jõusaal karlovas
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » jõusaal karlovas
- This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Nana.
-
AutorPostitused
-
september 20, 2009 at 3:52 p.l. #18545
Tsaar
MemberKas Tartus Karlova gümnaasiumis või Forseliuse gümnaasiumis on jõusaali, mida saavad külastada ka koolivälised inimesed? Või äkki leidub seal linnaosas mõni muu saal, kus saaks odava raha eest vahel kangi tõstmas käia?
september 20, 2009 at 3:55 p.l. #220747Erkko
MemberKas Tartus Karlova gümnaasiumis või Forseliuse gümnaasiumis on jõusaali, mida saavad külastada ka koolivälised inimesed? Või äkki leidub seal linnaosas mõni muu saal, kus saaks odava raha eest vahel kangi tõstmas käia?Ei ole kahjuks Karlova koolis jõusaali
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Forsa kohta ei oska öelda.Raatuses aga on – ja väga hea on. Vana Avancia tehnika läks sinna.
Samuti on ka Põllu Kutsehariduskeskuses suurepärane jõusaal – uus tehnika.
Eedeni jõusaal pole ju Karlovast kaugel – üle silla vaid.
september 20, 2009 at 3:59 p.l. #220750vend vähk
ModeratorKas Tartus Karlova gümnaasiumis või Forseliuse gümnaasiumis on jõusaali, mida saavad külastada ka koolivälised inimesed? Või äkki leidub seal linnaosas mõni muu saal, kus saaks odava raha eest vahel kangi tõstmas käia?Karlovas oli veel mõned aastad tagasi mitu lõbumaja ja samakat müüdi igas kolmandas majas, aga jõusaali seal tõesti ei olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2009 at 4:00 p.l. #220753vend vähk
ModeratorKas Tartus Karlova gümnaasiumis või Forseliuse gümnaasiumis on jõusaali, mida saavad külastada ka koolivälised inimesed? Või äkki leidub seal linnaosas mõni muu saal, kus saaks odava raha eest vahel kangi tõstmas käia?Tegelikult…nüüd tuleb meelde, et Peep Päll näitas mulle kunagi Karlovas selles vana E-kaubamaja juures suures koolis küll päris korralikku jõusaali. Kas see saal veel tegutseb, seda ei oska ma öelda.
september 20, 2009 at 4:04 p.l. #220755Tsaar
MemberTegelikult…nüüd tuleb meelde, et Peep Päll näitas mulle kunagi Karlovas selles vana E-kaubamaja juures suures koolis küll päris korralikku jõusaali. Kas see saal veel tegutseb, seda ei oska ma öelda.forseliuses siis. Äkki mõni forseliuse poiss/tydruk siin oskab valgustada sellel teemal?
september 20, 2009 at 4:17 p.l. #220759Erkko
MemberVõta heaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2009 at 4:31 p.l. #220767Tsaar
MemberVõta heaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
et siis võõrastel sinna asja pole?
september 20, 2009 at 4:41 p.l. #220772Nana
Memberet siis võõrastel sinna asja pole?See inff on 2004. aastast, et võid uurida äkki on miskit muutunud, MASU ju siiski
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.