkokkuvõttes aeglaseks ja loiuks(võibolla eksin).

fact0ry
    Member

no kui tahad tulevikus välja näha nagu Bob Sapp, siis lase aga käia:D ma ei näe ka sellel tohutl raual siin erilist mõtet. nii algaja kui ma ka olen, saan sellest aru, et suur lihas-mass teeb sind lõppkokkuvõttes aeglaseks ja loiuks(võibolla eksin).

Aga oleks noormalne siis nii : Esmaspäev MMA, kolmapäev MMA, neljapäev alakeha, pühapäev jalad ?

Fr3
    Member

Aga oleks noormalne siis nii : Esmaspäev MMA, kolmapäev MMA, neljapäev alakeha, pühapäev jalad ?

Proovi esmaspäeval MMA, kolmapäeval MMA, reedel ülakeha, laupäeval alakeha ja kõht.

fact0ry
    Member

Proovi esmaspäeval MMA, kolmapäeval MMA, reedel ülakeha, laupäeval alakeha ja kõht.

oleks see väga halb kui laupäeva asemel pühapäev?

Fr3
    Member

oleks see väga halb kui laupäeva asemel pühapäev?

Ei ole väga halb, kui su jalad esmaspäevaks ära jõuavad taastuda. Vaata ja katseta, elu ongi üks suur katsetamine.

fact0ry
    Member

Ei ole väga halb, kui su jalad esmaspäevaks ära jõuavad taastuda. Vaata ja katseta, elu ongi üks suur katsetamine.

Aga nende kõrvalt võib aeroobset ka veel mingi päev teha (ujumine, ratas, jooks) ?

daman
    Member

Pane paika omale nö. võtmetrennid, kus sa pead kohal käima. Need võikski olla MMA ja jõusaalitrennid. Ülejäänud ajal vaata lihtsalt kuidas energiat on, kui ennast hästi tunned, mine raqhulikult ujuma või tee jooksutiir. Kõike ei saa kivisse raiuda, kuula enda keha.

fact0ry
    Member

Pane paika omale nö. võtmetrennid, kus sa pead kohal käima. Need võikski olla MMA ja jõusaalitrennid. Ülejäänud ajal vaata lihtsalt kuidas energiat on, kui ennast hästi tunned, mine raqhulikult ujuma või tee jooksutiir. Kõike ei saa kivisse raiuda, kuula enda keha.

okey, sain nüüd palju targemaks, SUURED TÄNUD!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.